חזרתיייייי

../images/Emo41.gifחזרתיייייי../images/Emo85.gif

לפני שאני יתיחל לכתוב מה עבר עליי אז תיבנו שעם בשבוע הקרובים יוצא לי לכתוב אבל פעםב תבינו שזה בגלל שכברחיקלו לנו לוח מבחנים -
ות! יו כל כך התגעגעתי לרגע לא הפסקתי לחשוב מה קורה עם כולכם אני ממש מקווה שלו שכחתם אותי
:)
עשו לי אתמול מסיבת הפתעה יש לי יומלדת ביום רבעי והקידמו לי כדי שאינ לא יחשוד ממש התלבטתי עם לכתוב לכם עכשיו שחזתרי או מחר כי אני הולכת מפה עוד שעה וחצי אבל אני כל כך מתגעגעת אני אוהבת את כולכן ואני כבר יענה לכל שהאר ההדועות בפורום

gntk

New member
נועה ../images/Emo70.gif Welcome back

יופי שחזרת
אה ו........

../images/Emo51.gif ../images/Emo85.gif

רבה רבה אבל יש לי ביום רבעי חח
אי |לב |יו כל כך התתגעי כימעט )-ף רציני אני כזה מה עם הפורום מה עם הפורום ))):

שלום נועוש../images/Emo24.gif

כיף שחזרת........ חסרת לי בפורום. פתאום אין את השם נועה הרשקוביץ ליד כל שרשור, וזה עצוב....|:(| אבל את פה

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif שרושששששש../images/Emo85.gif

גם עליך חשבתי הרבה ובכלל על כולם זה ממש עצוב אני תקועה ביבת עם מחברות ודפים המחשב בכלל מחובה יכ גם אחותי בחול ודווקא שהיא בחול יש לי מלא דברים ואני כזה יו הפורום בטח שכחו ואתי מימזן חחחחח גם השבוע הזה בגלל המחבנים לא יצא לי להיות פה הרבה אבל אני יהיה עדיף שאינ יהיה צקת מאשר בלכל לא:) אני מתה עליך כל כךךךך|כלנית

motib4

New member
אותך אף פעם לא שוכחים../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

טוב שחזרת ומעכשיו-

מוטי../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

תדוה רבה רבה רבה
שיו כמה התגעגעתי תאמת גם עכישו אני אמורה לילמוד אבל אני אלך לילמוד בחצש וחצי
מה מותר לי הפסקה גם גדולה
תסלח לי עם לא יצא לי בשבועת הלאו ליכתבו הרבה אני אליעלם אני ימשיך לכתוב מכו תמיד ואני כם יתכתוב אבל יצא לי פחות כי זה יוצא שאני ביבת 10 דקות אני יכתוב ואילך אז לא תמדי אני יראה תגובות אבל העיקר שאני יכתוב וזה רק עד שיגמרו המחבנחם
תודה על
המזל טוב

loli3

New member
מוטי אתה מאמין שKORTNY דיברה אם

אשלי אני לא כל כך מאמין

RinRan

New member
נועוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif finally../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוי כמה היית חסרה פה בפורום, אין לך מושג...
good to have you back

../images/Emo24.gifקארינוש שליייי../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif../images/Emo7.gif

התגתעתעייייי נורא נורא בובע ביאזה פורום ריאתי שכתתב על המורה אביבה שהחליפה את השם לאביה חחחחחחח היא לימדה אותי איזה מורה פ´גרת !!!:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה עליךךךךךךךךךך כל כך ולמה
כי עכשיו יהיה תקופה שאני לא יכתוב הרבה בלגל הלוח מבחנים טוב שאין לי יום כן יום לא מבחן בוז לביצפר
בוז
חולה עליךךךךך מתוקה

loli3

New member
למרות שאני לא מכיר אותך טו בשחזרת

שמעת יש איזה ילדה שדיברה אם אשלי את מאמינה תחזירי לי תשובה

עכשיו תכיר:)אני נועה../images/Emo85.gif../images/Emo3.gif

אמממ אני לא דיברתי עם אשלי עם לזה אתה מתכון איזה ילדה דיברה עם אשלי
אין לי מושג היא מחול

loli3

New member
מה לא שמעת איזה לדה דיברה עם אשלי