חייבת לפרוק את הלב

onev

New member
../images/Emo41.gif חייבת לפרוק את הלב

ההורים של בעלי התגרשו לפני כשנתיים האבא לקח את זה כפגיעה בגבריות שלו (טיפוס שתלטן). לפני כשנה נולד בני המקסים כולם שמחו ( נכד ראשון לשני הצדדים) קנו מתנות קטנות וגדולות חוץ מ............. מהסבא שבכל הזדמנות מציין שהוא בתקופה קשה ובלה בלה נכון שהוא עזר לנו בדירה כשהתחתנו אבל באמת צעצוע , בגד משו ב 50 ש"ח גם קשה .... האח הגדול של בעלי מתחתן ובשיל האבא זה כמו קבלת פרס נובל באמת כבר בן 33 אז בשביל זה יש כסף אוףףףףףף יסלח לי היושב במרומים אבל אני לא סובלת אותו ומנסה שבני יהיה כמה שפחות במחיצתו תודה על ההקשבה

jif

New member
הפסד שלו

ההפסד כולו שלו. את תרחיקי את בנך ממנו והוא לא יוכל להנות במחיצת נכדו. אך כרגיל, נשאלת השאלה, איך בעלך מסתדר עם זה? האם גם לו זה מפריע? אם הוא חושב כמוך, הבעיה פחות קשה. אם לא, את צריכה להתמודד גם איתו ואז אולי לא שווה להישאר כועסת על הסבא. לפעמים, צריך להתעלם ולהבליג כדי לשמור על שלום בית. באיזה שהוא שלב כבר לא יהיה לך כוח וימאס לך להתעסק עם זה. שיהיה בהצלחה.
ג´יפ

onev

New member
בעלי די מסכים איתי ומרגיש כמוני

אבל בשורה התחתונה זה אבא שלו ואי אפשר להתעלם ממנו (מה שנכון נכון ) תודה ג´יפ

omizu

New member
בוקר אור לך

הצעתי לך היא לנסות לא להתערב בנושא גם לא רגשית תני לבעלך להתמודד זה אבא שלו תארי לך איך הוא מרגיש במיוחד אם הצד השני מתנהג אחרת בסופו של דבר הילדים גדלים והקשר הוא מה שנבנה עם השנים המשך יום טוב

jif

New member
אני מסכימה איתך ornizo

"למזלה", מדובר בצד של בעלה, כך שהיא יכולה להשאיר לו את הטיפול באבא שלו.

עציון

New member
כסף לא קונה הבן-אדם....

חמיך הינו אדם בן 60. ואם הוא בוחר להתעלם ממך שיתעלם. אל תקחי קשה את חוסר תשומת ליבו באי נתינת מתנות. אל תקפחי אתו מלראות נכדיו. ובעיקר וזה החשוב מכל, אל תריבי עם בעלך בגלל האבא. תתעלמי וקחי את החיים בקלות- עד כמה שאפשר...

onev

New member
זה לא רק עניין של כסף......

אני אתן עוד דוגמא לפני כחודשיים בעלי ואבא שלו התווכחו בתחילת השבוע ןיכוח סתמי ... ביום שישי הגענו אליו לעבודה לביקור בבוקר עם הנכד והוא עדיין כעס על בעלי אז הוא פשוט התעלם מאתנו ומהבן שלי יומיים אחרי זה הוא התשר לבעלי והתנהג כאילו כלום לא קרה ומתי נבוא אליו כי הוא מתגעגע לנכד אני בחיים לא אסלח לו על זה ובעלי מסכן הוא נקרע מבפנים הגלל ההתנהגות שלו

עציון

New member
הרשי לי לומר לך.....

למרות שהפורום בא לעודד ולהושיט יד, לדעתי, תגובותיך על רקע התנהגות החם אינם הגיוניות ויותר מידי קיצוניות. אז הוא התוכח. אז הוא אמר. נו? נחתוך היחסים. לא נבוא אליו. נראה לו. נלמד אותו לקח. לא תרויחי מזה כלום....

onev

New member
התרעומת היא לא על הויכוח או הכסף

אלא על היחס או יותר נכון האי יחס כשהוא "פגוע" ואם הוא פוגע בבן שלי אז הוא יראה אותו כשאני אחליט אתה כנראה לא מבין כמה הוא פוגע

עציון

New member
יכול להיות.

