חובה על כולם השתתפות!

../images/Emo41.gifחובה על כולם השתתפות!../images/Emo41.gif

גנבתי רעיון והבאתי לכאן בואו נכיר האחד את השני לעומק יותר.. העתיקו את השאלות הבאות וענו עליהם בטוחה שתופתעו האחד מן השני.. רעיון נחמד להכירות מעמיקה יותר של האחד את השני.. מתחילים... 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום יאללה לדרך חברים..חובה על כולם להשתתף! יאללה למי יש את הכוח לענות על הכל..שאני יתחיל
מיד מתחילה... קדימה לדרך חברים..

טוב הנה אני מתחילה תראו איזה פתיחות

לוקחת נשימה ארוכה..והנה מתחילה..לדרך... 1. השם שלי: ריקי קובץ' 2. כינוי\ם: בונצי ע"י הבעל ההונגרי שלי 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: בית ספר לאחיות 5. איך היית רוצה להיקרא: קרן, תמיד אהבתי את שם אחותי יותר משלי(עכשיו היא תגלה זאת לראשונה) 6. תבלין מועדף:פפריקה מתוקה 7. שתיה מועדפת:ביליס מתה על ביליס 8. דאורדורנט\בושם:בושם פואם וגוצ'י דאודורנט 10 של קרלין וקלאו 9. שמפו וקונדישינר: אל סב 10. האם שחית בעירום פעם:איזו שאלה רק פעם אחת הרבה פעמים (ושאר דברים בעירום חחח) 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:רק ב1 לאפריל.. 12. צבע מועדף:כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן(אבל לא מגלה זה סוד) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ויקי רונית ריטה ועוד.. 15. כרית אחת או שתיים: שלושה שתיים מתחת לראש ואחת בין רגלי (פושעת אני) 16. חיות מחמד: שונאת חיות בבית! הדבר היחיד שנכנס אצלי הביתה זה אקווריום בגלל הילדים שלחצו) 17. סרט מועדף: אישה יפה -של ריצ'ארד גיר 18.מוזיקה בכללית: הכל לא מקובעת על סוג ספציפי 19. מכונית אידיאלית: מזדה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:כאילו ..אולי...אתה מבין.. 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועודף:סטייק עסיסי במיוחד של כבש שנוא:נקניקיות המבורגר 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:קצת יומרני להגיב על שאלה שכזו אבל כן אני חושבת שאני סקסית אפילו עכשיו בהריון.. 25. היחסים עם ההורים : מעולים! במיוחד לאחרונה עם אבא בחופשה.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בעיר שאני גרה בה אני מרוצה כרמיאל 27. ממתק מועדף: סוכריות טופי 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף:הרבה שירים אין אחד ספציפי.. 30. אתר מועדף: סקס (אמרתי שאני סוטה חחח) 31. ספורט מועדף (לצפייה): שונאת ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק):ושוב שונאת ספורט 33. הרגע הכי משפיל בחייך: גירושי מבעלי הראשון 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח חג מלא אהבה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:מדונההההה היא סקסית בטירוף 36. אוספים:אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיות לבד..מפחדת מהחושך תצחקו אבל ממש מפחדת להיות לבד בחושך 38. תגיד מילה טובה...:אהבה סבלנות הבנה 39. ספר מועדף: מי אכל את הגבינה שלי 40. עיתון מועדף:ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סקס והעיר הגדולה 42. כמה טיפים מהחיים: פרק ב' הרבה יותר מוצלח מפרק א'..הרבה סבלנות ואהבה.. 43. מועמד פוליטי: טומי לפיד 44. מפלגה: שינויי 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מייל 47. זמר אהוב (אהם): הרבה זמרים אני אוהבת אין אחד ספציפי 48. זמרת אהובה: ושוב יש הרבה זמרות שאני אוהבת 49. להקות: כנ"ל 50. סרט מצוייר אהוב:בת הים הקטנה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:פזיזה רומנטית חמודה בעלת פתיל קצר 52. אתה שונא אנשים ש..: שופטים אותך מבלי להכירך 53. אתה שונא מקומות ש..: סגורים בלי אוויר עם הרבה רעש 54. אני אוהב/ת: את הים לראות סרטים לאכול אוכל טוב טיולים ועוד.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מל גיבסון חולה עליו..חלומות אשליות 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ערבים (גזענית אני מה לעשות ) 57. מה הכי מגעיל אותך:ריח של אלכוהול 58. מה את/ה הכי אוהב?: את בעלי.. את ילדי מלאכי.. ואת משפחתי..ואת העולם. 59. משפטים שלך לסיכום פעם אמרו לי: "אם אין אני לי מי לי" אמצי את זה! ואני עדין מאמינה באנשים לא מוכנה לאבד את הקסם הזה את האמונה בבני האדם למרות שנפגעת כל פעם מחדש..לא יכולה להשתנות, רוצה לתת מעצמי בלי סוף.. קדימה מי נכנס אחרי..

