חפשו את המתמודדת

JULI4561

New member
../images/Emo41.gifחפשו את המתמודדת ../images/Emo41.gif

והפעם - זה לא חייב להיות רק מתמודדות :] -אתמול הלכתי עד יאנה וחזרתי היה כל כך מעייף !!! -רונן נהיה אב וניר רק התחתן !! -הם עמדו לעלות לבמה היא הסתכלה בעיניו ושאלה : איך אתה מרגיש?! הוא ענה לה אני קול ! ואת? קצת מתרגשת זה הכול, רוצה בריזר!? - יאווווו אני לא יודעת מה לעשות עכשיו סיפרו לי שמר לטי ירה בעצמו !
זהוו מקווה שהפעם זה יותר קשה מקודם .. למרות שזה עדיין ממש קל ! !

Mayoosh5

New member
יותר קשה מקודם..../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

חלק לא מצאתי: 1.---למרות שיש דיאנה..לא יודעת אם זה קשור.. 2. רונן נהיה אב וניר רק התחתן !! 3. הם עמדו לעלות לבמה היא הסתכלה בעיניו ושאלה : איך אתה מרגיש?! הוא ענה לה אני קול ! ואת? קצת מתרגשת זה הכול, רוצה בריזר!? 4.יאווווו אני לא יודעת מה לעשות עכשיו סיפרו לי שמר לטי ירה בעצמו ! מקווה שצדקתי... היה ממש מגניב!!! מאיה

L U Z I A

New member
אני מתה על זה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

-אתמול הלכתי עד יאנה וחזרתי היה כל כך מעייף !!!
דיאן| -רונן נהיה אב וניר רק התחתן !!
אבוני -הם עמדו לעלות לבמה היא הסתכלה בעיניו ושאלה : איך אתה מרגיש?! הוא ענה לה אני קול ! ואת? קצת מתרגשת זה הכול, רוצה בריזר!?
ניקול, ברי - יאווווו אני לא יודעת מה לעשות עכשיו סיפרו לי שמר לטי ירה בעצמו !
טיירה הפעם היה קל

Mayoosh5

New member
אווייי...חח דיאן...../images/Emo6.gif

+
שחכתי ממנה
ואני עם הדיאנה שלי

olgosh

New member
מגניב. D:../images/Emo129.gif

חצי שעה אני מנסה להבין מה רשום במשפטים. עד שהבנתי מה צריך לעשות.

loligoth

New member
../images/Emo214.gifמנסה^^

-אתמול הלכתי עד יאנה וחזרתי היה כל כך מעייף !!! -רונן נהיה |הדגשאב וניר רק התחתן !! -הם עמדו לעלות לבמה היא הסתכלה בעיניו ושאלה : איך אתה מרגיש?! הוא ענה לה אני קול ! ואת? קצת מתרגשת זה הכול, רוצה בריזר!? - יאווווו אני לא יודעת מה לעשות עכשיו סיפרו לי שמר לטי ירה בעצמו ! אבל אין מתמודדת בשם טיירה...
נמ.. זהו?

JULI4561

New member
אם לא שמת ../images/Emo23.gif כתבתי למעלה

שהפעם זה לא רק מתמודדות !

mikmikonet

New member
"מר לטי ירה בעצמו" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

JULI4561

New member
אוקיי .. ../images/Emo9.gif

וכן מצאו הכול ! אני לא חושבת שתהיה פעם הבאה בקרוב כי כבר עשיתי את כל המתמודדות אבל אני כבר אחשוב על משהו :]

הממ

-אתמול הלכתי עדיא נה וחזרתי היה כל כך מעייף !!! -רונן נהיה אב וניר רק התחתן !! -הם עמדו לעלות לבמה היא הסתכלה בעיניו ושאלה : איך אתה מרגיש?! הוא ענה לה אני קול ! ואת? קצת מתרגשת זה הכול, רוצה בריזר!? - יאווווו אני לא יודעת מה לעשות עכשיו סיפרו לי שמר לטי ירה בעצמו ! קל מאוד

למעלה