חשוב-שאלון בנושא הצבא-בנים

שייירן

New member
לא קשור למלחמת המינים אבל התייעצות

נניח אתם ושני חברים יוצאים לבלות וכשאתם חוזרים אתם מוצאים דו"ח על האוטו.... האם לדעתכם הנהג אמור לשלם או שכולם אמורים להתחלק?.. נניח סכום זניח של 100 ש"ח

Piren

New member
הנהג

יש מישהו אחד ששולט באוטו.. ובוחר מה לעשות איתו... גם אם מישהו\י אמר\ה לך "חני פה.. אז מה אם אפשר לקבל דו"ח" את עדיין בחרת לחנות שם .. לכן זאת בעייה שלך..אם "המשכנע\ת" מעוניין\ת לחלוק איתך את הסכום.. אז יפה מצידו\ה

../images/Emo41.gifחשוב-שאלון בנושא הצבא-בנים

בכוונתי לפרסם כאן שאלון בנושא הצבא, בנות-מצטערת מראש, הוא מופנה רק לבנים,כך יצא תשובותכם מאוד חשובות לי מפני שהשאלון הוא כחלק מעבודה - פרוייקט באנגלית [כמובן שפה אני מביאה לכם אותו בעברית] אודה מאוד למי שיענה, ואבקש לענות ברצינות. בנוסף אני אצרף קובץ WORD של השאלון, למקרה שיותר נוח לכם לשמור ולענות לי באימייל/במסרים במועד מאוחר יותר. תודה מראש, תמי
[email protected] שאלון בנושא השירות הצבאי-בנים 1.האם יש לך מוטיבציה ורצון לשרת בצבא ולתרום למדינה? כן/לא 2.היכן היית מעדיף לשרת: •יחידה קרבית? •ג'ובניק? •הייתי מעדיף לא לשרת כלל. 3. האם אתה מוכן לסכן את חייך למען המדינה? 4.אתה מתגייס לשירות הקרבי מטעמי...: *אדיאולוגיה? *"הרפתקה"? *חוסר ברירה? 5. היכן היית מעדיף לשרת? *נח"ל *הנדסה *גבעתי *שריון *גולני *תותחנים *צנחנים 6.אם ברצונך להגיע לקצונה,לאיזה תפקיד אתה שואף להגיע? *מפקד מחלקה? *מפקד פלוגה? *מפקד גדוד? 7.האם אתה מכין את עצמך פיזית לקראת הגיוס? כן/לא -אם כן, איך? *חדר כושר *כושר קרבי הכנה לפני גיוס [אחרי/עמית לכושר וכו'] *לבד, ללא קבוצה או מקום מאורגן. 8.האם בחירתך לשרת ביחידה מסויימת-הושפעה מאב/אח ששירתו באותה יחידה בעבר? 9.האם הורייך תומכים ברצונך לשרת כחייל קרבי? 10. האם בסביבתך [כיתה/חברים...] אתה מתרשם כי חברייך רוצים לתרום וללחום למען המדינה או מעדיפים לשרת ב"ג'וב" פשוט?

Piren

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

די סיימתי את השירות לא ממזמן אז נענה לך לפי מה שהיה
1. בטח שכן .. 2. קרבי 3. כן 4. היה חוסר ברירה, אחרי זה הפך להיות אידאולוגיה. 5. אני נעלב שלא רשמת את חיל הים וחיל האוויר, .. מה קרה.. קרבי זה רק אם את רצה על הרגליים? 6. אני חושב שאת צריכה לברר איך בדיוק קצונה עובדת
.. השאלה שלך לא שואלת לאיזה תפקיד אני רוצה להגיע.. יותר כמה זמן אני מוכן להישאר בצבא
7. לא הכנתי את עצמי פיזית 8. לא 9. כן 10. אצלי בכיתה זה היה יותר לגובניקים.. לא יצאו מאיתנו הרבה לוחמים.

TheWhiteTigris

New member
גם אני

כבר עברתי את השירות הצבאי אז נענה בלשון עבר. 1) כן מוחלט. 2) יחידה קרבית 3) כן 4) רציתי לקרבי מטעמי אידאלוגיה 5) גולני או גבעתי 6) מעדיף חפ"ש ולא קצונה. 7) לא התכוננתי... פשוט ציפיתי בכליון עיניים עד ליום הגיוס. 8) לא. 9) אמא שלי רצתה שאשרת קל"ב (וקיבלה את מבוקשה) ואבי - לא יודע... 10) רוב חבריי הגיעו ליחידות שדה, בבסיסים סגורים, חלקם אף לקצונה או לח"א. אז אני נמצא בחברה מוטיבציונית.

למעלה