טאKילה

New member
תגידי את מתכוונת לזה??../images/Emo12.gif

1. השם שלי: יפה 2. כינוי\ם: סוכריה מוקרמת שלי/בעלי קורא לי כך חחחחחח 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: ציור אופנה 5. איך היית רוצה להיקרא:טלי 6. תבלין מועדף:פלפל אנגלי 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה 8. דאורדורנט\בושם: ג´אן פול גוטייה 9. שמפו וקונדישינר: פה ריח רענן 10. האם שחית בעירום פעם: כן שחיה לילית 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ב 1 באפריל 12. צבע מועדף: אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מלי,ציפי ליאת,ריקי ועוד.. 15. כרית אחת או שתיים: שתים 16. חיות מחמד:דגי נוי,וכלבלבים מקסימים 17. סרט מועדף: הטיטניק 18.מוזיקה בכללית:לא מוגדר כל מיני 19. מכונית אידיאלית: מיציבושי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:מתה עליך 21. אוכל מועדף\ שנוא:מנגל יאמי בשרים/מאכלים זזים חרקים מהים בעעעעע 23. חבר\ה לעתיד: ששש שו עתיד שבעלי לא ישמע חח 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:בעלי טוען שאני משדרת המון סקס,הוא אמר 25. היחסים עם ההורים :יחסים שקטים בגלל שהם כבר לא בין החיים. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אין לי ארץ אחרת. 27. ממתק מועדף: שוקולד אגוזים 28. נעליים מועדפות:עקב דק שחור יתרון למגף עד הברך. 29. שיר מועדף:מהטיטניק 30. אתר מועדף: תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): האבקות 32. הספורט המועדף (למשחק):הליכה. 33. הרגע הכי משפיל בחייך:לא זכור לי רגע כזה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב:ראש השנה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:וואלה לסבית..למי חח לאפאחת. 36. אוספים:מכסים של קוטג´ חחחחח 37. מה הפחד הכי גדול שלך:שהטרור לא יגיע אלינו. 38. תגיד מילה טובה...:אין לי זמן ללקק פצעים אני ממשיכה קדימה עם חיוך. 39. ספר מועדף: בנות למכירה/נאדיה מוחסאן 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:וואוו אין לי בקושי צופה בה. 42. כמה טיפים מהחיים:אין טיפים טובים יותר מהנסיון של החיים שלך עצמך. 43. מועמד פוליטי:אין 44. מפלגה: בלתי מפלגתית 45. חום או קור:חום 46. מכתב דואר או אי מייל:דואר- 47. זמר אהוב (אהם):רוט סטיוארט 48. זמרת אהובה:אמה שפלן 49. להקות: כוורת 50. סרט מצוייר אהוב:צעצוע של סיפור 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אוהבת מלטפת עקשנית ואמיתית 52. אתה שונא אנשים ש..:לא אוהבת ציניות גובלת ברוע 53. אתה שונא מקומות ש..: לא אוהבת מקומות סגורים 54. אני אוהב/ת:אוהבת אויר פתוח,ניחוח של בוקר ופריחה ססגוונית. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:לא מכירה אותו חחח 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני לא שונאת אנשים. 57. מה הכי מגעיל אותך: טחונים דק כמו דיסה גרבר נו מאכלית של תינוקות. 58. מה את/ה הכי אוהב?:להיות נאהבת ולאהוב. 59. משפטים שלך לסיכום-אחרי שאלון כזה ארוך את בחוצפתך מבקשת עוד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסיכום,מה חשוב מי ומה אנחנו? גבוהים נמוכים רזים שמנים,לפני הכל, ואחרי הכל,אנחנו אנשים מכל מיני צבעים,וזה היופי שהמדיה הזו עושה לנו. שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...

