חשיפה

../images/Emo41.gif חשיפה ../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif

כן, כן... עוגי קצת משועמם... אבל לא - הוא לא בעבודה. ולא, הוא לא מעלה (כרגע) עוד גלרייה להנאתכם... רק שאלה... מישהו חושב שהוא מזהה את הגוף
נו טוב, אין לכם סיכוי... אבל אתם מוזמנים לנחש... התשובה בקרוב... (ממש קמפיין פירסומי חדשני, אה? מה שהשיעמום עושה למפלצות עוגיות...
)

Yaniv-DC

New member
רק תגיד לי בבקשה

שזה לא אתה, פלייייייז... בנינו כאן (אני והתולעים שלי כמובן) תאוריות שלמות על איך עוגי נראה וזה פשוט יחרב הכל.

shirhayam

New member
אמנם

לא ראיתי את עוגי בלי חולצה אבל אני יכולה להעיד שעוגי עוגון - כוסון בלא מובן המילה!!!! אחד מאלה שכואב הלב, שאלוהים עשני אישה ולא גבר (אם אתה יודע למה אני מתכוונת) ומאלה שגורמים לי להבין למה אם הייתי גבר הייתי הומו!!!! [מחייכת בחיוך זדוני, מזילה דמעה, וחוזרת ללימודים] חחחחחחחחחחח:)))))))))))))))))))))))))

Yaniv-DC

New member
אוקיי...

זה יותר מתיישב עם הדמיון
כמו שתראי בחתימתי החדשה החלטתי לנסות ולראות פעם איך זה להיות פעם אחת ולתמיד קצת יותר שטחי ורדוד

shirhayam

New member
טוב אז בנוסף

יש לו גם אישיות מדהימה לפחות ממה שיצא לי להכיר היי עוגי - תפסיק להסמיק זו בסך הכל שיר הים שמשתוללת קצת אבל ממש קצת יאאאאאאאאלה? יאאאאאאאלה!!!

Liroy25

New member
ג´ק ג´ילינהל

וכאן אני מתנצל במידה והאיות לא מדויק ב-100%.

ג´ייק גילנהאל

או למעשה Jake Gyllenhaal - הדבר החם הבא (לפחות לפי עוגי). עוגי הבחין בו לראשונה לפני מספר חודשים בסרט "Donnie Darko" (מדהים - חובת צפייה!). אח"כ אפשר היה לראות אותו ב"כמעט מושלמת" (מהבמאית של סקס והעיר הגדולה
), וגם ב-The Good Girl עם ג´ניפר אניסטון. בקרוב הוא יופיע בסרט Moonlight Mile עם סוזן סרנדון ודאסטין הופמן (בתמונה מעל), ובעוד סרטים. עוגי סתם חשב לשתף...
(בקרוב הגלריה
) עוגי רק רוצה להבין איך לירוי ידע...

Liroy25

New member
מאחר ולירוי הוא מעריץ נלהב

של אביעד קיסוס הוא מקפיד לקרוא מידי שבוע את עיתון "רייטינג".

עודד -

ראה עצמך מוזמן לצפות בדוני דארקו ברגע שההזמנה של אמאזון מגיעה
(אפשר לעשות דאבל פיצ´ר - באותה הזמנה מגיע גם הדוויג
)

מי שלא מגיב - לא מוזמן...

כרגע המסיבה סגורה. הזמנות VIP משוגרות בדוא"ל לעודד, אנאבל ולירוי. יניב DC היה מקבל אם עוגי היה יודע את המייל שלו אם שיש סיכוי שהוא יגיע...

Yaniv-DC

New member
מצטער...

הייתי שמח להגיע, אבל לא יוצא... במקום זה אני מזמין אלי, נעים פה, עוד חודש מאי תוכל לספר כמה. לכבוד הגעתה אנחנו אפילו מזמינים MAID שתקרצף פה קצת, בשבילך גם נחליף מצעים
ואם בסרטים עסקינן - אין לי מושג אם הסרט הזה הגיע לארץ או לא, אם כן - אוצו לראות, אם לא - טוסו לארה"ב ואוצו לראות ואם בדיוק יש לכם מחסור במזומנים - אז תורידו מקאזה. bowling for columbine זה שם הסרט, והודעה שלי בנושא תוכלו לראות ולהסתקרן כאן.

../images/Emo6.gif

זה היה מוכן עבורך בשבת... הפרק השבוע היה מדהים חסר לעוגי הפרק של שבוע שעבר...

למעלה