חוויות וביקורות ל/מההופעה אתמול

clyps

New member
../images/Emo41.gifחוויות וביקורות ל/מההופעה אתמול

לכאן
תן שירשור- הכל לטובה!

אז ככה

הגעתי לתמונע יחד עם חברה בערב בשעה רבע ל11, כשנכנסתי תחילה לא נתקלתי באף אדם מוכר עד שנכנסתי וראיתי את עומר (ולדמן) לחצתי לו את ידי וישבתי בשולחן לעשן סיגריה, ואז הגיעה שיר אישתי, יחד עם ירון ונדב, דיסקסנו בחוץ והתחלנו לראות מוכרים כמו חן אופק, חגית שפירא אלונה דניאל ורותי אלאל שעסקו בעיניי הבמה . ההופעה התחילה בשיר מעיין שנתן קלילות נכבדת, והמשיך בימי הפרח והאהבה ובעוד להיטים מגוונים ששמרו על סדר הופעה כרונולוגי טהור ואנרגיות מחשמלות וממגנטות (טוב חשתי אורי גלר). בעיקר בלטו לדעתי הביצועים ללחיות וכשזה עמוק כשהקהל שר עם קורין. קורין עצמה היתה נראית שמחה וניהלה עניין אמ.. ענייני מאוד עם הקהל. בהדרך שרו את תמונה בכחול שהפתיע אותי נורא כי זו פעם ראשונה שאני שומעת אותו בהופעות, ואגב מזל טוב לי זו היתה ההופעה העשרית שלי של קורין, הביצוע היה מרגש מאוד, היא המשיכה עם שיר לשירה, ואהבתי מאוד את אי שם בלב שסיים הופעה טובה ביותר. בנוסף אלונה נתנה שני שירים מצויינים, והפכה את האווירה לחיובית עוד יותר. לסיכום, היתה הופעה מצויינת, אחת הנפלאות והנעימות, איך קורין אמרה "היה לי ממש ממש כיף" כל שנותר לי הוא להסכים, ולהודות בנוסף לשיר היקרה.

clyps

New member
מנור יקרה../images/Emo6.gif

בהחלט מסכימה איתך! הייתה זו אחת ההופעות הטובות ביותר של קורין שיצא לי לנכוח בה... (בהנחה שאין לי שום טעויות דיקדוקיות...) הקהל היה מדהים הפעם, והיתה כימיה מצויינת בינו לבין קורין.. הפלייליסט היה מפתיע ומגוון! וכמובן שנלקח ע"י עומר ממש בסיום ההופעה (השיטה הרומנית תמיד עובדת) ההחלטה להכניס את "על גגות תל אביב" ו"מחבואים" הייתה מצויינת לדעתי, ובאמת שהביאה את האנרגיות של הקהל לשחקים חדשים! היה לי חבל כי רוב הזמן לא הצלחתי לראות את המתרחש על הבמה, ונאלצת להיסתמך על חוש השמיעה בלבד (שעד היום לא איכזב אותי,אבל תמיד יש הפתעות) , כיוון שאיש מאוד גבוה החליט להוסיף לעצמו עוד חצי מטר ועמד על המדרגה...-->אבל זה לא דיון על אנשים גבוהים מאוד שלא מתחשבים בזולת... תמונה בכחול תמיד יפייפה.... והיה לי חבל ש"תן לי קצת ממך" לא נכנס לפלייליסט... הוא ממש מעולה בהופעות.. "עולם מושלם" בצרפתית- מה עוד יש להוסיף,כולכם מכרים את העמדה שלי לגביי הקדושה הזו... חרף השעה ומצבי הבריאותי, אאלץ להפסיק מדיווח ההופעה המרנין שלי, אמשיך מחר! ליל מנוחה לכולם! ותודה רבה למנור על סיכום ההופעה
שיר
.