Crossface

New member
הרגת אותי דרדסית

1. השם שלי: אביחי אברהמי 2. כינוי\ם: אחיביי 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: מקיף ה' עיוני (לומד עכשיו תאטרון שמה שניה ב"במת אשדוד" וליצנות רפואית ב"אסף הרופא")0 5. איך היית רוצה להיקרא: לא רוצה שם אחר (לכם מותר לקרוא לי קרוסי) 6. תבלין מועדף: זעתר 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה 8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט של פנינה רוזמבלום ובושם הוגו בוס דארק בלו 9. שמפו וקונדישינר: פינוק החדש (יש לו ריח מהמם) 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן, תמיד (וגם על עצמי) 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אלי, בני, חי ואורית 15. כרית אחת או שתיים: אחד גדולה 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: החוש השישי 18.מוזיקה בכללית: שחורה (אבל ממש לא רק) 19. מכונית אידיאלית: פורשה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: צדי שני גמזדלי (זה בגרוזינית) מה שכן, כל פעם זה משתנה 21. אוכל מועדף\ שנוא: דים סאם / ירקות (לא הכל אבל הרוב) 23. חבר\ה לעתיד: בעזרת השם מצחיקה, יפה, חכמה וגבוהה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: די סקסי 25. היחסים עם ההורים : סבירים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: סידני אוסטרליה 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף: Sting - Shape of my Heart, David Bowie - Space Oddity 30. אתר מועדף: פורומיי תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): האבקות חופשית (WWE מה שהיה פעם WWF) 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: שסיפרתי לידידה שלי שאני מאוהב בא, התגובה שלה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות (ככה) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: טום קרוז 36. אוספים: לא אוסף 37. מה הפחד הכי גדול שלך: העתיד 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: חוכמת הבייגלה 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: יש הרבה, 42. כמה טיפים מהחיים: תהיו ישרים 43. מועמד פוליטי: כולם שקרנים 44. מפלגה: שינוי / ליכוד 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): בראיין הארווי, סטינג, בראיין אדמס, סאבלימינל, Nelly, אמינם ועוד 48. זמרת אהובה: אלניס מוריסט, 49. להקות: EAST 17, U2 50. סרט מצוייר אהוב:אני הוא סמור 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חכם, מצחיק, רומנטי, עקשן 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים וצבועים 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: אוכל, סקס, שינה, מוסיקה, חברים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אורית, ידידה שלי, אחותי הקטנה 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא שונא 57. מה הכי מגעיל אותך: מוסיקה מזרחית 58. מה את/ה הכי אוהב?: סקס על הבוקר 59. משפטים שלך לסיכום: אל תצחק על אחרים אם את לא יכול לצחוק על עצמך

