חוויות מהכנס

nadav1232

New member
../images/Emo41.gifחוויות מהכנס../images/Emo41.gif

ספרו קצת איך היה לכם שם~ ^_^

nadav1232

New member
אז...

הגעתי בערך ב - 11:00 לשם והיה תור ענק! @_@ אחרי איזה כמעט שעה קניתי כרטיס ונכנסתי... הכל היה בהתחלה נחמד, כמו כל כנס אחר שהיה ופגשתי עוד כל מיני אנשים~ D: ב - 13:00 התחיל ההקרנה של הקליפים שארגנתי וזה היה פשוט מעולה!!! ^_^ כל הקליפים היו מסודרים והיה כיף לצפות בזה *_* טומי פברוארי6, קודה קומי, איומי האמאסאקי, בואה, טוהושינקי, אראשי, איי אוטסקה ועוד~ זהו בערך... זה באמת עשה לי טוב שסוף סוף יש מקום בארץ שאפשר להראות קליפים של מוזיקה יפנית לאנשים אחרים שגם אוהבים.. ^____^

Omer Kun

New member
:)

אני רק יצאתי מהבית ב-11 XD לא הצלחתי לעמוד בזמנים שהקצבתי לעצמי בגלל שפיספסתי אוטובוס אחד, חיפשתי את התחנה המסריחה שלו בכל תל השומר! ונחשו מה? הוא עובר כמעט בכל התחנות שם! רק שבאף תחנה לא כתוב שהוא עובר... X_X בכ"מ, הייתי אמור להגיע ב-12 בדיוק! אבל הגעתי ב-1, חיכיתי בערך 10 דקות לקנות כרטיס ויש טסתי לאולם הקרנות. היה ממש כיף לראות קליפים מתורגמים עם כולם ביחד D: כל הכבוד נדב על ההשקעה! ^_^ אחרי זה סתם קצת הסתובבתי, צילמתי הרבה, הקוספלייז היו פשוט מדהימים! נורא התלהבתי מכמה שהיו שם! קניתי מנגה אחת, כי את כל הטובות כבר הספיקו לקחת וזה נורא ביאס אבל לא נורא, נשאר לי כסף XD פגשתי אנשים שרציתי לפגוש, את כולם! נורא נהנתי. גם בקריוקי היה מגניב! XD נשארתי בקריוקי בערך עד 7 וחצי אני חושב, ואז אבא שלי בא לקחת אותי הבייתה <: היה מגניב בגדול!

Bar2be

New member
ככה~

הסעות הא? עד עכשיו אני לא יודעת איפה הן היו >>>><<<< אבל בכל מקרה הגעת י בערך ב11~ נפגשתי עם המון אנשים וקניתי דברים ההרצאות היו מעניינות! באמת כיף גיליתי המון דברים חדשים. הקרנתם את DOUSHITEEEEEEEEE של DBSK, וואו זה היה ממש כיף T___T ומרגש, אני מבקשת סליחה על הצרחות...באמת...פשוט...(היינו צורחות יותר חזק אם לא היינו מתביישות) באמת סליחה TT אל תחשבו עליינו דברים רעים ~ זה שגעון! זה...אני יודע.....XD בגדול היה ממש כיף...קניתי 2 מנגות חדשות^^ ועכשיו יש לי מה לקנות~ וראיתי חברות שדברתי איתם במסנג'ר.. בגדול , היה כיף , מחכה בקוצר רוח לכנס הבא!

Bar2be

New member
יודעת** יותר חזק** עכשיו יש לי מה לקרוא**

מה נסגר איתי ><

למעלה