חידון שלום חנוך #4

../images/Emo41.gifחידון שלום חנוך #4../images/Emo41.gif

התשובה לשאלה היחידה שנותרה לא פתורה משבוע שעבר (שמות הנכדים של שלום ממאיה) היא עמרי ו-יהלי. הפעם החידון יתמקד באמנים שהתוו את השקפת עולמו האמנותית של שלום: 1) בצעירותו, שלום למד קולנוע בבית צבי. בתור סטודנט לקולנוע לשעבר, כמובן שהוא חובב סרטים לא קטן. מי הבמאי האהוב ביותר על שלום שאת כל סרטיו הוא מחזיק בביתו? 2) אחד המוזיקאים המוערכים ביותר על שלום הוא ג'ון לנון. איזה שיר ב"חתונה לבנה" נכתב לפי בדיוק אותם אקורדים של אחד השירים של ג'ון, ומהו השיר? 3)בעונה האחרונה של "לילה גוב", שלום התארח באולפן והתוודה על חיבתו הרבה לאמן ראפ מסויים. גידי גוב אף העניק לו חולצה של אותו אמן מאוחר יותר בתוכנית. במי מדובר? (אזהרה! התשובה לשאלה זו מזעזעת לחלוטין ולא מומלץ לבעלי לב.)

oranger

New member
תשובות ל -1 ו - 3.

1. וודי אלן 3. אמינם ואני די בטוחה שידעתי פעם את התשובה השניה גם...

Tomer 123

New member
אוווווףףף....

גוליאן, זה ממש לא בסדר... אני יודע את התשובות ל 1 ו 3, אבל אני לא בבית בשישי אחה"צ, אז אולי בבקשה תדחה את החידון...אני ממש מבקש...

הודעה בהקשר לזמני החידות הבאות ../images/Emo41.gif

נותרו עוד שתי חידות עד לסיום החידון. בעקבות בקשתו של תומר, ג'וליאן הורוד ישאל את החידות הבאות בתאריכים הבאים: החידון הבא יפורסם ביום שלישי ה-3/2/04 בשעה-19:00. והאחרון יפורסם ביום ראשון ה-8/3/04 גם כן ב-19:00. אני רוצה להודות שוב לג'וליאן על העריכה הנפלאה של החידון
הדר.

Tomer 123

New member
תודה רבה על ההתחשבות...../images/Emo9.gif

וגוליאן, מצטער אם נשמעתי עצבני או משהו, זה באמת לא אישי וכל הכבוד לך שאתה עורך את החידון הזה...

נכון מאוד

וודי אלן הוא הבמאי האהוב על שלום, ולדאבוני אמינם הוא הראפר שלו שלום רוחש חיבה מסויימת... אני מקווה שזה עבר לו מאז התוכנית. שאלה 2 שוב נשארה ללא מענה. מעריצי לנון למיניהם - תאמצו קצת את הזיכרון ותגלו את השיר ששלום עשה לו מחווה בחתונה לבנה. אם עד יום שני אין תשובה - תקבלו רמז.

oranger

New member
טוב, אם אתה מתעקש

לשאלה מס' 2- אם כן, השיר "תאונה" נכתב על אותם האקורדים של I'm Losing You. בררררר.... לנון ואמינם באותו חידון...

למעלה