חידון צ'ילי פפרז #4

country joe

New member
../images/Emo41.gif חידון צ'ילי פפרז #4 ../images/Emo41.gif

אוקיי פריקופוטמים, הרבה זמן הוא לא היה, ועכשיו הוא חוזר. אני מצפה להשתתפות מלאה של חברי הפורום. למי שלא זוכר או לחדשים, הנה הכללים:
תשובה לשאלה חייבת לבוא עם מס' השאלה.
מי שענה ראשון מקבל את הנקודה.
בסוף החודש הנקודות יספרו ויוכרז מלך הטריוויה (החידון הזה יצטרף לחודש הבא).
ותשלחו לי שאלות
1) מי מבין חברי הלהקה לא התגורר באחוזה בזמן הקלטת BSSM? 2) מנו את כל הגיטריסטים שהיו בלהקה (זה לא קל כמו שנראה לכם). 3) איזו טרגדיה גדולה עבר דייב נבארו כשהיה בן 15? 4) איזו להקה גדולה ביקשה מנבארו להצטרף לשורותיה לאחר פירוק ג'יינז אדיקשן חוץ מהפפרז? 5) על פי האגדה, חברי איזו להקה לקחו בפעם הראשונה LSD באחוזה המכושפת של BSSM? 6) באיזו עבירה הואשמו פלי וצ'אד ב- 1990? 7) למה הפה של ג'ון נראה שונה כיום מאשר לפני שהוא פרש מהלהקה? 8) למי מחברי הלהקה יש קעקוע של גיטריסט מפורסם? 9) מהי קבוצת הכדורסל האהובה על אנתוני? והשחקן האהוב? 10) הצ'יליז עשו כמה פארודיות על הביטלס. תנו שתיים. בהצלחה!!!

On drugs

New member
אני חייב להגיד שהתגעגעתי לזה!!

תשובות: 5. אני חושב זה דייפ פרפלל אבל סתם ניחוש 9.ניו יורק ניקס 10.sgt.pepperws lonely hearts club band ו הצוללת הצהובה אבל לא בטוח

hoy1

New member
טוב אז..

1. זה כמעט בטוח צ'ד (ממה שאני זוכר שהיה בvh1 ) טוב אין לי זמן אני אכתוב עוד אחר כך

swan k

New member
-------

1.צ'אד 7.הסמים הרסו לו את כל השיניים או משו כזה והחליפו לו את כל השיניים בפה??? 8.נראה לי שלפלי

swan k

New member
מממ

2.ג'ון (נחשב?) דייב נבארו אריק מרשל הילל סלובק ג'ס טוביאס ג'ק שרמן וזהו נראה לי

country joe

New member
חבל להגיד

אם לא בטוחים...אני אתן את הנקודה רק אם תתנו את כוווולם. יש עוד שניים...

הנה

שאלה 2 בלהקה היו 7 גיטריסטים: ג'ק שרמן הלל סלובק ג'ון פרושאנטה ג'סי טובאיס אריק מרשל ואחד שאני לא יודעת לתרגם את השם שלו: , Duane "BlackByrd" McKnight . שאלה7 השיניים של ג'ון נשרו מרוב סמים (פויה סמים
) ואחר כך היו לו תותבות (סביביות 98... וכיום יש לו שתלים- ועל כל העסק הזה הוא בזבז 70 אלף דולר.

SirPsychoSexy1

New member
אז ככה:

1. צ'אד לא גר איתם בווילה, אומרים את זה בDVD של FUNKY MONKS 5. הביטלס. 7. כל השיניים נהרסו לו בגלל הסמים 8. לפלי יש גיטריסט של ג'ימי הנדריקס על היד. 9. לוס אנג'לס לייקרס היא הקבוצה.השחקן האהוד כמובן MAGIC JOHNSON 10. THE ABBEY ROAD EP.. לא יודע עוד אחת..

גיל מ

New member
מה שאני יודע

1) צ'אד - הוא פחד מהרוחות 2) אהה זה קשה אבל חלק - ג'ון, דייב, הילל, ג'ק שרמן, ואני לא זוכר עכשיו את השמות אבל יש עוד 5) ביטלס אני חושב 6) היכו אישה בטקב MTV אם אני לא טועה 7) כי יש לו עכשיו שיניים תותבות 8) פלי- ג'מי הנדריקס 10) העטיפה של אבי רוד ולא יודע

גיל מ

New member
תשובה ל3...

אמא שלו ואחותו נרצחו לנגד עיניו ע"י החבר לשעבר של האם

lollapalooza

New member
מממ... אם אינני טועה

אלו היו אמא שלו ואחותה שנרצחו, ולא אחותו.

eorion

New member
כשאתה על סמים, המספרים מתבלבלים...

הוא לא ראה טוב...

למעלה