חידה מספר 4#

../images/Emo41.gifחידה מספר 4#../images/Emo41.gif

פרטי התחרות, למי שהספיק לשכוח נמצאים
כאן
והרי החידה היומית: חידה מספר 4#
טיפ טיפה יותר קשה מאתמול... נא לשלוח בנושא המסר "תחרות פורום קין" ואת מספר החידה שימו לב
, עדיין ניתן לשלוח תשובות לחידות הקודמות, רק בבקשה לציין את מספרי החידות כשאתם נותנים תשובה.
קישורים
חידה מספר 3

lesli

New member
גיתית שאלה לי אלייך

את מתכוונת לפרסם היום חידה?

שקלתי את זה שנית, ואני לא אפרסם היום חידה

רציתי לפרסם, אבל הגעתי הביתה רק עכשיו ויש אנשים שמתכוננים לשבת וזה לא פייר, לכן החלטתי לא לפרסם. לפיכך מועד סיום התחרות יידחה ביום. שימו לב שמחר שבת יוצאת באנגליה נורא מאוחר (בערך 10:00 בערב) אז החידה תפורסם מאוחר בלילה ( יש שעתיים הפרש ביננו ועד שאני אוכל להשתמש במחשב וכו')

justin9

New member
../images/Emo207.gifקין מכים בארה"ב

http://youtube.com/watch?v=WCaE8SDOsDU הופעה של קין ב Rock Honors של VH1 עם חידוש ל - Thats All של Genesis כמו שתראו יש המון תגובות לכאן ולכאן (במיוחד לאור העובדה שטום שינה טיפה את המילים בפזמון לקראת סוף השיר) אבל לדעתי הם עשו עבודה טובה. במיוחד טים, שאם תשימו לב בערך בדקה 02:03 הוא מנגן מדהים (
) ומביא משהו קיני ביותר לשיר שמשדרג אותו לגמרי. כמובן שרק מעריצי קין יכולים לזהות את זה לכן תתקלו בתגובות של בורים כמו זאת: keyboardist didn't even learn it right חוצמזה טום בז'קט עור ואת זה לא כדאי לפספס למרות שהאיכות זבלה...

אהבתי!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ביצעו ממש יפה
וטים ניגן ממש יפה בכל השיר, ולא שמתי לב למשהו מיוחד בדקה 02:03.. כנראה אין לי שמיעה מוזיקלית

justin9

New member
אז אולי לא הסברתי את עצמי נכון

מדקה 02:03 עד דקה 02:23 טים עוצר את נשימתי פשוט 20 שניות של מוזיקה אלוהית (ואני מרשה לעצמי לגנוב מליאור את הביטוי הזה כי הוא מתלבש פה מצויין) אתם פשוט לא מבינים כמה אני חופרת ללסלי עם הקטע הזה

ושכחתי לומר שלא ייאמן שלא משנה איזה שיר הם

יבצעו, טום תמיד יזוז באותה צורה לא ברורה וירצה להראות מגניב וטים יאנוס את הפסנתר
נראה לי הוא יעשה את זה אפילו אם הוא ינגן את "התקווה"...

../images/Emo6.gif

ראיתי ביוטוב את קין בלייב 8, וטים אשכרה אנס את הפסנתר, ועשה תנועות מזה מצחיקות חח

justin9

New member
../images/Emo152.gifקודם כל!!!!

מצאתי קישור להופעה הרבה הרבה יותר טוב מזה ביו טיוב אז קבלו: http://video.aol.com/video-detail/id/3541891934 הוא כל כך טוב שאפשר אפילו לראות ולשמוע את טים וריצ'ארד מצטרפים לטום בשירה וזה כל כך יפה ומתאים ולמה הם לא עושים את זה יותר? ויש גם ראיון קצרצר שכדאי לכם להציץ בו. ועכשיו לשאלתך גיתית: VH1 Rock Honors שודר בארה"ב בתאריך 24/5/07 לא כזה מזמן בכלל.

וואלה? לא זכור לי האירוע. *סנילית* האמ הלינק

לא עובד לי- הם כותבים שאני באיזור לא מורשה. מעניין תמיד חשבתי שבישראל קורים הדברים האלה, אז פה הלינק עובד בישראל ודווקא אצלי לא

למעלה