חדש
תפוז בלוגים

../images/Emo41.gif חדש ../images/Emo41.gif תפוז בלוגים

תפוז אנשים מכריזה היום על השקת מוצר חדש מסדרת מוצרי הקהילה שלה - "תפוז בלוגים". המערכת הטכנולוגית עליה מבוסס "תפוז בלוגים" מאפשרת לכל גולש ליצור לעצמו מגאזין אינטרנטי עצמאי במגוון תחומים ללא צורך בידע הטכני המוקדם, שהיה דרוש בעבר על מנת ליצור ולפרסם תכנים ברשת. מה זה בלוג? (Blog) מקורו בקיצור של השם האנגלי - יומן רשת (Web Log). הבלוגים החלו להתפרסם ותפוס תאוצה ברשת העולמית בשנים האחרונות וההערכה היא, שכשלושה מיליון גולשים מפרסמים מידי יום את מחשבותיהם ביומני הרשת אשר בבעלותם. הבלוגים עוסקים במחשבות אישיות, ספרות ואמנות, אקטואליה, חברה וקהילה, בידור ותרבות, טיולים ומסעות בעולם, אינטרנט, מחשבים, תקשורת ועוד.... כאמור, המוצר חדש מסדרת מוצרי הקהילה - "תפוז בלוגים" תוכנן, נבנה, ועוצב בדרך בה כל גולש המעונין לשתף את העולם בהגיגיו, מחשבותיו ודעותיו, במגוון של נושאים, ולקבל עליהן את תגובות הגולשים, יכול לעשות זאת באמצעות כלים פשוטים ויעילים להפקה ועריכה של תוכן. מערכת הבלוגים מאפשרת: - כתיבה נוחה ופשוטה של כתבות - הוספת תמונות וקישורים - בחירה של עיצוב מתוך מבחר של אפשרויות - כתיבת תגובות לכל כתבה ומחיקת התגובות על ידי מנהל הבלוג - עריכה של כתבות - כל מנהל בלוג מקבל כתובת אישית לבלוג שלו (לדוגמה) - כל הבלוגים יופיעו באינדקס הבלוגים שלנו מצפים לראותכם בתפוז בלוגים!

Miss Kitty

New member
../images/Emo32.gif תקראו שנייה..

