חידון צ'ילי #5

country joe

New member
../images/Emo41.gif חידון צ'ילי #5 ../images/Emo41.gif

והפעם חידון קליל יותר וקצר יותר, שמוקדש לחביבנו האדון פרושונטה. 1) מתי ואיפה ראה ג'ון לראשונה את הפפרז? 2) בגיל 17 ג'ון ניגש לאודישן של איזה גיטריסט מפורסם? 3) מה ג'ון נתן פעם בטעות לנהג מונית? 4) מה הלל שאל את ג'ון ב- 88 על הלהקה? 5) ואיך זה קשור לפרישה של ג'ון ב- 92? 6) באיזה גיל ג'ון עזב את בי"ס? 7) באיזה גיטרה הוא השתמש בשיר קליפורניקיישן? 8) איזה שיר נוצר בג'אם הראשון של ג'ון ופלי?

מממ...ניסיון

3. ג'ון נתן בטעות 2000 דולר לנהג מונית. 6. ג'ון עזב בגיל 16 אם אני לא טועה... 7. ג'ון השתמש בגרטש רבע נפח או משו כזה אני אשים תמונה שלה

תשובות

1. ג'ון ראה אותם לראשונה בואריטי ארט סנטר כשהוא היה בן 15. 2. ג'ון ניגש לאודישן של פרנק זאפה 4.(ג'ון דיבר עם אלוהים...) הלל שאל את ג'ון:"האם היית עדיין אוהב את הצ'יליז כשהם יהיו פופולריים, מחוץ לאל איי?" אז ג'ון ענה:"לא. הייתי הורס הכל, זה מה שטוב בלהקה." 5.זב מתקשר לפרישה שלו, כי כשהלהקה נהייתה כ"כ פופולארית אז הוא נזכר במה שהוא והלל דיברו, וזה הטריד אותו.(וב-7.5.92 הוא החליט לפרוש).

country joe

New member
אף אחד לא יודע את השאלה האחרונה?

תתאמצו אנשים...יש גוגל בשביל זה...

country joe

New member
טוב...........

פתרתם הכל... פלפלת מקבל את כל הנקודות (אבל פעם הבאה בלי ניחושים
חיפוש פשוט בגוגל של john frusciante flea first jam היה מעלה תוצאות במהירות)... ולולה מקבלת נקודה על הפירוט של הגרטש.....אחחחחח אם רק היו לי 10 אלף שקל...

lollapalooza

New member
חיחי יש לי נקודה../images/Emo70.gif

אבל רגע, לא אמרת איזה שיר זה היה בסוף

איך ידעתי ואיך ידעתי../images/Emo70.gif

טוב אני לא צכה להתלהב כ"כ... יש לי אוזן לדברים האלה...(ניחוש טוב זה הכל)

lollapalooza

New member
Pretty Little Ditty

אני מאוהבת בו לחלוטין.
ודווקא ידעתי את זה מתישהו, ושכחתי. |סנילית|

למעלה