חידושים

hodayoyo

New member
../images/Emo41.gifחידושים../images/Emo41.gif

טוב, עדיין אין כאלה ממש, אבל דניאל מוסר שכרגע עובדים על חידוש האתר לקראת האלבום שיצא מתישהו (קיץ 2007, אמרנו?). בקרוב אמור לצאת גם שיר חדש לרדיו, בנתיים נצטרך לחכות בסבלנות :$ מעניין אם השיר שיצא יהיה אחד מאלו שאנחנו כבר מכירים, מה אתם אומרים?

אה הא...

אולי "היי", או "המצפן של חיי" (הלואי הלואי...). מה שכן- דניאל ישתתף באלבום הגרסאום החדשות לשירי האלבום "חתונה לבנה" של שלום חנוך שכנראה בשלבים מתקדמים, אז לצערי יכול להיות שרק לזה הוא מתכוון... והודיה- אני יודעת !!! אני עומדת בפינה על ההבטחה שטרם קיימתי.... אילוצי זמן...

hodayoyo

New member
זה בסדר../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כשתוכלי...
רגע, דניאל כתב שהוא "מכין את יציאתו הקריבה של האלבום החדש", הוא דיבר על האלבום שלו.

לא נראה לי שכדאי שיתחיל עם היי

בגלל שכולנו כבר מכירים אותו <מי שהיה/ראה הופעות שלו>, אבל עדיף שיחזור עם שיר חדש, גם לנו ! דרך אגב, לגבי החזרה לתודעה שני דברים : 1. יש את האלבום החדש של שלמה ארצי, שדניאל מעורב בו. 2. כשראיתי את דניאל במערכונים של טקס עמ"י אמרתי לעצמי "הנה הוא חוזר..." הוא תמיד פה בצורה כזו או אחרת, רק הוא צריך פשוט לחזור לקידמת הבמה בהקדם !

hodayoyo

New member
רק אלה שבאים להופעות מכירים../images/Emo60.gif

הרעיון של חזרה לתודעה זה בתקשורת, לא עבור המעריצים שלו ששומעים את המוזיקה גם אם הדיסק יצא לפני 5 שנים... אני לא יודעת כמה מקום יתנו לו בתקשורת על זה שהוא "מעורב" באלבום של שלמה ארצי.

לצערי, נראה לי שלא ממש נותנים לו

הרבה מקום לגבי שלמה ארצי, אלא רק מזכירים אותו בקרדיטים, למרות שלפחות ב"איסלנד" וב"נצמדנו", דניאל מהווה חלק לא קטן בשירים (די, אני חייבת לעשות את השרשור הזה כבר). לגבי "היי" - נכון, רק אלה שבאים להופעות מכירים, ולכן זה לא יהיה שיר חדש לכולם (ניסוח גרוע שלי???)- הוא הבטיח באיזה רעיון הפתעות גם למעריצים בתקליט החדש, אז בבקשה דניאל - תפתעי גם אותי !!! ולכן, למרות שהשיר הזה הוא לא בדיוק טיפוסי לדניאל, הוא צריך לצאת עם משהו אחר, שגם יפתיע. לגבי החזרה לתודעה- שוב, התכוונתי להגיד שהוא תמיד כאן, רק בקטנה! כרגיל, כשותף "סמוי" לפרויקטים של אחרים, ולא כשהוא בקדמת הבמה (בצנעה, בשקט, ובלי בעיות אגו -
)

למעלה