חידה מספר אחת

../images/Emo41.gifחידה מספר אחת../images/Emo41.gif

אנחנו מתחילים עם חידון מטרופולין. שאלת השבוע: תנו שלושה שמות של זמרות מפורסמות עימן עופר מאירי עבד כמפיק ומעבד מוזיקלי (כל שם של זמרת נקודה אחת). את התשובות יש לשלוח לניק הזה בלבד. תשובות שיפורסמו תחת השירשור הזה או בשירשורים אחרים ימחקו מיידית. קדימה יש לכם עד מחר באותה השעה לשלוח את תשובותכם.

omerikooo

New member
פתרון חידה #1

תשובה: דנה ברגר, קורין אלאל, עפרה חזה. תבלו, עומר

omerikooo

New member
טעות פתאלית..מצטער..

נצתרך רק לקוות שיימחקו את זה חיש מהר.

התשובות שהתקבלו עד לשעה 18:11

נחשבות בתוך ספירת הקולות. להבא יש לשים לב ולשלוח את התשובות אך ורק לניק חידון מטרופולין. נתראה מחר בחידה השנייה.

dsol

New member
רגע רגע רגע

שאני יבין אני שלחתי עכשיו את התשובות שלי אז הם לא יחשבו ?

dsol

New member
מזה השטות הזו ??!

אז מעכשיו אני יענה ראשון ויפרסם תשובה בפורום ככה רק אני ישתתף ויזכה לא מקובל עלי הדבר הזה בכלל ! אז מישהו פירסם תשובה בפורום אפשר לחשוב...

pishkashit

New member
תקשיב..

אי אפשר להגיד "אפשר לחשוב". מצד אחד, אם יפורסמו התשובות בפורום אז אין טעם לכל התחרות הזו ולמשחק הזה. נכון שזה לא בסדר ולא פייר מצד אחד. אבל מה הטעם לשלוח תשובות לאחר שהם פורסמו בפורום? אז נעשתה טעות, זה קורה, זו השאלה הראשונה של החידון וצריכים לשים לב להוראות. עוד מעט תפורסם החידה השנייה בהצלחה
אני מקווה שאתה מבין. ושאר החברים כאן שהסכימו עם הדעה שלך מבינים.

dsol

New member
אז בגלל שמישהו טעה

כל השאר יצטרכו לסבול ? מצידי תבטלי את היום הראשון ותתנח היום 2 שאלות שאחת מהם תהיה על חשבון השאלה של אתמול

pishkashit

New member
../images/Emo26.gif

יימצא פיתרון. החידון כרגע ממשיך כרגיל. אף אחד לא יסבול. ואף אחד לא יקופח.

omerikooo

New member
אני גם בעד..לבטל את כל הנקודות

של היום הראשון. רק כדי לחסוך אי נעימות ועצבים מיותרים. טעיתי, מצטער. זה לא היה בכוונה תחילה, תהיו בטוחים. מתנצל בכל אופן..

נשמת

New member
רגע רגע

שלחתי עכשיו כי הייתי בעבודה הרגע נכנסתי הביתה ושלחתי כבר את המסר עם התשובות ועכשיו נכנסתי לפורום.

RoieL

New member
בעיה! יש משהו לא בסדר!

אני שלחתי שמות של זמרות מפורסמות וקיבלתי רק 2! לא נכתב על הזמרות שאיתן עבד לפני מטרופולין! זה לא פייר

../images/Emo54.gifהכוונה כאן הייתה../images/Emo54.gif

שהוא עבד כמפיק מוזיקלי ומעבד בתטור זמרות ולא בתור להקה או הרכב מסויים יש הבדל בן זמרת יחיד לזמרת בלהקה

למעלה