חדש
"פינת האקטואליה והרכילות

angelina1

New member
../images/Emo41.gif חדש ../images/Emo41.gif"פינת האקטואליה והרכילות

השבועית..... אז ככה: מה הייתה החתימה הכי משוגעת/מצחיקה/מטומטמת/פסיכודלית ושהכי הכי אהבתם שראיתם אצל מישהו מחברי תפוז??????

mandy

New member
הכוונה

לזה שהחתימה שלך הכי חמודה ומצחיקה... "יצאתי מדעתי, תכף אשוב"
איזו הברקה...

liorlord

New member
לא נכון!

החתימה שלי עכי עכי טובע! ..|.. ..|.. ..|.. ..|.. ..|.. ..|.. ..|.. ..|.. ..|.. ..|.. ..|.. ./.\. ..´..

angelina1

New member
liorlord אולי אני צריכה לשמש דוגמה

טובה כי אני מננהלת הפורום וזה... אבל- החתימה שלך היא הכי גזענית- מגעילה!!!!! דוחה!!!!! ואנטישמית שאי פעם ראיתי פה בקהילות הפורומים!!!!!!!! אני לא מאמינה עד כמה שנאה יכולה לחדור לאנשים ולהרוס אותם כך.... בסוף מתפלאים למה הערבים מרגישים מקופחים... אתה פשוט בן אדם עם קו מחשבה צר.. זהו אמרתי את זה ולמרות שאני פה אמורה לשמש דוגמה זה פשוט מה שאני חושבת!!!

liorlord

New member
אממ, זאת הייתה בדיחה אם לא הבנת

קצת חוש הומור בבקשה? זה עוזר בחיים... ואני לא גזען! וחוץ מזה הערבים צריכים להרגיש מקופחים, הרי הם היחידים שבאים ומפוצצים לנו אנשים, זה אומר שהם יוצאי דופן, ובואי אני אספר לך עוד משהו, הערבים לא כל כך מקופחים, הם לא משלמים על המים, לא על החשמל, לא כלום, הם חיים פה בלי לשלם.

liorlord

New member
רק שהמחבלים באמת בהמות

ולאנג´לינה. אני לא מתכוון לשנות את החתימה שלי.

plomphy

New member
של לירי

(nasty girl) פעם הייתה לה חתימה- "בחיים אל תיקחו אקסטזי, בירה, אקמול, בקרדי, גראס, תרופה נגד צרבת וואליום באותו יום, אחר כך קשה לישון בלילה..." פשוט קרע אותי!

plomphy

New member
הוא מכיר את האקמול שלנו???

סתם, אני לא כזאאאת מפגרת... (רק קצת)

זה אכן של אמינם../images/Emo70.gif

פעם היתה לי חתימה מצחיקה כי הייתי שירה שחור, וזה היה בזמן של גברים בשחור 2. אני אנדב לכם אותה מתישו

למעלה