חשוב
שימו
להודעה של חבובית

קיץ קיץ קיץ באמצע ינואר...חחח...../images/Emo218.gif

מה שלומכם?? נו כבר קיבלתם את הבובות??? עברו כבר למעלה משבועיים. אני מקווה שכולם קיבלו. אם עדיין לא- מחכים עד יום שלישי בערב ומתחילים להעלות תמונות (אני אתחיל ותעלו אחריי), כי עוד מעט מגיע סוואפ חדש
וכדי שלא נשכח את הקודם, ראוי להעלות את התמונות של בובותיו. המריונטה שלי מסרבת להצטלם, אז אחכה עד שמישהו יעזור לי להחזיק ואז נצלם אותה כראוי.... בנתיים אני אשים רמז שלה - ידיים. יום טוב ושמח

../images/Emo186.gif חם, קר, חם, קר אוווןףףףףףף ../images/Emo178.gif

הי יפעת
ווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שניה אוויר..... ווווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה ידים
חייב לראות את המריונטה בשלמותה ומיייייייידדדדדדדדד
מה זה לא מצטלמת???????????? קשרי אותה, איזקי אותה וצלמי נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו את עוד פה?!

ayaly2

New member
היי אירית../images/Emo13.gif

זה מהמובן להתחלף עם מישהו במשהו או לשתף כמו שעשינו כל אחד הכין בובות אצבע וקיבלנו כתובות למשלוח ושלחנו אחד לשני בובה כמו משחק הגמד והענק אם את מכירה
בפעם הבאה את איתנו
שיהיה יום נפלא

צטערת... נתחיל בהעלאת תמונות בחמישי

כי אני לא מספיקה עוד היום וגם לא מחר, אז עוד קצת סבלנות |:)|

../images/Emo201.gif זה בסדר גמור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קורה לכולנו שעסוקים ולא יוצא אז הרגישי בנוח נחכה בסבלנות ליום חמישי בערב וננעצץ את השירשור עד תחילת השבוע כדי שמי שלא ראה את הודעת הדחייה יראה ויוסיף

../images/Emo13.gif תודה. נסתם החור

נסתם החור בהשכלה
מן הסתם אני לא אוכל להשתתף במשחק. הבובות שאני מכינה ממש לא ברמה שלכם
תודה בכל אופן

יעל0403

New member
מה זאת אומרת לא ברמה שלנו

את עדיין לא יודעת איזה בובות החברים הכינו אחד לשני אז אל תיפסלי את עצמך כל כך מהההההר ומקווה שתוכלי להשתתתף

יעל - הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo2.gif

צודקת לגמרי!!!!!!!! אני שם לב שלאחרונה אני כל הזמן מחמיא, משבח ומצדיק אותך, רק שלא תעופי עלי אח"כ בגלל זה
ואירית...נתחיל בנזיפה
למה את מדברת על עצמך ככה?????????????? את יודעת שעצמך שומעת ואת עלולה להפגע ולהעלב
לחיים יש אוזניים... מה עוד שזה ממש לא נכון לאור בובת הסופגניה שהכנת ללא רקע ולימודים אז תני לעצמך קצת קרדיט בבקשה. זו גם לא מטרת הסוואפ בכלל משתתפים בו גם אלה שאינם מעצבי בובות מיקצועיים או בעלי ניסיון ורקע אז ברור וטיבעי שאלה זה עיסוקם או תחום שהם קרובים אליו יצרו דברים מוצלחים יותר אבל כאמור זו אינה תחרות אני לא יודע לגבי האחרים אבל האמיני לי שכשתיראו את שלי
כולם ללא יוצא מן הכלל ירגישו מה זה מוכשרייייים. עכשיו בגלל שאמרת זאת אני מטיל עליך עונש: יש לך עד יום שני להכין בובת אצבע ולצרף אותה לשירשור שלנו ( בגלל שיש כבר צוותו זוגות הפעם את תקבלי את הבובה של עצמך אז כדאי לך להשקיע, היא גם תעמוד על השולחן שלך ותזכיר לך כל הזמן לא להוריד מערכך ועכשיו...
מה נשמע? מה קורה? התגעגענו
איך הולכות ההשתלמויות ומה על הפרק הפעם?

אימאל'ה איזה פחד

אפשר בבקשה לראות רק תמונה של בובת אצבע כדי לקבל רמז מה אני צריכה להכין? (מנגבת זיעת מצח קרה וכוססת ציפורניים תוך כדי כתיבת שורות אלה)...

אירית היקרה

לאחר שראינו כולנו את הסופגניה ולאחר שהכנתי בעצמי בבוה לסוואפ תאמיני לי שאת יכולה להשתתף וכשתראי את הבובה שלי תביני למה אני אומרת את זה

יופי סמיילי (על משקל יופי נחמה)

ראיתי את הבובה שלך. מקסימה!!! למה "הקטנת את עצמך"? הא? את לא יודעת שדודי לא מרשה? אני חושבת שאצליח להכין סוג כזה של בובות. חשבתי שהבובות צריכות להיות מפוסלות יותר
אכין השבוע סתם כדי לנסות

הי אירית

תמונות ראשונות החלו לעלות כך שתוכלי רמז וכדי להקל עליך אני מצרף לך קישור לאחת מההודעות הנבחרות המופיעות בקוביית הקישורים של הפורום. ההודעה מכילה קובץ ובו סדנא להכנת בובת אצבע שהכינה עבורנו חמוטל - feyoula והוצגה בפינת הסדנאות אז יאללה שנסי מותניים אהה ידיים ולעבודה! שבת שלום נ.ב לא ענית לשאלותי בהודעה הקודמת

פפפפ איך יכולתי לדלג על שאלותייך../images/Emo35.gif

אה... מה היתה השאלה? / שאלות? השתלמות? היתה כבר. הבאה תהיה עוד חודשיים אבל רק אחת באמת יכולה לעניין אתכם והיא תהיה לקראת יוני. אז נא לחכות בסבלנות
מה עוד שאלת? למה אני כותבת על עצמי מילות לא טובים? אה, זה בכלל שאני מקלידה בשיטה עיוורת אז אני לא רואה. זה בסדר. תודה על הקישור
נראה לי שאוכל לעמוד במשימה

באמת איך ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

בטוח שתעמדי במשימה - שימי לב להודעה שלי בעניין בראש העמוד!!!!!!!! אמתין דומם ובסבלנות אין קץ עד יוני

למעלה