חזרתי מההפגנה

Admini

New member
../images/Emo41.gifחזרתי מההפגנה

היתה עלינו כתבה (חבר שלי מתעקש שהוא ראה אותי) בערוץ 1 שראיתי באינטרנט, היתה כנראה גם בערוץ 10 למי שראה מעניין מה יהיה מחר בעיתונים אריק אריק, תתעורר, שחרר את פולארד ומהר.... משה.

Admini

New member
לא נכון !

תסתכל כמה אנשים תורמים לנו ותבין.... בהפגנה הראשונה היו 600 בהפגנה השניה היו 3000 בהפגנה הגדולה השלישית אנחנו מקווים להגיע למינימום 15 אלף
אריק אריק, תתעורר את יונתן שחרר מהר !!!

Admini

New member
זה הרבה

על כל אחד שמפגין יש בערך 10 שמסכימים איתו ולא יכולים להגיע... חוץ מזה, אם ארגון מצ'וקמק כמו 4 אימהות גירש אותנו מלבנון אז אפשר גם להביא את יונתן הביתה.. העם רוצה את יו-נ-תן

gilad g

New member
../images/Emo35.gif

"על כל אחד שמפגין יש בערך 10 שמסכימים איתו ולא יכולים להגיע".. שטויות. ולא יצאנו בגלל 4 אמהות, אלא בגלל שרוב (ובאמת רוב) העם תמך ביציאה מלבנון. אני לא אומר שאנשים מתנגדים לשחרורו של פולארד, אבל זה פשוט מעניין את הסבתא של הבעל מכולת שלהם, ולא יותר מזה.

xyxyxy

New member
דעתי

אם יהיה הפגנה של 15000 איש והממשל יתעלם ממנה סתם ככה.. זה יהיה דיי עצוב כי הפעם זה נושא שלא ממש מזיז לך אבל כשאתה צריך משהו, אתה לא מצפה שהמדינה תתעלם ממך כאילו שאתה לא קיים לי אישית.. לא יפריע אם ישחררו את ג'ונתו וגם לא יפריע לי אם לא..

genotip

New member
אתה טועה בעובדות ידידי.... ../images/Emo19.gif

כאשר "4 אמהות" התחילו במאבק שלהן כמעט ואף אחד לא תמך בהן, בקרב הציבור זה נשמע כמו רעיון מופרע לחלוטין (בכל זאת, שומרים על גבול הצפון. מה יקרה אם לא נהיה שם?). הן צברו כוח והגיעו לאן שהגיעו... באותה נשימה אפשר להזכיר את מוטי אשכנזי, שהפגין מול משרד ראש הממשלה עם שלט "לחקור את המחדל" (או רק "מחדל", אל תתפסו אותי בציטוט) ואז הצטרפו עוד ועוד אנשים (קצינים וחיילים שהיו במלחמה), עד שזה הפך למן שבט שכזה וזה בעצם אחד הדברים שהובילו לחקירה... "האזרח היחיד בתולדות מדינת ישראל שהפיל ממשלה" - עופר שלח טורים שלו בYNET יש לי חבר שבאחד הפעמים ישב עם חבר שלו (שנפגע בלבנון לדעתי, ועקב זה היה לו גם קשה לשמוע בהתחלה) באיזה מקום ציבורי, וראו טלויזיה ובגלל הרעש אותו בחור לא הצליח לשמוע כלום. הוא שלח מכתב לכמה חכ"ים (לאחר שחברות הטלווזיה נימקו את הסירוב בטענה ש"אנו עומדים במה שדורש החוק"), אחד מהם הרים את הכפפה, הציע תיקון לחוק והתיקון עבר. נכון שהרבה פעמים ההשקעה היא לשווא, אבל למה לא? מפריע לך משהו? תנסה לשנות
יום טוב...

Admini

New member
למדתי את זה בעל פה ../images/Emo13.gif

ככה זה שאתה מטפל בדוברות

genotip

New member
חוזר על דברי, בוא נתערב שאין לך

מושג על מה אתה מקשקש.... ללמוד דברים בע"פ זה לא דוברות, ובטח שלא רטוריקה טובה (או נכונה, לצורך העניין). אז למדת דף בע"פ, יופי לך. אני יודע את קינת דוד

Admini

New member
-------->

אני יודע על מה אני מדבר... מדובר בסוכן ישראלי שהופקר בידי מדינת ישראל. אל תגיד לי שאני לא יודע...

genotip

New member
רוצה שנתחיל לדון בנושא לעומק?

מאמין שרוב האנשים יודעים את מה שאמרת כרגע (לא חושב שהם היו אומרים "הופקר", אבל זה כבר משהו אחר)...

genotip

New member
אני בטוח שגם בנושא הזה, כמו גם

בנושא של הסיכסוך הישראלי-ערבי (כמה פעמים כתבתי לך דברים ולא ענית?), אתה משחק את תפקיד התוכי שחוזר על דברים שאנשים אחרים אומרים, ולא מגבש דעה אישית לעצמך (ודעה מגבשים על סמך ידע בנושא)...

למעלה