ולדמן

New member
LOL-

"כשנכנסתי תחילה לא נתקלתי באף אדם מוכר עד שנכנסתי וראיתי את עומר (ולדמן)". למה פשוט לא לכתוב "וראיתי את עומר ולדמן"? הרי העובדה שהניקניים שלי בתפוז זהה לשם המשפחה שלי היא יתרון מסוים

ולדמן

New member
רשמים.(-)

אז ככה: הגעתי לתמונע בשעה 22:30 עם חברי הטוב ע',מצויד בחששות שמא אתאכזב-הרי קורין אלאל היא בכ"ז הזמרת הישראלית האהובה עליי.אחרי כמה זמן הגיעו שתיים מהפורום של פורום קורין אלאל:שיר(clyps) ומנור(דו מינו 14) מצוידות בחברים וחברות.לאט לאט החל האולם להתמלא באנשים מכל הסוגים וכל הצבעים,ובשעה 23:30 לערך החלה ההופעה. קורין פתחה את ההופעה בצורה מאוד לא שגרתית עם השיר:"מעיין",ולאחר מכן עם הלהיט:"ימי הפרח והאהבה".לאורך כ-ל ההופעה,וזה ייאמר לזכותה,שמרה קורין על אנרגיות בלתי-נגמרות,שמחה וכריזמה.בהמשך ההופעה אלונה דניאל שרה את "מחבואים" ו"על גגות ת"א" מה שגרם לפרץ שמחה בקרב הקהל.הבעיה היחידה שהפריעה לי היתה שהיו הפרעות שחזרו ונשנו עם כיוון הגיטרות,מה שהפריע למהלכה התקין של ההופעה,והיה טוב יותר אם היו מטפלים בבעיה לפני ההופעה. ההופעה נגמרה.קורין והלהקה חוזרים לבמה ומבצעים את "תמונה בכחול" בביצוע מדהים,"שיר לשירה" עם אלונה דניאל,ו"אנטארקטיקה".לאחר מכן הם חוזרים להדרן שני ומבצעים את "אי שם בלב". לסיכום:היתה הופעה מעולה,לא-שגרתית ומהנה.וכי יש בקהל שהיה בהופעה מישהו שלא יסכים איתי? הפלייליסט: מעיין ימי הפרח והאהבה כבשים ארץ קטנה עם שפם שפת אמי עולם מושלם(בצרפתית) קשר הירח החיים בורוד דומינו על גגות ת"א(אלונה) מחבואים(אלונה) שיר בכיף פירות אסורים תנינענק הטבעת נפלה לחיות חזקה מהרוח כשזה עמוק זן נדיר. הדרן 1: תמונה בכחול שיר לשירה אנטארקטיקה. הדרן 2: אי שם בלב. ההרכב: קורין אלאל-שירה,גיטרה חשמלית. אלי סורני-שירה,גיטרה אקוסטית,גיטרה חשמלית. חגית שפירא-גיטרה בס. אופיר גל-גיטרה חשמלית. אלונה דניאל-שירה,תופים. חן אופק-קלידים. (נכתב במקור בפורום רוק ישראלי ולבקשת שיר הועתק לכאן).

clyps

New member
מי אלה השתיים מפורום קורין אלאל?

מעניין מאוד... בכל אופן- כמו שאמרתי אצל מנור - גם אני חושבת שהייתה הופעה מעולה... לגבי כיוון הגיטרות- לא ממש שמתי לב לפרט הזה האמת.. אולי זה בגלל שהייתי עסוקה בלנסות לראות את הבמה, או לדבר עם ירון ונדב שהיו בסוג של אקסטזה בלתי מוגדרת חחח.. (וניראו ממש חמודים כשהם נישענו אחד על השני..) הפלייליסט - מגוון ומיוחד מן הרגיל! כיף שהיא עשתה את השינוי הזה!!! רק באמת, "יוצאת אל החיים" היה מאוד חסר לי... אני אומרת שהיא צריכה לנסות פעם לפתוח הופעה עם "אנטרקטיקה" ובהדרנים לעשות את "שיר בכיף", "אי שם בלב","התעשייה האבירית" ו"שיר לשירה".. זו צריכה להיות הופעה מעניינת
הא הא! הביצוע של 'תנינענק' היה גדול!
תודה על הסיכום ההופעה, וסחתיין על מיומנויות המחשב שהפגנת כאן, ניתראה בשמחות (בתקווה שהן יערכו בתמונע עם זמרת מסויימת והרכב מסויים עד מאוד)
שיר
.

למעלה