טוב אז מפגש- עדכון אחרון

../images/Emo41.gif טוב אז מפגש- עדכון אחרון

בגלל שאמרו בתחזית שהולך לרדת גשם.. וזה בדיוק המזל שלנו
.. אז כמו שאמרתי, אם ירד גשם המפגש יעבור לסנטר, כי אי אפשר לעשות פיקניק ככה.. אז.. המפגש בס נ ט ר קיצ.. כל הפרוצדורה הרגילה, נפגשים בסנטר ב10 וחצי ליד תומר. אופק תחכה לאובדות למיניהן בטאואר רקורדס בעזריאלי ב10 בבוקר.. מי שרוצה להפגש בעזריאלי בבקשה שתגיד כי אופק לא תחכה אם לא יהיה למי. למי שאין את המספרי טלפון שלי או של אופק תשלחו מסר. סורי על כל הבלבול. ממש רציתי פארק הירקון אבל מזג האוויר לא איתנו
..

DarkSecretLove

New member
בבקשה מכולן מי שבא לעזריאלי תגידו לי

אני לא אחכה שם כמו מפגרת לבד. אם אתן באות לעזריאלי תגידו לי תשלחו לי מסר ואני אשלח לכם את המס' שלי
בבקשה רק להודיע

yaaruka

New member
אויש איזה חרא =\

שלחתי לך מסר [לשני] ואני לא יודעת מה הכינוי של אופק.. אה בעצם אני יודעת חח. אני כבר אשלח לה מסר... או שכבר שני תשלח לי גם את המספר של אופק [אם זה בסדר מצדה]
.

30stm boo

New member
טוב אז..

רוב הסיכויים שאני לא יגיע כי (שוב) זה די יוצר בעיות עם ההורים שלי.. אז מקווה שתהנו..!! ותשלחו תמונות!!שיהיה לי איך לקנא...
אוהבת...

etmiys

New member
בנות חמודות שלי!!../images/Emo9.gif

ובנים... תהנו המון!!! אני לא אוכל להגיע, ככה זה בצה"ל. לצערי הרב ממש ממש ממש אני לא אהייה שם. תהנו מלאאאאאן!!

אוף! עצבים!

אני ממש רוצה לראות אותך, אני מקווה שיהיה לנו זמן להפגש.. או שנמצא זמן, כיוון שגם אני הולכת להיות בצבא עוד מעט.. אולי ביום שישי אחד.

etmiys

New member
וואו!

הייתי בטוחה שעוד איזה חודש... בהצלחה חמודה!!!
את יודעת למה?

TheMarsArmy

New member
שניייים! שלא הייתי פה.

שני לוהטת שכמוך אני לא אוכל להגיע....... לצערי המאוד רב...! אני לומדת עד יום רביעי בכלל....ישלי מלא השלמות במתמטיקה לקראת המגנים והבגרות בינואר....אז אני לא אספיק... ממש ממש צר לי וזה גם מבאס אותי לגמרי, כי אני דווקא בקטע של מפגש עכשיו. אני ממש מתנצלת.......! :(

עכשיו א ו ת ך אני אהרוג!

סעמק. ביום חמישי אני מתגייסת! חמישי! ואני לא אראה אותך!?!?!? אני דורשת לראותך לפני שאני הולכת להיות רכוש צבאי!

TheMarsArmy

New member
נו אבל לוהטטטת! זה לא בכוונה!

גם אין מצב שאני יכולה להפסיד כי בשבוע האחרון בכלל לא הייתי בבצפר..הייתי חולה+הייתה לי אלרגיה קשה בפנים....אז בכלל. המחנכת שלי עוד שנייה רוצחת אותי על חיסוריי..! דברי איתי ונקבע! כי זה לא אפשרי שלא נפגש! לילה טוב:)

אני אהיה שם בסביבות אחד וחצי-שתיים. מי שזזה

מהסנטר בזמן הזה, מקבלת ממני כאפה אישית.

למעלה