כאשר אתה נרשמם ל-PAYPAL
מזין את הפרטים שלך . אם אתה מזין שאתה גר בישראל , לאחר מכן כאשר תרצה להזין באתר את חשבון הבנק שלך באנגליה , המערכת לא תתן לך!!! היא תתן לך להזין רק חשבון בנק בארצות הברית. אתה לא פשוט עושה העברה לחשבון שלך באנגליה , כי לא תהיה לך את האופציה בכלל להזין חשבון בנק באנגליה. רק בארצות הברית! אם כאשר תרשם תכניס את הפרטים שלך ותזין כתובת באנגליה , רק אז תהיה לך אפשרות גם להעביר כספים לחשבון בנק באנגליה. רק תזכור דבר אחד חשוב מאוד שקרה לי באופן אישי: במידה ואתה מוכר , יכל להגיע יום שבו משהו לא יראה לפיי פל כשר, וככה פתאום בלי סיבה הגיונית אפילו הם יכולים להקפיא לך את החשבון עם כל הכסף שבפנים , ואתה לא תוכל למשוך את הכסף וגם לא תוכל לקבל כסף. בקיצור לא תוכל לעשות כלום לא משנה כמה כסף נשאר לך בחשבון. על מנת לשחרר את אותה ההקפאה , פייפל ידרשו ממך בין היתר הוכחת זהות וכתובת. הם יבקשו שתשלח אליהם העתקים ממכתבים שקיבלת מגורמים רשמיים כגון : בנק , חברת חשמל חברת טלפון וכו.... במידה ולא תוכל לספק להם את אותם הוכחות שאתה אכן בעל החשבון ושהפרטים שהזנת נכונים בחיים לא תראה את הכסף שלך יותר . אז מנסיון אישי אני אומר לך , לא משחקים איתם ולא מנסים לעבוד עליהם , כי יכל להגיע יום שזה יחזור אליך כבומרנג. במקרה שלי כן שלחתי להם את כל הפרטים והם אכן היו נכונים , לקח טיפה זמן וכמה טלפונים לשירות הלקוחות אבל בסוף ההקפאה ירדה.