חולצה מס' 2 זכתה

yahadas

New member
../images/Emo41.gifחולצה מס' 2 זכתה../images/Emo41.gif

פרחים למעצבת (עכשיו אפשר לגלות)- נגה. תודה לשאר המוכשרים ששלחו את עיצוביהם (שישי, מריוס, דוד, דן)
. תודה לכל משתתפי הפורום הזה (ואולי פורמים אחרים גם
) על ההכרעה וההשפעה, על הסקר ועל החברים. שבוע הבא פרטים על החולצה המוכנה.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בלי לחשוב פעמיים! הצביעו לחולצה 2!

EinatAr23

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

רֶשֶף

New member
../images/Emo41.gif הערה לסדר? ../images/Emo41.gif

מסתבר שכבר התחלתי לפתח לעצמי תחביב של איסוף "פיג'מות רכיבה", כך שאני עצמי לא מתרגש מסוגיות של איכות וגימור. מכ-סי-מום! עוד "יצירה" תכנס לאוסף (ע"ש האומן הדגול פ. דִיאֵז). אבל מספר אנשים הביעו באזני ובמסרַי דאגה לגבי איכות המוצר המוגמר. יש מצב ל"ערב מישוש" במקום ניטראלי בו יוכל כל החפץ לבוא ו"לבדוק את הסחורה" לפני שיוצאים בהזמנת כמות? חוצמזה שכבר מזמן לא היה "מפגש פורום" וזה ממש לא תקין

רֶשֶף

New member
ואם השתמע, חלילה, מניסוחי הקלוקל../images/Emo5.gif

כאילו אני מטיל ספק, בכך שהדס תבצע בקרת איכות קפדנית ותדאג לסחורה מעולה, הריני חובט את קודקודי במשקוף ז' פעמים וקורא בקול גדול "דגים! יא מניאק, דגים!"

yahadas

New member
חראם על הקלבסה שלך../images/Emo2.gif

יא רשף. שאני אטיל ספק שאתה לא מטיל בי ספק???

yahadas

New member
../images/Emo41.gifתשובה לסדרן../images/Emo41.gif

ישמצב. תארגן פורומפסט, אני אביא את האובייקטים למישוש ומדידה, אביא אחת מכל מידה וכך יהיה מדוייק. וככה אתה פותר לי גם את הבעיה איך לאסוף כסף מכולם. יללה- מפגש מישושים- מי בעד (שנעשה סקר??)

רֶשֶף

New member
רעיון פרוע שעולה לי כרגע...

במקום להסתבך שוב עם ארגון פורומפסט וכל האופרציות אפשר לארגן במסגרת סופ"ש אחד שלושה מוקדים שונים לנוחות הציבור דל האמצעים ונטול התחבורה. מודל לדוגמא: חמישי בערב - לאחר רכיבת אורבן ערב נעמיד עמדת "מישוש והזמנה" במקום מרכזי בת"א רבתי לנוחות תושבי המרכז. שישי אחה"צ - לאחר טיול רכיבה באיזור הצפון נעמיד עמדת "מישוש והזמנה" בחיפה או בית אורן או זכרון יעקב וכד' לנוחות תושבי הצפון. מוצ"ש בערב - לאחר טיול רכיבה באיזור הדרום נעמיד עמדת "מישוש והזמנה" בבאר-שבע או ערד או דימונה וכד' לנוחות תושבי הדרום. המועדים יקבעו, כך שיאפשרו גם לחברי הפורום הדתיים להגיע לעמדה בשלום. עכשיו, צריך רק לדבר עם "ההוא", שם בהנהלה למעלה, שיארגן סופ"ש ארוך עם מז"א מושלם לאורבן ערב + שני טיולי יום ולהתחיל בהפקה. שנתחיל להתפלל או שנתחיל לעבוד?

kanshoof

New member
הדס, המקום שממנו תזמיני בטוח מפיץ

את מרכולתו בחנויות לא ? אם כך, נפתחו לנו די והותר עמדות מישוש (אך לא הזמנה) תוכלי לתת שם דגם (יש כאלה בחולצות נכון...?)או מהו כזה ואנחנו נמצא אותו בחנות הקרובה לביתנו, נמשש אותו כאוות נפשנו ונראה כי טוב. בכל מקרה, תודה, כל הכבוד וישר כח !

Eyal Hershtik

New member
נוגה המלכה !!!

אין אין עליה , מספר אחת בכל הקשור לעיצוב . גם את לוגו השאנטי היא עיצבה ..... פשוט מוכשרת

akivab

New member
הכל מכור../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif רוצה מספר 5../images/Emo8.gif

yoram232

New member
ברכות לנגה../images/Emo68.gif

ללא ספק העיצוב המושלם והטוב ביותר. גם אני עיצבתי משהו,לא ממש התחשק לי לשלוח אותו אחרי שראיתי את מספר 2.

yaron j

New member
היא ../images/Emo41.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo187.gif גדולה ומשלנו

החלוצה, כמובן...

The Road Ranner

New member
יש הנחות לחברי הפורום?../images/Emo8.gif

למרות שבחרתי חולצה מס' 5, אני מברך על הבחירה!!!
הדס, יש דג קטן על החולצה לסימון וכבוד?

למעלה