Mוניk

New member
קוקי../images/Emo3.gif ממי../images/Emo3.gif מוניקה... אופס

1. השם שלי:או או 2. כינוי\ם:קוקי/ממי/מוניקה 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון.בהמשך מכירות. והעיקרי גרפיקה ועיצוב 5. איך היית רוצה להיקרא:אני אוהבת את שמי 6. תבלין מועדף:פילפל שחור גרוס 7. שתיה מועדפת:פינה קולדה+טיה מריה, מממ יאמי ממי טעים 8. דאורדורנט\בושם:Dove/kanzor 9. שמפו וקונדישינר:pantent 10. האם שחית בעירום פעם:אממממ המון פעמים סה כייפ 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:- 12. צבע מועדף:שחור וקאמל 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:מפיתום סתגעם סאני אודה חחח לא לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מיכל, אתי, צ´לי, מירי אוסנת 15. כרית אחת או שתיים: מינימום ארבע 16. חיות מחמד: אוהבת אבל לא בבית(הו הו רגיש) 17. סרט מועדף: קזינו עם דמי מור - סרט ענק עם מוסר השכל לדעתי 18.מוזיקה בכללית:מוסיקה ישראלית טובה. ולועזית לוצ´יאנו פאוורוטי מדהים 19. מכונית אידיאלית: מיצ´ובישי סופר לנסר, יש לי כזו ואני אוהבת אותה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: מאמי, יקירי, חמוד, ד´´´ כזה 21. אוכל מועדף\ שנוא: שניצל תירס (טבעול) ומעט מאוד בשר. שונאת בשר כבש 23. חבר\ה לעתיד:ש´תגעתם ג´קוב גומר עלי פו 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: ג´קוב אומר שכן אופסססססס 25. היחסים עם ההורים : היו הכי טובים בחיי (הם כבר אינם
) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: מאוד אוהבת את עירי, נולדתי בה 27. ממתק מועדף: קרמבו שוקו 28. נעליים מועדפות: או או יש לי אובססיה לנעלים חצי בית שלי מלא בנעלי 29. שיר מועדף:אוהבת הרבה קשה לי לבחור 1 30. אתר מועדף: yent ו......ל´צה לגלות הכל 31. ספורט מועדף (לצפייה):לא אוהבת, בעלי שורץ שם אופ 32. הספורט המועדף (למשחק): מכבי תל-אביב כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: בדיקה אצל רופא נשים, מרגישה לא טוב עם זה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: אהבתי את את פסח,,, בנתיים לא אוהבת חגים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא יכולה לחשוב על אפילו 36. אוספים:ספלים קטנים אספתי המון שנים. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: בריאות ילדי בעלי ובני משפחה מורחבת 38. תגיד מילה טובה...: מאמי יהיה בסדר, לא לדאוג יקירי/ה 39. ספר מועדף:או או היו המון אבל בילדות(הילדה מלפלנד) 40. עיתון מועדף:ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:אהבתי - סיינפלד, הפרקליטים, שיגאגו הופ. 42. כמה טיפים מהחיים: סובלות, הקשבה, נתינה (המון) זה שווה 43. מועמד פוליטי: x 44. מפלגה: ש"ס = ש ו מ ר ת ס ק ס
45. חום או קור: חום, החורף הזה הקפיא לי תעצמות כבר 46. מכתב דואר או אי מייל: אימל, אבל דואר מגיע והמון 47. זמר אהוב (אהם): שלמה ארצי, אריק איינשטיין, דויד ברוזה 48. זמרת אהובה: ריטה, ריקי גל, גלי עטרי 49. להקות:לא ממש 50. סרט מצוייר אהוב: היה פופאי דה סי לו מן טו טו ואוליב יו ריממבר? 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עדינה, אנושית מאוד, רגישה וכנה (יותר מידי) 52. אתה שונא אנשים ש..: מתנשאים, ביקורתיים מעבר למקובל 53. אתה שונא מקומות ש..: סואנים, הומים, רועשים 54. אני אוהב/ת:את ילדי, בעלי ומשפחתי המורחבת וחברי נפש שלי שלנו 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ריצ´ארד גיר מממוווואהההה
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: את האוייב שלא מפסיק להרוג בנו כל יום 57. מה הכי מגעיל אותך: ג´יפות=מסריחולים, שקרנים, ושחצנים 58. מה את/ה הכי אוהב?: את ילדי, בעלי ואת עצמי כמובן 59. משפטים שלך לסיכום. שמור אותי מאוהבי, משונאי אשמר בעצמי. קולוקולוקולוקו פששששששש עעממה סה היה ארוך אבל נחמד דרדסים
צ´או מוניק

למעלה