חידות באפלה
חברי האחווה

aniviel

New member
../images/Emo41.gif חידות באפלה ../images/Emo41.gif חברי האחווה

על הדמויות הבאות תכתבו: I. מתי היא הצטרפה לאחווה? (כאילו, במועצה של אלרונד אם היא הדמות הראשונה, שניה, שלישית שהצטרפה...) II. מה הגזע שלה? (תהיו פשוטים בעניין הזה, אני מתכוונת לפי מה שרואים בסרטים ולא לפי הידע הנרחב שאני בטוחה שיש לכם בספרים
) III. ומאיפה היא (שם הארץ, עיר, לא משנה...) במקור? (חוץ מגאנדלף)
1. גאנדלף
2. פיפין
3. לגולאס
4. מרי
5. גימלי
6. אראגורן
7. סאם
8. בורומיר
9. פרודו
עוד שאלות...
10. באיזה סרט, על ידי מי (תתנו את השם שלו למרות שזה קשה
) ובאיזה דרך, בורומיר נהרג?
11. בן כמה אראגורן במהלך שני הצריחים?
12. תנו שני כינויים של גאנדלף שנאמרו במהלך שלושת הסרטים (חוץ מהשם גאנדלף עצמו מן הסתם...), באיזה סרט הם נאמרו ועל ידי מי?
13. תנו שני מקרים של תקיפת חבר אחווה על ידי חבר אחווה אחר ומאיזה סרטים הם? בהצלחה
לירון

aniviel

New member
בIII...

לא צריך להגיד גם מאיפה גימלי כי מי שרק ראה את הסרטים לא אמור לדעת

maglor

New member
תשובות

גאנדאלף - הצטרף שני, מכשף. פיפין - אחרון (אבל עם מרי), הוביט, הפלך. לגולאס - רביעי, עלף, יער-אופל. מרי - אחרון (אבל עם פיפין), הוביט, הפלך. גימלי - חמישי, גמד, ארבור (ההר הבודד). אראגורן - שלישי, אדם, לפי הסרט הייתי אומר ברי, אבל נאמר אריאדור. סאם - שביעי, הוביט, הפלך. בורומיר - שישי, אדם, גונדור. פרודו - ראשון, הוביט, הוביטון. 10)ב"אחוות הטבעת" לאורוק קראו לרץ (Lurtz) אם אני לא טועה, בורומיר נהרג כתוצאה משלושה חצים. 11)87 12)מית'רנדיר, "שיבת המלך" דנת'ור. הצליין האפור, "שני הצריחים", ע"י גאנדאלף עצמו. 13)ב"אחוות הטבעת" בסצינה בה פרודו משוטט ביער ובורומיר תוקף אותו, וגם הסצינה (אומנם זו לא ממש תקיפה) בה בורומיר מלמד את מרי ופיפין איך להילחם בחרב, איפה שהם מתחבאים מהעורבים.

אלרוס

New member
חלק נכון

לגבי הדמויות צדקת בהכל, אלא אם לירון תתקן אתי לגבי הסדר (אז מה אם זו שאלה שלי! אני לא אמור לדעת את התשובה!) 10. נכון 11. נכון, מוזר כי בספר זה 78, בדיוק הפוך 12. לא 13. השני לא נכון, יש עוד אחת שאנשים נוטים לשכוח, מסרט אחר...

aniviel

New member
הכל נכון חוץ מ12 ו13...

טעות קטנה ב12 במשהו שלא מוזכר בסרט ו13, כמובן שבורומיר עם מרי ופיפין זה לא נחשב תקיפה... ועל אראגורן ציפיתי שיגידו שהוא מריוונדל כי הוא אמר את זה במורחב אבל לא משנה, נקבל את מה שאמרת כי זה ללא ספק הכי נכון

אני מנסה חלק....