כלבים יומתו לעיני קהל בכנס וטרינרי בכנס הווטרינרי, שייערך בשבוע הבא ויעסוק בהמתת חסד של כלבים, יוצגו אמצעי הריגה חדישים שטרם נראו כמותם בארץ. אגדות "תנו לחיות לחיות": "להמית כלבים כדי להראות איך הרוגים כלבים? נורא. משרד החקלאות: "יומתו רק כלבים המועמדים ממילא להמתה" אורון מאירי איך מדגימים המתת חסד של כלבים? פשוט, הולכים לתחנות הסגר ברחבי הארץ והורגים אותם ברכות. זה מה שיקרה בשבוע הבא כאשר משרד החקלאות יערוך כנס הדגמה לווטרינרים, שבו ידריכו אותם עמיתיהם מעבר לים כיצד להמית כלבים ללא סבל מיותר. כך פורסם הבוקר (יום ד') ב"ידיעות אחרונות". במהלך הכנס, שייערך בשיתוף ארגון הרופאים הווטרינרים ומכללת הגליל המערבי ובחסות עמותת "הכל חי", יסיירו המשתתפים בתחנות ההסגר בבאר שבע, בלוד, ברעננה ובנצרת עילית – ושם יומתו כלבים על ידי הווטרינרים מחו"ל כדי להדריך את הישראלים. הכנס יתרכז בשני נושאים: לכידת בעלי חיים באמצעים כימיים והמתת הכלבים. בכנס ירצו וטרינרים מומחים מארצות הברית, שיגעו במיוחד לארץ לשם כך. במהלך הכנס יוצגו כלי נשק מיוחדים, האסורים לשימוש בארץ, ובאמצעותם יומתו הכלבים. כדי ללמוד את הנושא הלכה למעשה יוכלו הווטרינרים הישראלים לבצע בעמם כמה המתות כלבים בשיטה האמריקנית. מארגני הכנס מסרו כי ההשתלמות נועדה לשפר את הרקע המקצועי והטכני לביצוע המתות ללא כאבים, ולהציג שיטות כימיות ללכידת בעלי החיים. עלות ההשתתפות בכנס, המיועד לווטרינרים בלבד, היא 300 שקל, והוא יכלול גם פרק עיוני וגם פרק מעי. אתי אלטמן, דוברת אגודת "תנו לחיות לחיות", אמרה בתגובה: "מדובר במעשה נורא. לא ייתכן שימיתו כלבים כדי ללמד איך הורגים כלבים. במקום לסייע לעמותות למען בעלי חיים, מלמדים את הווטרינרים כיצד להרוג כלבים בשיטות חדישות. כל הכנס הזה הוא לא הומני וגובל בהתעללות בכלבים". סגן ראש השירות הווטרינרי במשרד החקלאות, משה חימוביץ', האחראי על הכנס, מסר אתמול: "הוצג בפני חומר העיוני, אך אני לא יודע בדיוק מה יוצד בכינוס ומה לא. פנו א לינו עמותות שביקשו להציג המתת כלבים בשיטות חדישות, קראתי את החומר העיוני, והחלטנו לערוך את הכנס. אם זה ימצא חן בעיני הווטרינרים הם יקבלו את העניין, ואם לא – אז לא. אנחנו עוסקים במקצוע חופשי". לגבי המתת כלבים אישר חימוביץ' כי אכן יומתו כלבים, אך רק בתנאי שהם מועמדים מילא להמתה, "כלבים שאין מועמדים להמתה לא יומתו", הבטיח. -סוף- כל מי שיכול לאמץ כלב, רצוי מהמקומות שמהם רוצים להרוג כלבים, בבקשה לעשות את זה ובהקדם האפשרי!!!

jt7785

New member
וואו

עצוב. הייתי מאמץ כלב מיד, אבל יש לי כבר אחת בבית ולא ממש נראה לי שמישהו בבית שלי יסכים לעוד אחד.. אני מקווה שיאמצו כמה שיותר. אני מת על כלבים.

Torn

New member
וואי עצוב ../images/Emo10.gif

אני מאוד אוהב כלבים

Miss Kitty

New member
אממ..

תקשיבו.. אפילו שלא הכרתי אותכם הרבה זמן, אני צריכה להגיד גם לכם ביי.. אני חייבת חופש מהאינטרנט. אני כבר כמה ימים חושבת על למחוק את רשימת הפורומים שלי, את המסנג'ר, פשוט לשכוח מכל השנה וחצי האחרונות.. תראו.. אני לא הולכת להתחבר יותר בזמן הקרוב. אולי גם בזמן הרחוק.. אני כנראה יחזור.. אני רק לא יודעת מתי. התמכרתי לאינטרנט ולמחשב, ואני צריכה לעזוב את זה! אמממ.. זהו נראה לי.. ביי כולם..! נדבר כבר מתישהו..

Torn

New member
אני אוהב אותך ../images/Emo25.gif

וולפייפר מדהים
ואני ממש מקווה שתחזרי אלינו בימים הקרובים, זה טוב לקחת חופש מדי פעם לנקות קצת את הראש. אבל לא להרבה זמן

jt7785

New member
לא נראה לי שכוונה היא לכמה ימים

ולהתראות היה סבבה....... חבל, אבל אני מבין לחלוטין.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמבינה מאוד...

אני גם די הרבה באינטרנט, כרגע לא בגלל הבייביסיטר על התאומים של אחי ומה לעשות המחשב חסר לי מאוד... טוב היה ממש כיף איתך פה בפורום, את בחורה מקסימה ונהדרת ואני מקווה שתחזרי מהר...

Torn

New member
אל תדאגו היא תחזור../images/Emo88.gif

(אני מקווה)

michalas

New member
...................................

מקווה שתחזרי מהר... תהני בחיים....
נתגעגע

למעלה