חושבת ותוהה
בשעה טובה.

שירז29

New member
../images/Emo41.gif חושבת ותוהה ../images/Emo41.gif בשעה טובה.

איזה יופי לשמוע שאת כבר אחרי הניתוח... אוי כמה שאני שמחה בשבילך. זה ברור,שבהתחלה זה קשה,אבל את תראי שמשבוע לשבוע את תרגישי טוב יותר. זה התהליך,אחרי כל ניתוח,תהליך ההתרפאות עצמו. מה שאת מרגישה עם הגרון,זה דבר טבעי לחלוטין,שאיתו יהיו לך עוד כמה תופעות,אבל הכל טבעי לחלוטין,וחלק מההתרפאות. מאחלת לך בהצלחה בדרך החדשה,ומחזקת אותך מכאן. אני כאן בשבילך תמיד עלי והצליחי,והמון החלמה מהירה, באהבה שירז.......

lia*

New member
לשירז... ../images/Emo20.gif

אף פעם לא יצא לנו להתכתב אבל.. היום קצת צללתי בארכאון של הפורום ו נתקלתי במודעות שלך.. יותר נכון בהתכתבות שלך.. היתי פשוט מהופנטת למסך עד שלא קראתי את הכל. את מדהימה! איזה הסברים- כ"כ מושקעים ומכל הלב... כל הכבוד לך! אני מקווה שגם לי בקרוב יהיה נסיון לעזור ככה לאנשים כאן... באהבה ליה

שירז29

New member
ליה ../images/Emo51.gif לך,מכל ה- ../images/Emo23.gif מתוקה

איך שההיתי לעזר לאנשים אחרים בפורום, אשמח להיות לך לעזר,מתי שרק תרצי. אצלי לא רק הנסיון מדבר דרך עצמו,אלא הענין הרגשי עצמו,כל אדם זקוק, לתמיכה,עידוד וחיזוק.ובשביל זה כולנו נמצאים פה על מנת לעזור. ואני חושבת שהנסיון בענין,זה קרדיט גדול לאדם עצמו,על מנת לשתף אחרים, ולסייע לאחרים כמה שרק אפשר. ולכן אני כאן בשבילך לכל שאלה מתוקה. באהבה שירז....

שירז29

New member
חושבת ותוהה,אני התכוונתי.....

לכל התופעות באופן כללי,התופעות של ההחלמה שאחרי הניתוח. בקשר לתופעות בגרון,אני הרגשתי חנק מדי פעם,היה קשה לי לבלוע, והרגשתי גם כאילו משהו תקוע לי בגרון,ומדי פעם תחושת יובש, על מנת למנוע תופעות אלו,אני מציעה לך לשתות המון נוזלים,בעיקר מים. שלך באהבה שירז......

RomiVais

New member
היי שירז!! ../images/Emo13.gif

מה שלומך? איך את מרגישה? מזמן לא שמעתי ממך... אני מקווה שהכל טוב!!!!!!! שיהיה לך שבוע נפלא, ואל תעלמי ליותר מדי זמן
רומי

שירז29

New member
היי רומי....... ../images/Emo24.gif

אני בסדר ממי,עבר עלי שבוע לא קל,אבל תודה לאל אני בסדר. ועל תדאגי לא נעלמתי,עובדה שאני פה,ואני עונה לך מתוקה. בכל אופן נשמור על קשר מתוקה. חוץ מזה,מה איתך מתוקה,ואיך הולך לך? באהבה שירז

למעלה