טוב בנות, הגיע הזמן...

טל249

New member
../images/Emo41.gif טוב בנות, הגיע הזמן...

התלבטתי רבות לפני שהחלטתי לכתוב כי אני יודעת עד כמה מתכווץ בפנים כשמנסים - ולמישהו אחר זה מצליח, אבל החלטתי שבשביל הבנות שמחפשות תקווה, ובשביל אלו שלא מאמינות (כמוני) - אני חייבת לכתוב. (וכמובן גם להסביר לאן נעלמתי..) אני חושבת שעכשיו אני כבר יכולה לספר, ויותר חשוב לעשות פוווו גדול לכל מי שמנסה.... אנחנו בשבוע 10, די בשוק, לא ממש מעכלים. והנה הסיפור שלנו: באוגוסט שעבר עברתי לפרוסקופיה במהלכה הוצאה ציסטה מהשחלה השמאלית וכן נכרתה חלק מהחצוצרה השמאלית אותה "אכלה" הציסטה.. ואובחנתי כאנדו' 4, הרופא המדהים שלי המליץ לנו לגשת ישירות לIVF בגלל כמות ההידבקויות בכל איזור האגן. נסענו קצת לטייל וכבר כשחזרנו חודשים אחרי הניתוח גילינו שוב ציסטה ואפילו באותה השחלה ! ואז נפל לי האסימון, החלטתי שאם היא צמחה כל כך מהר אחרי הניתוח כנראה שהמקור שלה לא ממש רפואי - ולכן החלטתי שגם הטיפול שלי בציסטה יהיה לא קונבנציונאלי. התחלנו בטיפולי IPEC ובמקביל - היות וסופוף היתה לי הוכחה לקופת החולים שהציסטה שלי אינה גידול ממאיר - הסכימו לתת לי טיפולים ברפואה משלימה דרך הקופה - והתחלתי בטיפולי דיקור (באזניים), בשלב מסויים הוספתי לכל העניין גם את הדיאטה של דניאל ואז בשלב מסויים, ממש לפני תחילת הטיפולים - התחלתי להרגיש ממש טוב, יכול להיות שהשפיע על העניין גם החומצה הפולית שהתחלתי לקחת אבל אפילו המצב רוח שלי השתפר, והמחזור האחרון שלי לפני הדקא (הארוך) היה ממש קל והעברתי אותו עם שני אקמולים בלבד !!!!! (ואני בדר"כ רגילה לשתות אופטלגין בבקבוקים...) אחרי תקופת ההתאוששות והסתגלות לרעיון הIVF ,פנינו לתה"ש ישירות לIVF לפי המלצתו של הרופא. הכננו את עצמנו נפשית שאנחנו הולכים לעבור כמה סבבים של טיפולים, ואפילו היתה לנו תכנית שאחרי הסבב השני נעשה הפסקה וניסע לכמה חודשים לדרום אמריקה ואז נחזור לטיפול פרטי. במשך כל התקופה הזו הבעלול שלי היה פשוט מדהים ותומך והיה איתי לאורך כל הדרך, כשהייתי מתעוררת מכאבים באמצע הלילה הוא היה יורד למטבח ומחמם לי את כריות הכוסמת ועושה לי מסז'ים עד שאחד מאיתנו היה נרדם.. - ואני לא יודעת איך הייתי עושה את זה בלעדיו ! תודה בובון! בקיצור, טופלנו בדקא ארוך וגונאל F ושאבו לנו 7 ביציות, מתוכן הופרו 5 אבל רק 2 היו מספיק טובות - והן הוחזרו. ההמתנה לתשובה לא היתה קלה וכשהגיעה - נשארנו המומים. אני המשכתי לא להאמין, ובכל פעם אני ניגשת בחשש לבדיקות, אבל טפו, טפו, טפו - הכל בסדר, ואנחנו מרגישים מעולה. אז עכשיו אני אצטרף לסטטיסטיקה נגד האנדו' מקווה שאני מפזרת פה קצת תקווה למי שצריכה, ושוב פוווו גדול על כולכן.. ושיהיה לכולכן יום מופלא .

איזה בשורות נפלאות ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כמה טוב לשמוע ! שיהיה הריון קל וארוך

../images/Emo65.gifמזל טוב

באמת בשרות מצוינות ומאוד מעודדות שגם אנחנו בנות אנדו' בדרגה גבוהה- יכולת להגשים חלום. אז שוב המון מזל וכמובן המשך הריון משעממם !

ר ו מ י ה

New member
מזל טוב ענקי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הודעות הריון של בנות האנדו' גורמות לי לאושר מיוחד. הידיעה שגם במקרים קשים ניתן להרות נותנת זריקת עידוד רצינית לנפש. מאחלת לך הריון תקין
בריא
מאושר
ומושלם

ליהיS

New member
../images/Emo24.gifאיזה יופי של בשורות ../images/Emo65.gif

המשך היריון ארוך ומשעמם!

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזו בשורה נפלאה!! מזל טוב מזל טוב מזל טוב. שימשיך תקין וקל וארוך

סדני

New member
המון מזל טוב../images/Emo49.gif

שיהיה בהצלחה ותודה על העידוד זה ממש עוזר והכי חשוב שיהיה הריון קל

../images/Emo49.gif

מזל טוב הנה החיוך שלי להיום שהיה לא קל.... בשורות נפלאות המון מזל טוב שיהיה קל

lernantino

New member
../images/Emo49.gif לקח לי זמן לקשר בין המסר

לניק... מגיע לך רק טוב!

../images/Emo13.gif איזה יופי ../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif

אני שמחה שהחלטת, כן לכתוב, אני חושבת שכן! אכן נותן תקווה ואני מאוד מאוד שמחה בשביל מי שמצליחה, כמובן שבמקרה הזה, בשבילך!
שיהיה לך הריון קל, נעים ותקין

טל249

New member
וואי בנות תודה, אני כולי ../images/Emo9.gif ודומעת

מהתרגשות... איזה מקסימות אתן !!!!!

בלגן2

New member
שמחה לשמוע ../images/Emo57.gif

אני יודעת שלשמוע על הצלחות של אחרים זה לא תמיד דבר קל, אבל אני מאד בעד לשמוע גם את הסיפורים האלה, כי אני מאמינה שהם נותנים הרבה כוחות למי שעדיין בתוך התהליך הלא קל הזה. שמחה בשמחתכם ומאחלת לכם המשך הריון ארוך ומשעמם!!!

gui1

New member
קולולו ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif|חמס

למעלה