חידון הפרויקט - השלב השני

../images/Emo41.gif חידון הפרויקט - השלב השני ../images/Emo41.gif

הגענו לשלב השני של החידון, שלב השאלות בדרגת הקושי הבינונית! לשלב הראשון ולהסברים על החידון. למי שלא הספיק, עוד אפשר לשלוח תשובות לשלב הראשון. השאלות: 1. מי שרה באופן קבוע בסיבוב ההופעות הראשון ולא בשני? 2. אילו סינגלים השתחררו לרדיו מהאלבום הראשון? 3. באיזה כינוי מכנה עידן רייכל את שושנה דמארי? 4. מנו שמות של שלושה זמרים ששרו גם באלבום הראשון וגם בשני. 5. באיזו להקה השתתף עידן רייכל בעברו? אני מזכירה לשלוח את התשובות במסר לכינוי הזה, עד יום ראשון ב-14:00. אם אתם לא יודעים את כל התשובות, קחו את הזמן וחפשו במקורות שונים. אם אתם בכל זאת לא מוצאים, אני ממליצה לשלוח בכל זאת - תמיד יש סיכוי שגם האחרים לא יודעים את התשובה. בהצלחה לכולם!

yaki123

New member
מה זה איזה שאלות קשותתת../images/Emo4.gif

איזה שאלות קשותתתתתתתתת
.. מילא זה היה כרטיס להופעה של עידן..אבל זה סינגל לא צריך להגזים
.. אתם שואלים שאלות ממש ממש ממש ממש קשות.. אני לא יתפלא אם בדרגה הקשה כולם ייפלו..

את התשובות כמעט לכל השאלות

אפשר למצוא בארכיון הפורום או באתר הרשמי, רק צריך לחפש קצת. רצינו שהחידון יהיה מאתגר, ושלא יווצר מצב שבו כולם יענו על כל השאלות, ויהיו יותר מדי זוכים. אני מזכירה שוב שלא חייבים לענות על כל השאלות. בהצלחה.

yaki123

New member
בשאלה 2,3 אין לא באריכיון של הפורום

ולא באתר הרשמי..
.. אני מחפש בכל מקום אפשרי,ואין.. יש כאלה שפחות מעריצים את עידן רייכל וזה לא פייר שאתם נותנים שאלות כ''כ קשות עליו..

willo1

New member
../images/Emo26.gif

אמרת שהשאלות קשות מדיי. השאלות אמנם קצת יותר קשות מהשלב הראשון אבל לא יותר מדיי. ניתן למצוא את התשובות באתר הרישמי ובאתרי מוזיקה אחרים. שווה לעשות טיפה מאמצים, הפרס אמנם לא כרטיס להופעה אבל אני מניחה שאף אחד לא ייתנתגד לסינגל
מה שכן, לקחנו בחשבון את מה שהעלית כאן ונתחשב בזה בשלב השלישי
איך אנחנו?? מה גם שלא חובה לענות על כ-ל השאלות, נסה לענות על כמה שיותר שאלות! גם ככה יש סיכוי סביר מאוד שתזכה! ושוב-
לכולם

invisable

New member
אני מוותרת.

אין לי זמן לכל החיפושים ובמילא יש לי את הדיסק בבית, לא צריכה סינגל

invisable

New member
אני האדומה הכי טובה פה../images/Emo46.gif

אני רוצה לראות את האדום השני יושב לעשות סיכום שבועי כמו שאני עושה

willo1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אז נא לענות על שאלות! את אמורה להוות דוגמה

invisable

New member
אני אהווה מה שבא לי../images/Emo11.gif

נו באמשלך אני עמוסה כמו לודעת מה, תעני בשבילי

אם במקרה

יצא שאני אזכה... אני ייתן את הפרס למישהו אחר כי יש לי את 2 הדיסקים בבית.

למעלה