חידון לסוף השבוע

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif חידון לסוף השבוע

ותודה לדרור שביקשה והזכירה לי שאני מזניחה את המסורת.
והרי השאלות לפניכם: 1. מה שמה של הגורילה בפרק Feraful Symmetry? 2. באיזה פרק נרצח ביל מאלדר? 3. מה היה שם הכת בפרק The field wherre I died? 4. בפרק Red museum, מה היה כתוב על גבו של הנער שנמצא ? 5. באיזה פרק נכתב בפתיחה Deny everything במקום Trust no one? 6. מה היתה דרגתו הצבאית של אבא של סקאלי? 7. מסכה של מה לבש מאלדר בפרק The Pine Bluff Variant? 8. מה היה שם המשפחה של הוריה המאמצים של אמילי? 9. מה שמו הפרטי של לאנגלי? 10. באיזה פרק מופיע הסוכן פנדרל לראשונה? מה, עוד לא פתרתם??? קדימה לעבודה!

עונה ../images/Emo153.gif

. מה שמה של הגורילה בפרק Feraful Symmetry? - סופי 2. באיזה פרק נרצח ביל מאלדר? - בסוף עונה 2, פרק 25 Anasazi 3. מה היה שם הכת בפרקTemple of the Seven Stars - The field wherre I died? 4. בפרק Red museum, מה היה כתוב על גבו של הנער שנמצא ? He is one - 5. באיזה פרק נכתב בפתיחה Deny Everything - בפרק 6 עונה 2 Ascension 6. מה היתה דרגתו הצבאית של אבא של סקאלי? קפיטן (לא יודע איך זה בעברית) 7. מסכה של מה לבש מאלדר בפרק The Pine Bluff Variant?- מסכה של דרקולה, למרות שבמקור התסריטאים רצו שזו תהייה מסכה של איש זאב, אבל דוכובני התקשר ואמר שהוא רוצה דרקולה בגלל שזו הדמות המפלצת שהכי אהב בילדות. :] 8. מה היה שם המשפחה של הוריה המאמצים של אמילי? - סים 9. מה שמו הפרטי של לאנגלי? - רינגו 10. באיזה פרק מופיע הסוכן פנדרל לראשונה? בפרק 9 של עונה 3 Nisei

Gilliana

New member
פשששששש... מה נשאר לי לומר?

10 עגול ומושלם. כל הכבוד!!!

עונה!אני לא מסתכלת בתשובות של אדי

1. מה שמה של הגורילה בפרק Feraful Symmetry? סופי 2. באיזה פרק נרצח ביל מאלדר? אנאסאזי! 3. מה היה שם הכת בפרק The field wherre I died? -
4. בפרק Red museum, מה היה כתוב על גבו של הנער שנמצא ? he is one! 5. באיזה פרק נכתב בפתיחה Deny everything במקום Trust no one?
6. מה היתה דרגתו הצבאית של אבא של סקאלי? ברח לי מהראש 7. מסכה של מה לבש מאלדר בפרק The Pine Bluff Variant? של מפלצת 8. מה היה שם המשפחה של הוריה המאמצים של אמילי?
9. מה שמו הפרטי של לאנגלי?
10. באיזה פרק מופיע הסוכן פנדרל לראשונה? -אמריקאי-יפני ,nisei באנגלית לא?

Gilliana

New member
קיוויתי זה מה שתעשי באמת

כלומר, שתפתרי בלי להסתכל בתשובות. אז ככה - לכמעט כל השאלות שכן ענית עליהן , התשובות נכונות - למעט 7 (המסכה של מאלדר). יש שיפור מאז הפעם הקודמת, אבל את עדיין צריכה לעבוד על זה.

למעלה