חמישה דברים על עצמי

בואו ננסה להסיח קצת את הדעת

וגם להכיר יותר טוב, על הדרך. כתבו חמישה דברים שלא ידענו עליכן. התנאי: רק דברים שלא קשורים בהריון.

טוש3

New member
טוב גם אני אנסה

*קיבוצניקית לשעבר. *סיימתי השנה תואר שני ביעוץ חינוכי, איזה כייף לי!! היה קשה אבל טוב. *אני מתה על ילדים קטנים ובעלי חיים. במקצועי אני יועצת לגיל הרך (עושה מה שאני אוהבת וזה נפלא). *כילדה הייתי ברוכת כישרונות- רקדתי, ניגנתי בחליל צד, ציירתי, הייתי מתעמלת, אצנית ושחיינית- ברמה תחרותית. היום- פדלאה של ממש- לא עשיתי עם זה כלום. *אני בכינית רצינית- דומעת מכל דבר בצורה מביכה.

פקמנית

New member
רעיון טוב

שלום, חמישה דברים עליי: אוהבת מאוד את הים, אך לא אוהבת לשחות בו. תולעת ספרים, חולמת (בנתיים) על לגור בת"א. מטורפת על הכלבה שלי, ולא מבינה איך אנשים לא אוהבים את היצורים האלה. מנהלת פורום משלי - כמה נחמד להיות מהצד השני לפעמים. זהו עליי, ומקווה שתמשיכו את השרשור.

אני אנסה:

כשהייתי בת שנה וחצי ברחתי מהבית ועברתי להתגורר במלונה של ה
של סבתי (אצלה גרנו אז). אמא שלי פחדה אימים מן ה
. בסוף הסכמתי לחזור הבייתה לעוד 17 שנים מאושרות.
יש לי אחות שגדולה ממני בשנה וחודשיים ודומה לי מאוד. חביבים עלי במיוחד אותם רגעים בהן אנו מבלבלות ומביכות אנשים תמימים (למשל: רופא המשפחה שלה עבר לידי, כאשר ישבתי בפתח החדר של רופא הנשים, בירך אותי לשלום והמשיך ללכת ואז עצר בתדהמה וחזר על עקבותיו, כי הוא נזכר שהאישה אותה בדק בבוקר הייתה נטולת בטן והנה כאן יש אישה עם בטן של סוף הריון).
בחטיבת הביניים עשיתי בבית הספר מהפכה פמניסטית, כאשר סרבתי ללמוד עם הבנות תפירה והלכתי ללמוד נגרות ושרטוט עם הבנים. הייתי מצויינת בזה (אבל התחתנתי עם מישהו שממש מעולה בזה, וכך קיבלתי פטור מכל ההתקנות בבית). מאז, אגב, הותר לכל תלמיד לבחור מה ללמוד בתחומי המלאכה וכלכלת הבית.
הייתי כוכבת מקומית ליום וחצי, אחרי שהופעתי ב"שמיניות באויר" עם דליק וטוליפ. זה היה, במקרה, ביום הולדתי (העברי) והיה חוויה מרגשת וטובה במיוחד.
אחרי הצבא טיילנו אני ובן זוגי שמונה וחצי חודשים בדרום אמריקה ובארצות הברית. הייתי נוסעת היום שוב, כולל כל החבורה. (וזה חלום שאני מקווה שנגשים: טיול גדול של כל המשפחה יחד).

בובסטר

New member
קווי דמיון לאמא של פילפילון...