מי שנפגע זו את. לכן אין באפשרותי לדעת את מידת הפגיעה. מה שאני כותב זה בכללי ולא באישי. אז נחזיק לך אצבעות ומקוה שתתגברי על כך...

amitmom

New member
onev, אני בהחלט מסכימה איתך

כשהחממות שלי לא התיחסו אל בתי ולי נשבר מהמצב הודעתי לבעלי היקר שאו שההורים שלו משנים יחס וגישה או שאני לא ארשה לבת שלי להגיע אליהם הביתה. גם לי במשך שנתיים כל פעם היה נשבר הלב לראות את חוסר היחס אל בתי. ואני ממש לא משוחדת שאני אומרת את זה אבל הבת שלי משגעת. היא חכמה, חייכנית ואהובה ולא מגיע לה כזה דבר מהסבא וסבתא שלה ואל מגיע לי את כל כאבי הלב הללו. לשמחתי בעלי הבחין בכך גם ושוחח איתם על כך וכיום יש שיפור ניכר. למרות שאני לא סובלת אותם, אני עדיין רוצה שיהיו לה יחסים תקינים ויפים איתם כי הם הסבא/סבתא שלה. אני איתך לאורך כל הדרך. ואגב התגובות שלך בכלל לא קיצוניות.

omizu

New member
ובכל זאת.......

אנחנו חווים יחס או יותר נכון חוסר יחס משני הוריו של בעלי לחמי אין מושג מתי ימי ההולדת של הילדים גם לבנו אינו מתקשר אפילו להגיד מזל טוב על ביקורים כמובן שאיני מדברת כלל, כשהוא מחליט להזמין צריך לעמוד דום כולם מגיעים ומשחקים את המשחק, ממני גם התעלם תקופה ארוכה ולקחתי את זה אישי כל מה שיצא זה שנפנפתי לבעלי בפרצוף את האמת הכואבת חוץ מלהכניס עוד מתח הביתה לא עשיתי בזה כלום. מטענים שאנו סוחבים מהילדות או עם ההורים הם שלנו ולא של בן הזוג הדבר היחידי שהוא צריך לעשות זה לעמוד בקו האש ולא שאת תהפכי להיות המטרה לפי מה שאת אומרת הוא מודע לאמת ותומך בך אל תקשי עליו, חבל, תתרכזי בכם ובטוב שלכם ואל תנסי לשנות אף אחד אנשים הם לא מזג אויר ואל תשכחי הוא כן סייע לכם ואולי גם הוא עובר משברים?!

jif

New member
לכולנו

יש בעיות עם החם/חמות. אין מה לעשות. יש מי שקשה לו יותר ומי שפחות. וכמו שאמרו לי פעם: משפחה לא בוחרים צריך להשתדל ולקחת הכל בקלילות, כמה שאפשר.

onev

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

נראה לי שאנחנו דיי דומות במקרה הזה

jif

New member
תודה לאל

אבל במקרה הזה לא. בכלליות תמיד יש בעיות. וכפי שכבר כתבתי המצב שלי הוא יחסית טוב. שמחה שיכולתי לעזור.

אולי ככה בעדינות../images/Emo35.gif

הוא מחפש אצלכם קצת חיזוקים
תראו לו שאכפת לכם מימנו ואולי בתמורה הוא יתקרב ופחות ירגיש מסכן. לפעמים אצל הורים יש סדרי עדיפות ואני אתן לך דוגמא: - אמא שלי - הוא יודעת שגם אם אהיה בקצה העולם ולא אשוחח איתה 4 חודשים היא תישן הכי טוב בלילה, כי היא יודעת שאני (ביתה) אפול תמיד על הרגליים. היא יודעת שאם אחותי הקטנה מימני לא תשוחח איתה ש ע ה , היא לא תישן בלילה ותחשוב רק על דברים רעים. וזה אומר שההורים יודעים תמיד למי צריך לתת עזרה ועל מי אסור לסמוך, אז אולי חמך יודע שאתם מסודרים ואינכם זקוקים לו ואילו בנו האחר תלותי וזקוק לו יותר מכל? אני יודעת שלפעמים זה מרגיז מאוד אבל גם מנחם מצד אחר. ומצד שני הנתינה היא מתת אל ולא כל אחד יודע להשתמש בזה, בתחילת נישואיי הייתי קוראת לחמותי וחמי "עלובי החיים" . תתארי לך עד כמה עלוב היה לקבל מהם מתנות! אבל היום אני לא מצפה וכל מתנה היא בגדר של הפתעה מוחלטת! תנסי זאת מותק ולא תתאכזבי. ב ה צ ל ח ה

אגמית1

New member
אני במצב מאוד מאוד דומה

מבחינת האבא של בעלי ולכן אני מבינה את ההרגשה שלך. גם אני הרחקתי את הילד מחמי כי לא מגיע לו (לא שהוא יותר מדי עצוב בגלל זה) לפחות אני לא רואה את הפרצוף המעצבן שלו ולא מגיע לו לראות את הנכד שלו. הילד לא יודע בכלל שהאיש הזה הוא סבא שלו ועדיף כך, שלא ייפגע. בטוח שלא תתקני אותו ועדיף שהילד לא ייחשף לסבא שלא רוצה לראות אותו ועושה ועושה פרצופים. תחיי עם זה

למעלה