חשוב-שאלון בנושא הצבא-בנים

../images/Emo41.gifחשוב-שאלון בנושא הצבא-בנים

בכוונתי לפרסם כאן שאלון בנושא הצבא, בנות-מצטערת מראש, הוא מופנה רק לבנים,כך יצא תשובותכם מאוד חשובות לי מפני שהשאלון הוא כחלק מעבודה - פרוייקט באנגלית [כמובן שפה אני מביאה לכם אותו בעברית] אודה מאוד למי שיענה, ואבקש לענות ברצינות. בנוסף אני אצרף קובץ WORD של השאלון, למקרה שיותר נוח לכם לשמור ולענות לי באימייל/במסרים במועד מאוחר יותר. תודה מראש, תמי
[email protected] שאלון בנושא השירות הצבאי-בנים 1.האם יש לך מוטיבציה ורצון לשרת בצבא ולתרום למדינה? כן/לא 2.היכן היית מעדיף לשרת: •יחידה קרבית? •ג'ובניק? •הייתי מעדיף לא לשרת כלל. 3. האם אתה מוכן לסכן את חייך למען המדינה? 4.אתה מתגייס לשירות הקרבי מטעמי...: *אדיאולוגיה? *"הרפתקה"? *חוסר ברירה? 5. היכן היית מעדיף לשרת? *נח"ל *הנדסה *גבעתי *שריון *גולני *תותחנים *צנחנים 6.אם ברצונך להגיע לקצונה,לאיזה תפקיד אתה שואף להגיע? *מפקד מחלקה? *מפקד פלוגה? *מפקד גדוד? 7.האם אתה מכין את עצמך פיזית לקראת הגיוס? כן/לא -אם כן, איך? *חדר כושר *כושר קרבי הכנה לפני גיוס [אחרי/עמית לכושר וכו'] *לבד, ללא קבוצה או מקום מאורגן. 8.האם בחירתך לשרת ביחידה מסויימת-הושפעה מאב/אח ששירתו באותה יחידה בעבר? 9.האם הורייך תומכים ברצונך לשרת כחייל קרבי? 10. האם בסביבתך [כיתה/חברים...] אתה מתרשם כי חברייך רוצים לתרום וללחום למען המדינה או מעדיפים לשרת ב"ג'וב" פשוט?

למעלה