חידון הפרויקט - השלב הראשון

../images/Emo41.gif חידון הפרויקט - השלב הראשון ../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים לשלב הראשון של חידון הפרויקט הגדול!
היום אפרסם את חמש ההודעות בדרגת הקושי הקלה, ובמהלך השבוע אפרסם עוד חמש שאלות בדרגת קושי בינונית, וחמש שאלות בדרגת קושי קשה. את התשובות שלחו במסר לכינוי הזה. ארבעת הגולשים אשר יענו נכונה על המספר הרב ביותר של שאלות, יזכו בפרס שווה ביותר. שימו לב! לא חובה לענות על כל השאלות, וגם אם אתם לא בטוחים או לא יודעים את התשובה לחלקן - שלחו בכל זאת, תמיד יש סיכוי שאתם יודעים יותר מהאחרים. אפשר לשלוח את התשובות עד יום ראשון בשעה 14:00. המהירות לא קובעת! מה שחשוב הוא סך כל התשובות הנכונות, ולא המהירות בה שלחתם אותן. אפשר להיעזר בכל מקור עזר, בין אם זה האתר הרשמי, הפורום, ראיונות וכל דבר אחר שאתם מצליחים למצוא.
בהצלחה לכולם!
את השאלות אפרסם כתגובה להודעה הזאת.

../images/Emo41.gif השאלות ../images/Emo41.gif

אלו חמשת השאלות בדרגת הקושי הקלה: 1. באילו שנים יצאו שני אלבומי הפרויקט? 2. מה הסינגל הראשון שיצא לפרויקט? 3. מי שרה את "מכל האהבות"? 4. איזה שיר מופיע בשתי גרסאות באלבום הראשון? 5. כמה שירים שר עידן רייכל בפרויקט? מה שמותיהם? אני מזכירה, שלחו את השאלות במסרים לכינוי הזה. בהצלחה!

דבר נוסף

למקרה שזה לא היה ברור - כולם מוזמנים להשתתף, בין אם אתם כותבים בפורום ובין אם לא. אתם גם מוזמנים להצטרף לפורום, כמובן.

willo1

New member
חנה../images/Emo70.gif יקירתי! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות את הניק שלך לפעמים בפורומים
מה שלומך??

yaki123

New member
פיייי..יש ה-מ-ו-ן זמןן..אז רגע כנסו

אני מיהרתי כי חשבתי שזה להיום עד 14:00 ושלחתי תשובות ואני לא בטוח בהם.. אני יכול לשלוח לכם שוב
(לא בטוח שאני אשלח-אבל אולי)

אפשר לשלוח ../images/Emo13.gif

שוב סליחה, כשכתבתי היה לי ברור שהכוונה היא ליום ראשון הבא, ובכלל לא זכרתי שגם היום יום ראשון.

Yarden908

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

בשאלה 5- כמה שירים עידן שר ב-2 הדיסקים או באחד מהם?

למעלה