Another Girl
New member
../images/Emo41.gifחידון הטריוויה-סיכום שלב 3../images/Emo41.gif
וכן,שוב הגענו לאותו רגע קסום בו נחשוף את התשובות לשאלות השלב הנוכחי ונצמצם את רשימת המשתתפים לשלב הבא,הפעם ל-5 בלבד... Lady G-אוותר על ההברה,כי נראה לי שפתרנו את העניין
אם יש בעיה, אמרי לי ואוסיף את ההבהרה בכל זאת. בואו נראה את התשובות: 1.הלהקה לה נערכת מחווה כאן היא כמובן ה-Beach Boys(וגם לצ'אק ברי,רק חבל שהוא לא להקה)בפזמון. 2. מדובר כמובן בפרודנס פארו,אחותה השברירית של מיה השברירית אף היא, אשר שהתה עימם בהודו וסירבה לצאת מהאוהל,שקועה במדיטציה שלה..אגב לכן הם אומרים בשיר "would you come out to play" 3.Scrammbled Eggs הוא שמו המקורי של Yesterday. 4.במהלך סיבוב ההופעות בהמבורג כינה ג'ורג' את עצמו בשם "קארל" על שם קארל פרקינס,היוצר הנערץ עליו דאז. 5.הנה הציטוט מתוך השיר Yer Blues: THE EAGLE PICKS MY EYE, THE WORM HE LICKS MY BONE; FEEL SO SUICIDAL, JUST LIKE DYLAN'S MISTER JONES ובכן,הזמר הוא בוב דילן והדמות היא מיסטר ג'ונס. 6.ב10 לאפריל 1970 בישר פול לעולם על פרישתו מהלהקה ובעצם הביא עליה את הקץ. 7.פול לבוש ב-walrus על עטיפת ה-Magical mystery tour והרבה נאמר על העטיפה הזו והרמזים שהיא מספקת לשמועה Paul is dead... 8.על השיר Hello Goodbye נאמר כי נכתב כפרידה מבריאן אפשטיין שמת להם בדיוק באותה תקופה(ייתכן שיש רמזים לפרידה ממנו בשירים אחרים,אבל זה הרעיון של השיר הזה,לפחות) על אף שמבחינת העליזות והמילים האופטימיות קשה לשים לב... 9.וכאן יש לא מעט אפשרויות: Free as a bird,Blackbird,Dig a pony,Octopus's garden,And your bird can sing,Piggies,Hey Bulldog,Everybody's got something to hide except from me and my monkey,I am the walrus,rocky rakoon ועוד. 10. הופעתם האחרונה של הביטלס התקיימה ב- 29.8.1966 ב-Candlestick park סן-פרנסיסקו. הפעם היה לכם קצת קשה,אבל עברתם את זה כמו גדולים. והנה אלו שעלולשלב הבא: Tomer123- עם 14 נקודות. Lady G- עם 14 נקודות. Eyal Shore- עם 14 נקודות. הניבלונגים- עם 14 נקודות. ל נ ו ן- עם 18 נקודות. אתם מוזמנים לעבור לשלב הבא ובהצלחה
וכן,שוב הגענו לאותו רגע קסום בו נחשוף את התשובות לשאלות השלב הנוכחי ונצמצם את רשימת המשתתפים לשלב הבא,הפעם ל-5 בלבד... Lady G-אוותר על ההברה,כי נראה לי שפתרנו את העניין