חשוב מאוד
לכל הטסים למזרח..

../images/Emo41.gif חשוב מאוד ../images/Emo41.gif לכל הטסים למזרח..

הינה מכתב שקיבלתי במייל לפני מספר ימים... ================================================================== הנדון: בקשת סיוע הודעה לערב המיועד לנוסעים למזרח הרחוק בתאריך ה- 6.3.02 הנני עורכת בהרצליה ערב לקראת הנוסעים למזרח הרחוק. הערב כולל הרצאה ומופע אור-קולי אודות דרום מזרח אסיה כשהנושא הינו: "דרום מזרח אסיה: קסמיה, סמיה והמסתורין שבה". בסוף הערב הגרלת כרטיס טיסה בחסות איסתא-ליינס. את הערב תנחה עירית ענבי. הערב נועד למעשה להעלות למודעות את הסכנות והפיתויים שבמזרח בכל הקשור לסמים, אך גם מציג את יופיו של המקום.. המידע של הנוסעים לעיתים אינו מהימן, ניזון ממיתוסים ובעיקר מבוסס על הכחשה ש"לי זה לא יקרה". . בתקופה זו בה נגע הסמים הוא כה חמור, חשוב לי עד מאוד ליצור אוירה ציבורית סוחפת לא כנגד הנסיעה, חלילה, אלא כנגד השימוש בסמים. ניתן להנות גם בלעדיהם. ההצלחה תבוא כמובן גם עם גופים/אתרי אינטרנט המזוהים עם קהל היעד יטו כתף למלחמה בנושא זה. הילה דרורי מתאמת עירונית למאבק בסמים בעירית הרצליה ================================================================ אבקש מכולם להעביר אותו הלאה לחברים ולכל מי שאתם מכירים שמתכנן לטוס למזרח.... כמו כן הוא מצורף כקובץ (למקרה שתרצו להוריד או לשלוח לחבר) שבת שלום ברי

עידכון להודעה

לברי שלום רב 1.ראשית ראיתי תודה על הפירסום. אני חשבתי שזה יופיע גם בראשית העמוד עם קישור זה מושך יותר תשומת לב ( אולי הכותרת הודו והמזרח "קסמיה,סמיה והמיסתורין שבה" -הגרלת כרטיס טיסה ) אודה לך באם תוכל להכניס זאת תחת הקישור - הודעה למספר ליומיים שלושה בלבד. 2.המכתב שקיבלת לפני מס´ ימים אינו מעודכן וגם אין פירסום למיקום,שעה וכ"ו אבקש ממך לעדכנו ** מדובר בערב שכולל הרצאה על התרבות של הודו והמזרח הרחוק , הנופים, המראות כשהכל משולב במופע אור-קולי מרהיב. בנוסף לכך ידבר המרצה, מר סטנטון , על הסכנות של המקום בבחינת שימוש בסמים וכדומה. (חשוב מאוד בימים אלה). בערב עצמו תיערך גם הגרלת כרטיס טיסה של איסתא-ליינס ושי צנוע למשתתפים. ערב מהנה וחשוב הערב מתקיים ביום רביעי 6 במרץ בשעה 30: 20(נא לדייק!) המנחה: עירית ענבי. המקום: אשכול פיס "זאב"- רחוב יהודה הנשיא 92 הרצליה הצעירה. אם ברצונך להשתתף אנא הודיעני מראש כיוון שמספר המקומות מוגבל לדוא"ל [email protected] ואשלח מפה איך להגיע. בכל מקרה שיהיה בכייף משה

משה אין שום בעייה

אם אתה שמת לב ( או שלא) ההודעה שלך אכן מופיע בכותרות למעלה (הטאג ליינס) אך לצערי אי אפשר לעשות אותה קבועה שם... כל פעם שאתה מטעין את הדף מופיע הודעה אחרת... גם שלך כלולה בין כולם... כמו כן אל תשכח שננת שם את המייל שלך כך שאם מישהו ירצה פרטים יש לו לאן לפנות... עכשיו אני אוסיף את כל הפרטים הללו להודעה שנמצאת בכותרת... שבת שלום ברי

ההודעה המעודכנת....

הינה מכתב שקיבלתי במייל מהגברת הילה דרורי מתאמת עירונית למאבק בסמים בעירית הרצליה ================================================================== הנדון: בקשת סיוע הודעה לערב המיועד לנוסעים למזרח הרחוק בתאריך ה- 6.3.02 הנני עורכת בהרצליה ערב לקראת הנוסעים למזרח הרחוק. הערב כולל הרצאה ומופע אור-קולי אודות דרום מזרח אסיה כשהנושא הינו: "דרום מזרח אסיה: קסמיה, סמיה והמסתורין שבה". בסוף הערב הגרלת כרטיס טיסה בחסות איסתא-ליינס. את הערב תנחה עירית ענבי. הערב נועד למעשה להעלות למודעות את הסכנות והפיתויים שבמזרח בכל הקשור לסמים, אך גם מציג את יופיו של המקום.. המידע של הנוסעים לעיתים אינו מהימן, ניזון ממיתוסים ובעיקר מבוסס על הכחשה ש"לי זה לא יקרה". . בתקופה זו בה נגע הסמים הוא כה חמור, חשוב לי עד מאוד ליצור אוירה ציבורית סוחפת לא כנגד הנסיעה, חלילה, אלא כנגד השימוש בסמים. ניתן להנות גם בלעדיהם. ההצלחה תבוא כמובן גם עם גופים/אתרי אינטרנט המזוהים עם קהל היעד יטו כתף למלחמה בנושא זה. הילה דרורי מתאמת עירונית למאבק בסמים בעירית הרצליה ================================================================ מדובר בערב שכולל הרצאה על התרבות של הודו והמזרח הרחוק , הנופים, המראות כשהכל משולב במופע אור-קולי מרהיב. בנוסף לכך ידבר המרצה, מר סטנטון , על הסכנות של המקום בבחינת שימוש בסמים וכדומה. (חשוב מאוד בימים אלה). בערב עצמו תיערך גם הגרלת כרטיס טיסה של איסתא-ליינס ושי צנוע למשתתפים. ערב מהנה וחשוב הערב מתקיים ביום רביעי 6 במרץ בשעה 30: 20(נא לדייק!) המנחה: עירית ענבי. המקום: אשכול פיס "זאב"- רחוב יהודה הנשיא 92 הרצליה הצעירה. אם ברצונך להשתתף אנא הודיעו מראש כיוון שמספר המקומות מוגבל לדוא"ל [email protected] ותקבלו מפה והסבר כיצד להגיע. בכל מקרה שיהיה בכייף ברי

למעלה