חשובים ודחופים

morality

New member
היום בין 4 ל-5 אחה"צ - רדיו 103 ../images/Emo70.gif

בתכניתה של טלי ליפקין שחק, ראיון חי על ניסויים בבעלי-חיים בישראל.

נועם ר

New member
שני דברים חשובים

הראשון- תומס משתחרר מחר! השני- שני גורי חתולים קטנטנים מחפשים בית בדחיפות!!! המטפלת שלהם עוזבת את הארץ עוד שבוע. אם למישהו יש רעיון או אפילו פנסיון או כל דבר אחר בבקשה תגיבו כי זה דחוף! אני אשמח לשמוע מכם, תודה, נועם

בואו בהמוניכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

S .O.___S הפגנת תמיכה למען הגנים הזאולוגים באבו כביר. ההפגנה תתקיים ביום ראשון 30.6.02 בשעה 17:00 בככר רבין. (לאחר המונדיאל) . כל אחד ואחד מאיתנו יכול להשפיע על ההחלטה הגורלית לגבי ביתם של כ-130 חיות הבר המטופלות בגנים. אנא בואו בהמוניכם!!! בתודה מטה המאבק "לטבע באהבה". לאינפורמציה נוספת טלפונים.: אדריאן:053466056 אפרת:26 0643261 יהונתן:054216760 צים (064480022:(angels

shanty.G

New member
../images/Emo41.gifחשובים ודחופים

בבקשה לשרשר לפה. חתלתולה מירושלים שמחפשת עדיין
תוכלו למצוא פּה.

האתר לאימוץ חתולי הרחוב שלנו

האתר הבינלאומי לאימוץ חתולי הרחוב שלנו בהמשך לפנייה הקודמת, ובעקבות בעיית לב רך מידי שהחמירה, בנינו אתר המציג את חתולינו ה"קשישים", ושלושת הגורים הזקוקים לאימוץ דחוף. הכנסו, תהנו מהתמונות המקסימות, ואם אתם לא יכולים לאמץ, אולי תוכלו לפחות להעביר את הקישור הלאה.

m_shy

New member
נראה לי שהקישור שגוי...../images/Emo54.gif

או שנפל השרת...?

shanty.G

New member
האתר מקסים../images/Emo45.gif

אני מקווה שביט, קלז וסוקט ימצאו בתים מהר (למרות שנראה שדי טוב להם עכשיו
) בהצלחה!

Flames

New member
דחוף!!!! ../images/Emo26.gif

(סליחה על אי השירשור) כלב זקוק לעזרתכם- יש לו בעיה בעור, ולכן אי אפשר להכניסו לפנסיון או מכלאה, ואני לא יכולה להכניס אותו הביתה מסיבות שאינן תלויות בי (והלואי והיו תלויות בי). הכלב ננטש על ידי בעליו, ואיננו יכול להסתדר ברחוב- הוא מסתובב מת מרעב, כולו עור ועצמות. הכלב זקוק לבית זמני לזמן קצר- רק עד שבעית העור שלו תחלים. אנא צרו קשר בדחיפות: 053-583374 תודה, קרן

למעלה