חידון

../images/Emo41.gifחידון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

טוב, אתם יודעים את החוקים... לא לרמות, לא לקרוא את תשובות של אחרים. השאלות, וכך גם התשובות קשורות רק לפרקים ששודרו בארץ. 1. מה הדבר היחיד שאי אפשר ללמד בעזרת השיטה הסוקרטית? 2. מה התשובה של האוס לשאלה של השומר בשדה"ת - "אתה חושב שאתה יכול לקחת אותי?" 3. דלקת ריאות לא פוגעת כל כך מהר, אבל מה כן? 4. האם ווילסון מספר כל דבר לאישתו? 5. סטייסי שואלת את האוס אם הוא יעשה לסטיב מקווין כימותרפיה, האוס עונה...? 6. באילו פרקים הרביצו להאוס?
7. באיזה פרק האוס עושה מבטא בריטי? 8. "minimal at best" היא הדרך ה"בריטית" של צ'ייס להגיד...? 9. למה האוס לא יכול לראיין מועמדים היום? (נו, בהיום של הפרק...) 10. מי שלח למארק דובי? בהצלחה!
__________________________________________ אני מקווה שזה לא קל מידי :X

Hieros Gamos

New member
הממ, האוס אמר בחוכמה שכשאתה שואל

את השאלות אתה נראה הרבה יותר חכם
1. איך לעשות ג'אגלינג למסור חשמלי נראה לי
2. I kick and I bite נדמה לי
3. רק הריצפה (pavement
) פוגעת כל כך מהר 4. it's a process
5. סטיב מקווין בלי שיער?! מזל שהוא מת צעיר
6. 11, אממ...מי עוד הרביץ לו? אה, האבא של החולה בhunting ואממ...זהו בפרקים ששודרו נדמה לי
7. no chance in hell 8. בסוקרטיק מת'הוד כשהוא מתקשר אליה לא? 9. מגיפה וכאלה 10. ווילסון. בוגד

Hieros Gamos

New member
נו, מדרכה, אותו חרא../images/Emo3.gif תיאוריה זה

סוחט (כל כך משעמםםםםם
)תראי, זה שאני יודעת את זה לא אומר שזה קל מידי. זה פשוט אומר שאני יודעת את זה

אני לא יודעת את הכל אבל זה עדיף על

ללמוד למגן בפיזיקה. 1. ? 2. "אני בועט ונושך"
3. ? 4. לפימה שהוא אמר להאוס - יש להם שיטה, אבל לפי מה שהוא סיפר לקמרון (בקשר לרומן שלו) אפשר להסיק שאת רוב הדברים הוא כן מספר לאישתו (או כל אחת מהנשים לפניה..) 5. "סטיב מקווין בלי שיער?! מזל שהוא מת צעיר." (נראה לי שפחות או יותר ככה הוא ענה..) 6. השאלה האמיתית היא באילו פרקים לא הרביצו להאוס. אני אסביר - השחקן, יו, לומד איגרוף ולכן תמיד אפשר לראות אם מתאמצים מאוד סימניי מכות על הפנים. אם תשאלו אותי, זאת הסיבה לזיפים התמידיים על הפנים שלו (הם מטשטשים את הכחול של החבלות.). 7. אני לא זוכרת את המספר של הפרק אלא מה שהוא אמר "הבראת. קום והתהלך בארץ." (נראה לי..
) 8. ? 9. ? 10. ווילסון (איזה חמוד!!)
.

נמ ^^ ../images/Emo29.gif

1.
2.
3.
4.
בערך נגעת בזה, אבל זה לא בדיוק מה שחיפשתי, ולא בדיוק נכון
5.
6.
- המ, אני די בטוחה שהוא התחיל עם האיגרוף רק אחרי שהתחילו לצלם את האוס, אז הזיפים לא באמת קשורים
7.
8.
9.
10.

sweet shir

New member
עונה..:] ילך לי רע.. אני יודעת..

1. מה הדבר היחיד שאי אפשר ללמד בעזרת השיטה הסוקרטית? אנלי מושג 2. מה התשובה של האוס לשאלה של השומר בשדה"ת - "אתה חושב שאתה יכול לקחת אותי?" חהחה איי קיק אנד איי בייט! חמודי. 3. דלקת ריאות לא פוגעת כל כך מהר, אבל מה כן? הממממ...? 4. האם ווילסון מספר כל דבר לאישתו? כן.. גם שהוא בוגד בה. 5. סטייסי שואלת את האוס אם הוא יעשה לסטיב מקווין כימותרפיה, האוס עונה...? הממ.. משו אם כך שסטיב לא יכול להיות בלי שיער.. חחחחחחח
6. באילו פרקים הרביצו להאוס? בפרק של החולה איידס והאבא שלו. 7. באיזה פרק האוס עושה מבטא בריטי? הוא עושה? באמת? תגידי לי באיזה פרק!! אני חייבת להשיג את זה..
אוףף למה לא ראיתי?
8. "minimal at best" היא הדרך ה"בריטית" של צ'ייס להגיד...? אנלי מושג 9. למה האוס לא יכול לראיין מועמדים היום? (נו, בהיום של הפרק...) כי... יש מגיפה? [בפרק עם השחיינית בהיריון]. 10. מי שלח למארק דובי? הממ.. לוזכרת..
אולי ווילסון או..
? כי אין סיכוי שהאוס.. וסטייסי זה קל מדי.. חהחה.
כהרגלי הולך לי חרא.....

sweet shir

New member
היי לא בדקו לי את השאלון הקודם! ../images/Emo10.gif

מרגישה מקופחת...

sweet shir

New member
וופי.. ואיזה מס' פרק זה?

ואיזה עונה? אם את יודעת..אם לא אז אני אחפש לבד.

למעלה