חם על האח"מ
5

oded399

New member
קצת תמהוני

אולי יש מיליארד סינים שלא יודעים אבל זה אריאל זילבר

trilliane

Well-known member
מנהל
יאללה, ננסה:

אריאל זילבר? (הפעם אני מנסה לפי איך שזה נראה; החידה הקודמת היתה כ"כ קשה ולא דומה לכלום, שסתם ניחשתי, בהכירי אותך מאספקט זה... וזה הצליח
) עינת

מוגג

New member
טוב זה נורא קל ---

לפי השיניים זאת מיקה קרני. מה, לא? חבל... אז אולי שיני אוקונור?

בושו והיכלמו! ../images/Emo4.gif

הפעם אני לא מנסה להתקיל אפאחד מכם (
), אבל אפאחד עדיין לא ענה נכון!!! מי כאן התפוח הרקוב
מי מעכב אתכם מאחור
יו אר דה וויקסט לינק, גודביייייייי!!!

רק הגעתי ומנסה לנחש בלי לראות תגובו

הצללית מתקשרת לי עם שניים הראשון שעלה לי בראש הוא לא אחר ממתי כספי אבל ישנה גם אפשרות שזהו אריאל זילבר. עכשיו נלך לראות אם יש כבר תשובות שיאשרו את הראיה המעוותת שלי.

../images/Emo41.gifחם על האח"מ../images/Emo41.gif- פתרונים ../images/Emo46.gif

אני מאוכזבת מכולכם. אפילו בכיוון לא הייתם. איך לא ידעתם? למה לא חשבתם בזמן? אתם החוליות החלשות! גוד ביי! ובכן... התשובה היא.. הממ.. איך אני אגיד את זה..? אההה כן... גלי עטרי!!!!!
זה היה כ"כ מצחיק לראות אתכם משוכנעים כ"כ שזה אריאל זילבר!!!! חחחחח.. טוב נו.. אני סולחת לכם
רק בגלל שזה הצחיק אותי נורא.
בחידה הבאה!!! שלווווום

זאפפפפפ

New member
גלי עטרי!

זה ממש קל (ושלום לכל החבר´ה מהכיכר ואני יודע שזאת לא החידה אלא הפתרון)

trilliane

Well-known member
מנהל
התמונה המעובדת דומה יותר לזילבר!../images/Emo3.gif

זה לא סתם שכולם חשבו באותו כיוון...
איך את מצפה שנזהה משהו אחרי עיבוד כ"כ מסיבי? אם הייתי עושה עיבוד כזה לתמונה שלך, אפילו את לא היית מזהה את עצמך! גם את עברי לידר, כמו שכתבתי, לא היה שום סיכוי בעולם לזהות (ואלמלא ידעתי שאת קרועה עליו, לא הייתי מצליחה לנחש בחיים). עיוותת את הצבעים, טשטשת לה את כל תווי הפנים, ועוד מרחת לה את השיער כך שבמקור שוונצים זה היה נראה כמו רעמת תלתלים/חצי אפרו בדיוק כמו שיש לזילבר...
את יותר גרועה מאורנה דץ - במו ידייך הפכת את גלי עטרי לאריאל זילבר! הכל חוזר עלייך וקקה בידייך. את החוליה החלשה. שלום!
עינת נ.ב. רמז: בפעם הבאה, אולי כדאי להשאיר דמיון מינימלי קל למקור. זה עשוי לעזור.

../images/Emo6.gif חחחחחחחח

כשעיוותתי את התמונה אפילו לא חשבתי על אריאל זילבר. אבל אני לא באמת כועסת..
אל תקחו אותי ברצינות זה באמת היה מצחיק.. חחח... בקשר לעברי לידר.. טוב.. הגיוני..
ועכשיו, אחרי הנימה המשועשעת קמעה.... " את יותר גרועה מאורנה דץ"
נעלבתי!!!!!!!!!!!
תחזרי בך בת בליעל!!!!!! אשתדל בתמונות הבאות.. אבל הם הן יהיו קלות.. מה זה יהיה שווה?

ST

New member
../images/Emo12.gif בחיים לא הייתי מגיעה לזה. ../images/Emo29.gif

למעלה