חוסר שקיפות בפינוי?

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifחוסר שקיפות בפינוי?

ברגעים אלו מפנים מבית הכנסת בכפר דרום את כל צוותי העיתונות. על מה ולמה?

kobik15

New member
2 סיבות:

1. יש שם כמויות אדירות של צוותי תקשורת שממש מפריעים לפינוי. 2. בגלל ההצגה התקשורתית כולם יותר מקצינים וזה מקשה על הפינוי. החלטה חכמה מאוד.

silverhawk

New member
ע"פ דיווחי ערוץ 2, צוות הצילום שלהם

הוא היחיד שנכח במקום, וע"פ התמונות היה ברור כי הם לא מפריעים. הצגה תקשורתית? אחד מעקרונות היסוד של התכנית מראשיתה היה שקיפות מוחלטת בפני התקשורת. זה פשוט מחדל.

kobik15

New member
בגלל מה שקרה בנווה דקלים

זה הלקח משם. זה לא מחדל בעיניי. לא הכל צריך להפוך לקרקס.

silverhawk

New member
לא מדובר בקרקס, מדובר בשקיפות

לציבור יש את הזכות לדעת, ובמיוחד באירוע רגיש כגון זה.

לפי מקורות ידועים המצלמות הפסיקו לש

לשדר כי השוטרים קצת יותר אלימים מהחיילם. ועוד משהו: התקשורת לא מדווחת שיש הרבה סרבנים, חיילם שפשוט סרבו פקודה ועזבו את המקום.

kobik15

New member
זה בעיקר דיסאינפורמציה שאתם

ממציאים כחלק מהלוחמה הפסיכולוגית. אני דווקא הבנתי שגם על החיילים והשוטרים נמאסתם.

silverhawk

New member
מהם ה'מקורות הידועים'?

ודווקא דיווחו על סרבן אחד מהמשטרה הצבאית. מאיפה המידע על סרבנים נוספים?

|חבותסתכל על מה שקורה בכפר דרום ../images/Emo46.gif

אתה רוצה שכל העולם יראה איך השב"חים מבזים את צה"ל?
אתה מתאר לעצמך מה יקרה לכוח ההרתעה של צה"ל כתוצאה מתמונות אלה? הגיע הזמן שצה"ל יוריד את הכפפות!!!!!!!!!!!

kobik15

New member
והוא לא מוריד אותן כפי הרצוי

בגלל כל המצלמות האלה. די עם הקרקס התקשורתי.

silverhawk

New member
התמונות נוראות ללא ספק

אך אירוע שכזה לא ייתכן שיעבור בעלטה.

נוראות? אתה מאוד מאוד עדין בהגדרה!!

התמונות מחפירות!!!!! חשוב לרגע על ההשלכות שיש לתמונות האלה כשהן מתפרסמות בעולם כולו!! שלא לדבר על הנזקים והפגיעות הפיזיות בחיילים שלנו!!!!!!!!! אני מלא בושה שכך עושים לצבא שלי!!!!!!!! ורק בגלל ההודעה שלך למעלה אני מתבטא כל כך בעדינות

silverhawk

New member
אני מעדיף כרגע לחשוב על החיילים

והשוטרים שסובלים שם כעת ולא על העולם. אני מסכים לחלוטין, המצב מחפיר ואני בוש באנשים הללו על כך שהם הגיעו למצב כזה, הם פשוט יצאו מכלל שליטה. אך הדיון היה על נחיצות השידורים ועל זה הגבתי. ואני שמח שאתה ממתן את הודעותיך. כפי שאתה רואה, המסר הועבר גם ללא שימוש בקללות ובביטויים קיצוניים.

ותאמין לי שלא היה לי קל

גם המסרים הקודמים שלי לא היו מהמתלהמים ולא הכילו ניבולי פה. אבל לראות מה שעושים בכפר דרום לחיילים ולהבליג - תאמין לי שהיה לי קשה מאוד - מדובר בחברים שלי!!! ומכאן אני רוצה לשלוח את כל ההערכה ואת כל התמיכה ואת כל החיבוקים שבעולם לחיילים הנפלאים שלנו שעומדים בגבורה עילאית מול כל הפרובוקציות המופעלות עליהם מצד המתנחלים והשב"חים - כל הכבוד לצה"ל, העם איתכם
לחיילים ולחיילות

silverhawk

New member
דווקא אני הבנתי שאחד מן המתנגדים

הוא זה שנפגע קשה ומפונה במסוק. אבל בכל מקרה - מה ניסית להגיד?

שיש להפעיל כנגד המתבצרים

יד קשה, לפני שעוד חיילים יפגעו. לגבי אותו חייל - הנזק כבר נגרם ולכן אין יותר הצדקה לאיפוק שצה"ל גילה עד עכשיו. ראה את דבריו של קאראדי ברגע זה בערוץ 1.

silverhawk

New member
אני מסכים, וזה מה שקרה בסופו של דבר

נכון לעכשיו האירוע בשלבי סיום. נקווה שתמונות כאלו לא יחזרו ושהדין ימוצה עם המתפרעים.

למעלה