חידון- חידות באפלה

אלרוס

New member
../images/Emo41.gif חידון- חידות באפלה ../images/Emo41.gif

והפעם חידון העלילה בנושא קרבות
1. כמה אורקים הרגו ביחד לגולס וגימלי בנקרת הלם וכמה כל אחד?
2. כמה קרבות היו בשיתוף של טרולים? 3. באיזה קרב נהרג תיאודרד? 4. איזה עלף נהרג בנקרת הלם? 5. באותו קרב, מה אמר גימלי שהיה מנוגד למה שאמר במוריה? 6. לשתי התגבורות שהגיעו באמצע הקרב על שדות הפלנור היתה נקודת מוצא משותפת ממנה יצאו, מה המקום, מי התגבורות ובאיזו דרך כל תגבורת הגיעה? 7. מי היה הסדר של 6 האנשים הראשונים שיצאו לקרב, מה היתה הצעקה של השניים הקטנים מהם? 8. מה היה הקרב היחיד בו לא השתתפו אורקים רגילים? (הקרב בגבעת הרוחות לא נחשב) 9. בקרב בגבעת הרוחות, מה היה כלי הנשק העיקרי בו השתמש אראגורן ומי הרג את המנהיג שנלחם נגדם באותו קרב? 10. בקרב על אייסנגרד, מה סימן בעצם את סוף הקרב הותוצאה וגרם למצב של אייסנגרד בסרט השלישי?
בהצלחה

ChipiM

New member
תשובות ../images/Emo140.gif לחלק

1. 43 גימלי, לגולאס 42 והיה ויכוח בינו לבין גימלי על האחד שגימלי ישב עליו ו"זז". 2. 3 (?) 3. אממממ לא זוכרת... 4. האלדיר...
5. לא זוכרת... בעעעעעעעעעע אין לי כוח... מה שחשוב זה האלדיר! חחחח
הוא לא היה אמור למות שם!

אלרוס

New member
1 ו4 נכונים

מי שהגיב לך עם תשובה ל5 גם צדק, בקשר ל1, זו טעות בלי סיבה נראית לעין של פיטר, שינוי בן 42 לגימלי 41 ללגולס לההיפך

ChipiM

New member
כן גם אני שמתי לב לטעות הזאת../images/Emo140.gif

משום מה... חחחח

ChipiM

New member
ל6 אבל אנלא בטוחה ../images/Emo140.gif

הם יצאו מרוהאן, התגבורת הראשונה היתה של הרוהירים בהנהגת תיאודן ואיאומר, והשניה בראשות אראגורן שעברה דרך נתיב המתים והביאה אותם איתה בספינות שהיו אמורות להיות בכלל תגבורת לצדו של סאורון, אבל הם הפתיעו אותם ומהספינות יצאו אראגורן והמתים! בעעע צדקתי?

ChipiM

New member
ל9 (אני עצלנית אז אני עונה בנפרד!)

חחחח... כלי הנשק העיקרי היה לפיד אם אנלא טועה, ומי שהרג את המנהיג היתה איאוון ברק בשדות הפלנור (ומרי עזר לה). אה וגם 10. מה שסימן את סוף הקרב היתה בפריצה של הסכר ע"י האנטים.

Eowyn of Rohan

New member
כבר ענו על מה שידעתי../images/Emo3.gif

3. תאודרד נהרג בקרב על מעברות האייסן 7. אראגורן, מרי ופיפין, לגולאס, גימלי וגנדלף(?) מרי ופיפין צעקו: for Frodo!

אמממ

בקשר ל2- היו 4 קרבות עם טרולים... אחד במוריה, אחד בפלישה לגונדור, כשהטרולים השתמשו בכלים האלה בשביל להפציץ את מינס טירית, עוד אחד מתי שהם פרצו את הדלתות וגנדלף כיסח אחד מהם - ואחרון חביב: הטרול שכמעט הרג את ארגורן רגע לפני שהטבעת הושמדה. 8- מוריה...

אה... אני יודע את 8!!!

הקרב באמון הן - שבורומיר מת... הם נלחמו מול יחידה של אורוק האי בלבד!

תשובות

85.1 42 ללגולאס ו43 לגימלי 3.2 3.לא זוכר 4.האלדיר 5."זרוק אותי" 6.מרוהאן,תאודן(LOVE)פרשים דרך רוהאן ואראגורן בספינות של האומברים בנהר 7.לא הבנתי.איזה קרב?
8.? 9.לפיד,מרי 1.הנהר שהציף את אייזנגארד

maglor

New member
יאללה

1. גימלי 42 + לגולאס 41 = 83 2. 2 3. הוא נהרג בהתקלות עם אורוק-האי ולא בקרב 4. האלדיר, ולא רק הוא. 5. הוא אמר לאראגורן שיזרוק אותו מעבר לרווחת שבין הצוק לבין הגשר ובקאזאד-דום הוא סירב שיזרקו אותו מעבר לפער במדרגות. 6. שתיהן יצאו מדאנהרו, האחת של אראגורן עברה דרך שבילי המתים והשנייה של ת'יאודן עברה דרך אנוריין. 7. "למען הפלך" אני משער, בקרב האחרון? 8. הקרב על נקרת הלם או אמון הן 10. הפירוק של הסכר וזרימת המים על פני הטבעת של אייזנגארד.

למעלה