טוב....נרגיע?

../images/Emo41.gif טוב....נרגיע?

איזה כיף לנו בפורום הקטן והנחמד שלנו, בו כולם רבים עם כולם וצועקים על כולם אבל אף אחד לא יודע על מה אנחנו רבים. סבבה לנו פה
אני רוצה עוד!
עדי, תקשיבי - את כותבת תגובות להודעות לא נכונות (את רוצה להגיד למישהו אחד אבל בפועל את מגיבה להודעה של מישהו אחר), את חייבת לשים לב שאת מגיבה להודעות הנכונות אחרת זה יוצר בילבול רב וקשה להבין אל מי את מדברת ואיך להגיב למה שאמרת. יודה - עדי טעתה ? אל תגיב. א-ל ת-ג-י-ב! אל תסביר, אל תנסה לעזור פשוט אל תגיב לה. לפי מה שראיתי עד כה כל פעם שהגבת יצר עוד פתיל ארוך של ריב חדש. אל תגיב
כל שאר החברים, אל תנסו לעזור אחד לשני, אל תנסו להשתיק, אל תנסו להפסיק את המריבות...כנראה שזה גם משפיע וגורם (שאלוהים יעזור לכם, אין לי מושג איך) לעוד מריבות. מהיום, כל פעם שאני רואה שמישהו כותב הודעה כלשהיא שעלולה לגרום לריב, ולא אכפת לי מי רשם אותה, פשוט תימחק. לא מעניין אותי שכתבתם דברים חשובים, שהשקעתם עם האייקונים לא אכפת לי מכלום, אני מוחק. מצטער שהגענו למצב המטומטם הזה, אבל אין מה לעשות. תודה רבה.

faith2

New member
נעלמתי לי ליום וכבר....

יש פתיל של מריבות?
אנשישים, שמעו נא........כמה שאני ואני מאמינה שגם אמיתי.....שונאת למחוק שירשורים! תהליך כניסה למערכת מעצבן....יותר נכון תהליך כניסה להודעות המחוקות! אני רוצה ליצור מצב שבקושי יהיו הודעות מחוקות!...מי יעזור לי בזה?

למעלה