חשובחשובחשובחשוב

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifחשובחשובחשובחשוב../images/Emo41.gif

כן נו זה קשור למיוז אבל בחיית, תשתתפו
אני מכינה כרטיס גדול עם ברכות/הודעות/מסרים/שורות קצרות/אנערף מאנשים מהארץ למיוז, אני הולכת לתת להם את זה יחד עם הפרויקט וידאו. עכשיו אני רוצה שזה יהיה כמה שיותר מלא, אז גם אם אתם לא מעריצים מטורפים, תכתבו פה משפט קצר.. אפילו הכי לא מקורי בעולם כמו "בבקשה תבואו לישראל" (או אם אתם רוצים לחסוך לי את התרגום "please come to israel" וזהו. אני אכתוב את זה על הכרטיס יחד עם השם שלכם בתפוז. קאפיש? יאללה תשתתפו, אל תהיו מניאקים
לא יותר משורה בבקשה.
וננצל גם בשביל חדשות על לוסטפרופטס שלפי מה שFamous Last Words קרא בפורום שלהם - במגזין קראנג! האחרון איאן ווטקינס התראיין ושאלו אותו לגבי סיבוב ההופעות הבא.. שם הוא אמר שהם מתכננים לבקר בארצות בהם לא הופיעו בעבר והזכיר את ישראל בינהם (כן, הוא אמר את המילה ישראל)... לפי מישהו שאני מכירה שמדבר עם איאן הם מתכוונים להגיע לארץ כבר בסתיו 2007. נקווה שלא תהיה מלחמה בדרך שתהרוס את זה

orw93

New member
יאי לוסטפרופטס!../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

אז בשבילך וזה: Please come to Iarael!

CitizenErased

New member
../images/Emo70.gif תודה! חח

זה כל מה שביקשתי, אז אני מוסיפה אותך לכרטיס
ואגב, קיבלתי את ההודעה שלך לגבי אינקובוס, סורי שעוד לא שלחתי, יש לי בעיות בגלל שהוידאוים ענקיים והתכנה מסרבת להקטין אותם. אני מנסה למצוא דרך, מקווה לשלוח מאוחר יותר או מחר אם יהיה לי זמן

אעע שיבואו ../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אם הם באים 'ני כ"כ הולכת!
ובקשר למיוז.. אר.. Muse come to Israel! וואו המקוריות נשפכת ממני!

CitizenErased

New member
יותר חשוב להשתתף מלהיות מקורי ../images/Emo3.gif

אז תודה רבה! חח ונקווה שהם באמת יבואו, לפחות זה שאני מכירה בטוח יציק להם על זה חח בגללו (בזכותו?) הם באו בעבר. רק שהפעם יעשו את זה כמו שצריך *ארמ*הופעה*ארמ*

oshriti123

New member
תשבעייי../images/Emo12.gif

אאאאאאאאאאאאא *מרגישה כמו פאקצה בת 11* חח וואו הלוואי שזה יקרה!@#$# אני כ"F אהיה שם וואי עשית לי את היום[או לילה]! בקשר למיוז.. אני צריכה לחשוב על זה קצת חח איאן בארץץץץץץ

CitizenErased

New member
אבל אל תשכחי ../images/Emo10.gif

(בקשר למיוז) כמו שאמרתי להגר.. יותר חשוב להשתתף מאשר להיות מקורי!

M a a y a n K

New member
../images/Emo159.gif../images/Emo12.gif

איזה קטע בדיוק קניתי היום את הדיסק של לוסטפרופטס (אז עכשיו אני שומעת אותו באופן רשמי
)! אני רוצה להיות מקורית, אבל אין טעם להילחם בזה שאני לא...
, אז הנה: Muse- Pleaaaaaase Come To Israel!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לוסטפרופטס ../images/Emo99.gif

D::::::: טוב שנזכרו.. עוד 26 ימים אני רואה אותם במנצ'סטר XD משהו כמו שנה חיכיתי לזה.. מאז הסיבוב הופעות הראשון של הדיסק הזה שהיה באפריל או מאי 2006.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

האמת לא קראתי את החלק של מיוז... חחח אבל הינה: Muse, so much people here want to see you rock!! Israel waiting just for you! אני מקווה שאין לי שגיאות והמשפט הגיוני XD

אמרתי או שלא אמרתי בקשר ללוסטפרופטס

אמרתי בקומונה של MTV2 מזמן אם אני לא טועה שלוסטפרופטס יבואו לארץ בסתיו. ג'ים המלך יודע הכל, בחיי

sapir lee

New member
יאא הלוואי שיבואו!

השיר החדש שלהם ממש יפה!
ולמיוז: i think that "time has come to make things right" and what i mean by that is that you have to come to israel! please! we are very nice, i promise!! we'll give you a lot of hugs and many many kisses!!

CitizenErased

New member
לגבי הנשיקות וחיבוקים..

אני מאמינה שאני אחליף את זה במתנות חיוכים.. נשיקות וחיבוקים עלולים להבהיל. חח הם מקבלים את זה מספיק מהצרפתיות.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo2.gif לוסטפרופטס. בארץ..?! ../images/Emo99.gif

ווואי. ס'גזעי D: למישהו יש ת'כתבה או משהו? ונמ... אנ'לא חובבת מיוז בעליל אבל: Muse, Israel is waiting for you ! :D חה, המקוריות.

lestatgirl

New member
חחחח אז למיוז

בואו לישראל תופיעו באילת או משהו, מקסימום על איזה מג'יק 1 בלב ים, יהיה מגניב סטייל הקליפ של ~שיט שכחתי איזה קליפ זה היה לירון תקני אותי בקשה..~ ואם תהנו ואתם תהנו, תגידו גם לפיט דוהרטי (אז מה אם הוא קרה לכם בינוניים נו בישבילי..) ולמייטי בוש (כי בתכלס איזה עוד סדרה לוקחת את המוח של מת'יו כשקופית ומקרינה אותו על מסכינו הקטנים. וזהו תיהיו פה שבוע אם יבוא לכם ונסדר לכם הספקת בירה חינם למשך כל השהות..(ואני אבדוק מה אני יכולה לעשות לגבי פטריות הקסם..) אני מבטיחה לא להטריד אותכם.. תודיעי לי אם יש קשיים עם התרגום, מקסימום אני אעלה גירסה באנגלית

M a a y a n K

New member
משפט חדש...

לירון, לא יודעת אם ראית בפורום של מיוז או לא, אז אני אכתוב שוב.. זה קצת יותר מקורי (כן כן, חשבתי על זה לבד)
Muse, come to Israel !!!I won't settle for less

למעלה