טא טאאדם ממזמן כבר לא חילקתי כאן כרטיס

../images/Emo41.gifטא טאאדם ממזמן כבר לא חילקתי כאן כרטיס ../images/Emo41.gif

התגעגעתי. ולכן....... אני מחלקת כרטיס. אז נכון יש הופעה בזאפה במוצ"ש, ה17.9 הופעה של רונה עם אהוד בנאי. אז ככה, משהו יכול לקחת אותו. אז כול מה שצריח לעשות זה לתפוס מצלמה (אפילו הזו של הסלולרי) ולצלם תמונה בהשראת שיר מסוים מהאלבום החדש. כיוון שאני עדיין לא יודעת אם הפורום הזה יהיה מעבר ליום חמישי, זה יהיה תאריך סגירת התחרות, יום חמישי ב16:00. תהנו ותצלמו

הדר 0

New member
../images/Emo123.gif זה בגלל שתמיד קנו לי בובות ולא הבינו שאני

שונאת לשחק איתן. אני קוראת לזה "יצירה מתוך הכעס" פאזל לשלטון! ואני לא יכולה ללכת להופעה של רונה עם אהוד, אני הולכת להופעה שלה עם יהודית, ככה שאני לא בתחרות. זה סתם כי זה הצחיק אותי ורציתי לשתף. וכי אני ביום חופש. ואני לומדת. ורציתי לעשות אתנחתא מכל המילים של הפסיכומטרי. 4.9 שמח לכולם!

2 דברים

1. אתנחתא זו מילת פסיכומטרי 2. את יכולה ללכת לשני ההופעות (ככה את יכולה ליצור קשר עמוק עם רונה :p) 3. הבובה לא תלויה על התקרה 4. אחלה תמונה 5. כן זה כבר לא 2 דברים

הדר 0

New member
1. זה שאני בהפסקה, לא אומר שהמוח שלי מצטרף

2. אני עובדת ביום של ההופעה עם אהוד שדווקא ממש רציתי ללכת אליה. בגלל זה אני לא יכולה ללכת. לא בגלל שאני הולכת להופעה יום לפני. כל המרבה ברונה הרי זה משובח. 3. הבובה תלויה על הקולב הישן בחדר השינה, למה שאני אתלה אותה מהתקרה?

אוהבים כאן את הקולב

שיר מדכא, אך מאוד יפה. הייתי מצלמת משהוא לעטלפים עפים נמוך, או למעשנים בשרשרת. אבל המצלמה שלי שבורה והפלפון שלי ישן

למעלה