אז ככה
הגעתי לתמונע יחד עם חברה בערב בשעה רבע ל11, כשנכנסתי תחילה לא נתקלתי באף אדם מוכר עד שנכנסתי וראיתי את עומר (ולדמן) לחצתי לו את ידי וישבתי בשולחן לעשן סיגריה, ואז הגיעה שיר אישתי, יחד עם ירון ונדב, דיסקסנו בחוץ והתחלנו לראות מוכרים כמו חן אופק, חגית שפירא אלונה דניאל ורותי אלאל שעסקו בעיניי הבמה . ההופעה התחילה בשיר מעיין שנתן קלילות נכבדת, והמשיך בימי הפרח והאהבה ובעוד להיטים מגוונים ששמרו על סדר הופעה כרונולוגי טהור ואנרגיות מחשמלות וממגנטות (טוב חשתי אורי גלר). בעיקר בלטו לדעתי הביצועים ללחיות וכשזה עמוק כשהקהל שר עם קורין. קורין עצמה היתה נראית שמחה וניהלה עניין אמ.. ענייני מאוד עם הקהל. בהדרך שרו את תמונה בכחול שהפתיע אותי נורא כי זו פעם ראשונה שאני שומעת אותו בהופעות, ואגב מזל טוב לי זו היתה ההופעה העשרית שלי של קורין, הביצוע היה מרגש מאוד, היא המשיכה עם שיר לשירה, ואהבתי מאוד את אי שם בלב שסיים הופעה טובה ביותר. בנוסף אלונה נתנה שני שירים מצויינים, והפכה את האווירה לחיובית עוד יותר. לסיכום, היתה הופעה מצויינת, אחת הנפלאות והנעימות, איך קורין אמרה "היה לי ממש ממש כיף" כל שנותר לי הוא להסכים, ולהודות בנוסף לשיר היקרה.