1-גאנדלף- מיא,קוסם הצטרף במועצה של אלרונד. הדמות הראשונה הצטרפה לפרודו (אם מחשיבים את פרודו כ מספר 1) 2-פיפין- הוביט מהפלך הצטרף במועצה של אלרונד. הדמות ה 8 שהצטרפה 3-לגולאס- אלף ממירקווד הצטרף במועצה של אלרונד. הדמות ה 3 שהצטרפה. 4-מרי- הוביט מהפלך הדמות ה 7 שהצטרפה 5-גימלי - גמד (אין לי מושג מאיפה-שחכתי) הדמות ה 4 שהצטרפה. 6- אראגורן-הוא נומנור (אין לי מושג איך מאייתים את זה) כמו כן אין לי מושג מאיפה הואץ ריונדייל? ה2 שהצטרף. 7-סאם הוביט מהפך ה 6 שהצטרף 8-בורומיר- אדם מגונדור ה 5 שהצטרף -(אני ממש לא בטוחה) 9- פרןדן- הוביט מהפלך - הוביטון וכו. הראשון בעצם. נושא הטבעת! 10. אממ לא עונה על זה. חיחי. 11.- לא זוכרת 200 ומשהו לא? 12."פול אוף א טוק" נאמר באחוות הטבעת ואמממ לא זוכרת *סנילית שכמותי* 13.אם זה נחשב- מרי ופיפין קופצים על בורומיר שמלמד אותם להשתמש בחרב באחוות הטבעת. טוב אמרתי לך שאני רק מנסה!

אני רק מנסה להבין .... איך...

הגעתי ל- 200??? טיפשה שכמותי *עזבו טעות שלי חשבתי על משהו אחר שהסיח את דעתי*

טוב לפחות ניסיתי...../images/Emo3.gif

כמו שהבטחתי. ואני חוזרת לשמוע את דום ואלייז'ה ברשותך
ואני נותנת לעצמי מנוחה של כמה חידונים.

aniviel

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

איזה שיר ענק זה.. פשוט חבל על הזמן

יאא פירסמו לזה מילים....

איפה שהוא אבל זה ממש מצחיק לשמוע את זה ולקרוא את המילים.

Eowyn of Rohan

New member
13

בורומיר תוקף את פרודו בסוף הראשון. פרודו תוקף את סאם בסוף השני{באוסגיליאת}.

aniviel

New member
יפה ../images/Emo70.gif

האמת ששכחתי בקשר לסאם ופרודו באוסגיליאת', ולא לזה התכוונתי, אבל אין מה לעשות, זה נכון

aniviel

New member
כן ../images/Emo70.gif

וואי איזה מהירות כבר סיימתם לענות על כל השאלות... פעם הבאה אני אאלץ לעשות חידון ארוך יותר

אוווףףף...

עניתי על הכל, וכשבאתי לשלוח הוא נתקע לי... אין לי עצבים שוב
זהירות פדופילים מופרעים דו מיניים חובבי פסלים בדרך
מייקל אתה נשמה אני מתה עליך
מייקל ג'קסון חף מפשע
טום סנדון תמות אמן(
)
Dom Sheldon is a cold man
נגה מוריאל אריאל עדי והילה - אני אוהבת אתכם
רונן אני
אותך
אל תלך
נגה ומוריאל – טוב בסדר המורה שלי חייזר
מה איכפת לי
טיפים לחיים -
כשקר |קר| ויש שלג- תבנו |אישלג|
כשחם ויש
... תוציאו ת'
/ה לטיול...
כשיש למישהו שאתם אוהבים
יומולדת
- תביאו לו
שלא יעלב...
כשאתם שמחים
- תעשו גם לאחרים שמח
ואל תתביישו לחבק אנשים שאתם אוהבים
כשאתם הולכים למסע ארוך ארוך, והחבר הכי טוב שלכם שיצא איתכם הוא בעל רגליים גדולות שעירות, יש לו תלתלים, הוא נמוך במיוחד ושם המשפחה שלו זה באגינס - תנו לו לאכול הרבה הרבה לאמבאס
זה בריא... ~&~&~ אני פדופ*ל*ת גXה
(תרת* משמע) ~&~&~ ~^~^~זה*רות
- Xני ח2רה של מור*Xל...~^~^~ ~*~*~יותר גרוע
- Xני ח2רה של נגה (עוד פדופ*ל*ת חו22ת פסל*ם)~*~*~

לאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני דורשת מכל הפורום דקת דומייה, והדלקת
לכבוד אמוטיקניי החורף שנפרדנו מהם זה עתה...
לאמוטיקניי החורף... אוווייי איך אהבתי את איש השלג הקפוא והחמוד, את התרופה הנהדרת, את הפרצוף הקפוא של הסמיילי הכחול... אנחנו נתגעגע
חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה