חשבון באנגליה שווה ערך לחשבון בארה"ב

taltal0n

New member
../images/Emo41.gif חשבון באנגליה שווה ערך לחשבון בארה"ב ../images/Emo35.gif

בכל המשתמע לגבי paypal . אם כן, מה הם התנאים לגבי פתיחת חשבון שם, העמלות וכו'... *כנ"ל לגבי חשבון בנק בקנדה .

אי ביי אנגליה

אם נרשמת ב com אתה יכול לקנות ולמכור באנגליה. לגבי פייפאל את הכסף תקבל בפאונדים. תוכל להמיר אותם לדולרים או לפתוח בפייפאל חשבון נוסף לפאונדים.

ווטרס

New member
מדובר על חשבון בנק או חשבון איביי?

חשבון בנק באנגליה לא יעזור לך כמשתמש ישראלי בפייפל. רק משתמש בריטי יוכל להעביר כספים לאנגליה. (כמובן שאפשר גם להירשם כבריטי, ואז צריך גם לספק כתובת וכרטיס אשראי בריטי וכו').

גוזי2

New member
חשבון בנק באנגליה לא יעזור לך כמשתמש ישראלי ?

אז למה ETRAD BANK טוב ? אם אין בו שום תועלת .

ACE OF SPADES

New member
בילבול קל :

בתור תושב ישראל , אתה יכל להירשם ב-PAYPAL אבל אתה תוכל להעביר כספים אך ורק לבנקים בארצות הברית. אתה לא תוכל להעביר כספים לבנקים אחרים בעולם. כלומר עם תושב ישראלי בעל חשבון בנק באנגליה נרשם לPAYPAL הוא חייב להירשם בכתובת באנגליה על מנת שיכל להשתמש בהעברה לחשבון באנגליה. ETRADE זאת חברה אמריקאית , יש לה שלוחה באנגליה אבל החשבון יושב באמריקה. ולכן בתור אזרח ישראל PAYPAL כן יאשרו לך להעביר את הכסף לאותו חשבון מיכוון שהוא ממוקם באמריקה. יש מבין?

taltal0n

New member
מה ז"א "הוא חייב להשתמש בכתובת באנגליה..." ?

מה זה משנה ל- paypal אם אני בישראל או באנגליה ! הם בכלל לא יכולים לוודא את זה, על אחת כמה וכמה שאין להם צורך בזה בכלל כל עוד יש להם את מספר כרטיס אשראי שלי . אני פשוט עושה העברה לחשבון בנק שלי באנגליה וזהו . פיספסתי משהו ?

הסבר

אם הוא גר בישראל, הוא חייב להרשום לפייפל עם הכתובת בישראל (הם בודקים דברים כאלה כל הזמן לפי כתובת ה IP ובדיקות נוספות). אם הוא נרשם מישראל, הוא יכול להכניס לחשבון פייפל חשבון בנק אמריקאי בלבד ע"מ להוציא את הכסף - שום בנק אחר לא יתקבל. האם הוא גר באנגליה ונרשם עם כתובת אנגלית, אין בעיה להכניס חשבון בנק של הארץ שלו (אנגליה) ולמשוך את הכסף. בכל מקרה לישראלים - חשבון בנק אמריקאי בלבד.

ACE OF SPADES

New member
כאשר אתה נרשמם ל-PAYPAL

מזין את הפרטים שלך . אם אתה מזין שאתה גר בישראל , לאחר מכן כאשר תרצה להזין באתר את חשבון הבנק שלך באנגליה , המערכת לא תתן לך!!! היא תתן לך להזין רק חשבון בנק בארצות הברית. אתה לא פשוט עושה העברה לחשבון שלך באנגליה , כי לא תהיה לך את האופציה בכלל להזין חשבון בנק באנגליה. רק בארצות הברית! אם כאשר תרשם תכניס את הפרטים שלך ותזין כתובת באנגליה , רק אז תהיה לך אפשרות גם להעביר כספים לחשבון בנק באנגליה. רק תזכור דבר אחד חשוב מאוד שקרה לי באופן אישי: במידה ואתה מוכר , יכל להגיע יום שבו משהו לא יראה לפיי פל כשר, וככה פתאום בלי סיבה הגיונית אפילו הם יכולים להקפיא לך את החשבון עם כל הכסף שבפנים , ואתה לא תוכל למשוך את הכסף וגם לא תוכל לקבל כסף. בקיצור לא תוכל לעשות כלום לא משנה כמה כסף נשאר לך בחשבון. על מנת לשחרר את אותה ההקפאה , פייפל ידרשו ממך בין היתר הוכחת זהות וכתובת. הם יבקשו שתשלח אליהם העתקים ממכתבים שקיבלת מגורמים רשמיים כגון : בנק , חברת חשמל חברת טלפון וכו.... במידה ולא תוכל לספק להם את אותם הוכחות שאתה אכן בעל החשבון ושהפרטים שהזנת נכונים בחיים לא תראה את הכסף שלך יותר . אז מנסיון אישי אני אומר לך , לא משחקים איתם ולא מנסים לעבוד עליהם , כי יכל להגיע יום שזה יחזור אליך כבומרנג. במקרה שלי כן שלחתי להם את כל הפרטים והם אכן היו נכונים , לקח טיפה זמן וכמה טלפונים לשירות הלקוחות אבל בסוף ההקפאה ירדה.

taltal0n

New member
טוב לדעת את הדברים האלה מראש, אלה לא דברים...

שאפשר ללמוד מהמדריך למתחיל ! תודה

למעלה