1. בגיל 5 ברחתי מהבית והתחבאתי בבית סמוך שהיה באמצע בניה. בהתחלה כעסתי ולא הסכמתי לצאת מהמחבוא, ולאחר שביאו משטרה כבר התפדחתי... בסוף או שמצאו אותי או שיצאתי לבד (צריך לשאול את ההורים). 2. יש לי אחות תאומה שדומה לי מאוד. כשהאומללה הייתה אצל רופא שיניים אמרה לה השיננית באושר "כבר רואים עליך". אופס. האמת שהיא נראית נהדר והלוואי עלי אחרי לידה גוף כזה. 3. (לא ייאמן הדמיון לאמא של פילפילון!) בחטיבת הביניים סירבתי ללמוד סריגה בשיעורי מלאכה, שחולקו כאמור לבנים ולבנות. בשל עצלנות ידועה, לא הצעתי להצטרף לבנים לנגרות, אלא הייתי (באישור המנהלת) יושבת בכיתה ומפטפטת בנחת עם הבנות, או פשוט מבריזה. 4. הופעתי בשש טוס בערוץ הילדים לשניה וחצי, ונדהמתי לגלות כמה מבוגרים רואים את התוכנית הזו... 5. עוד לא סידרתי את אלבום החתונה ועוד לא צפינו בסרט החתונה... בעלי מסרב לצפות בטענה שיש לו זכרונות טובים ביותר והוא לא רוצה להתבדות. אני מתכננת בשעת הסבל מהצירים להכריח אותו לצפות איתי...

משעשע../images/Emo70.gif

גם אני מצאתי קווי דמיון עם כל הכותבות (במיוחד בנושא תולעת הספרים). אגב, גם אנחנו רק בנות, אבל באמת רק: רק 3.

טחג

New member
נראה לי שאת משיגה שיא גינס

בבריחה מהבית בגיל המוקדם ביותר
. אפשר לשאול לכבוד מה החלטת לעשות את זה בגיל המתקדם כ"כ או שזה סוד

טחג

New member
גם אני

1. אני אחות בכורה מתוך שש בנות
. 2. אני ממוצא יקי וזה מתבטא גם באופי. 3. אני אוהבת לקרוא וקוראת מאד מהר. במהלך השבוע חל איסור על הכנסת ספרים אלינו הביתה. רק בשבת יש זמן לזה. 4. למדתי אנגלית וכימיה באונ', אבל לא עושה עם זה כלום היום. 5.במקום שבו אני גרה אין אינטרנט כרגע אז אני גולשת רק מהעבודה. (מה שגם מסביר למה אני תמיד מפספסת את שירשורי "איך היה השבוע?" ) מקווה שעניתי על הדרישות.
איפה כולם

../images/Emo41.gif חמישה דברים על עצמי ../images/Emo41.gif

מקפיצה לראש שמחתנו, לטובת טוש שהוסיפה הודעה. נשמח לקרוא על עוד משתתפות.

לימור2024

New member
../images/Emo79.gifרק על עצמי לספר ידעתי

1. אני עדיין לא מאמינה שאני בפורום הזה 2. אני כל כך מודה לבעלי שגיליתי בו צדדים מדהימים בזכות הטיפולים וההריון 3. אני אוהבת לשיר (יש לי מערכת קריוקי בבית) 4. אני אוהבת לדעת כל דבר שקורה איתי מבחינת כל תהליך שהגוף עובר מא' ועד ת' 5. יש לי מחר בדיקת דופק אני בשבוע 6+3 ואני ממש מתרגשת

harelr6

New member
חשיפה../images/Emo8.gif

1. גרתי בניסנית (צפון רצועת עזה) 4 שנים והן מהוות עבורי חור שחור בחיים (לצערי). 2. כל ילדותי ונערותי הכרזתי שלא אהיה מורה ובסוף למדתי חינוך מיוחד ואני גננת שילוב. 3. בגיל 10 זכיתי באליפות הארץ בשחייה בוינגייט ל - 50 מטר חתירה ומקום 3 במאה מטר פרפר. (היום אני בקושי מסיימת בריכה). 4. שירתתי בצבא שנתיים וחצי ושנאתי כל רגע! 5. אוהבת דגדוגים, מאסג'ים וכל הפינוקים האפשריים, בכל הזדמנות קופצת על המציאה.

למעלה