טוב נרגעתי

rolan

New member
../images/Emo41.gif טוב נרגעתי ../images/Emo41.gif

ונחזור לעניננו... חברים יקרים שלי מדי פעם אני מטפלת לנו בפנים מזתומרת?... משנה בעמוד הראשי את הטאגליינס, מוסיפה הודעות, מאמרים וכו' אני רוצה לבקש מכם מספר דברים: 1. שימו בכרטיסים שלכם תמונות JPG, כך אוכל לשים את תמונכם בשער, התמונה לא חייבת להיות שלכם, אפשר לשים כל תמונה אחרת, כאוות נפשכם. 2. אפשר לשלוח לי מסרים אישיים, בהם אתם ממליצים על ספר, הודעה שנראית לכם מתאימה לפירסום בשער וכד' 3. השתמשו במסרים האישיים כדי להעביר לי מידע שאינכם מעונינים להעביר מעל דפי הפורום... ולמרחפים מעל... יש כאן כאלה?... הצטרפו אלינו, אם קשה לכם להצטרף מסיבות שונות, שתפו אותי, אפשר במסר אישי ונפתור יחד את הבעיה, זה כבר קרה בעבר ונפתר... להתראות

rolan

New member
ודרך אגב

שמתם
יש אומטוקנים חדשים לקראת הקיץ קבלו אותם במחיאות כפיים סוערות....
בשבת ניסע לים ונשחק
כהוגן נשתה
ונאכל
קרירייייייייים אהההה?....

כן הכחולה../images/Emo150.gif../images/Emo45.gif

אין אין עליך,לא נחה לרגע. תגידי מנהלת ,את גם חולמת עלינו בלילה?

rolan

New member
האמת?

אני מאוד אוהבת את מה שקורה כאן רוצה לשתף ולהשתתף יותר רק כל כך עסוקה כל היום, שנשאר לי מעט מדי זמן ובבית.... סייחה מתלוננת די הרבה על שאני כל הזמן ליד המחשב ובכלל (היא אומרת) מה זה הפורום הזה?... אני לא מסבירה לה יותר מדי...
ואוהי, היקר שלי, לא מתלונן בכלל ובכל פעם שאני מתנצלת ששוב עוד ערב לא הקדשתי לו מספיק תשומי... הוא מחבק אותי ואומר - זה בסדר את עושה מה שאת אוהבת וזה חשוב... אבל אני אוהבת אותך
אז, כן... אני חיה את הפורום הרבה מאוד אוהבת את החברים היקרים כאן מאוד וזה חשוב לי אל תשאלו מדוע...

rolan

New member
עלמה עסוקה מאוד

היא הודיעה שיש לה המון עבודה

blonda3

New member
../images/Emo6.gifאיזה מתוקי../images/Emo108.gif

היי אני מציצה לכם... בריחוף...... אמרת ים רולן? אני כבר שרופה לגמרי מהשבת שעברה......

rolan

New member
תגידי לי את ../images/Emo68.gif

איפה נעלמת?... בדיוק היום חשבתי עליך התכוונתי לשלוח לך מסר אישי ולכתוב לך לחזור אלינו בפקודה... יופי שחזרת השיזוף מתאים לך?

blonda3

New member
כן מאד../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

הייתי בים... היתה סערה קטנה אז קצת נעלמתי.... השיזוף יפה לי אבל אני מקלקלת אותו כי אני מקלפת....פויה..... יש פה אנשים מהמרכז בפורום שלנו? כי אם כן אז אפשר להפגש בים בשבתות....

blonda3

New member
הסבר ליונה על ה"בינגו" שבמסר:../images/Emo32.gif

השעה 23.01 שימי לב בשרשור הזה-לכך שגם את, גם אני והרגע גיליתי שגם רולן.... שלושצינו כבנו באותו הרגע ושרשרנו תגובה..... את רואה???או שעדיין לא??? זה פה למעלה....

rolan

New member
../images/Emo41.gif עוד משהו ../images/Emo41.gif

שמתם
כשאני כותבת הודעות כלליות לפורום אני מקשטת אותן ב
חוצמזה אני חוזרת שוב על הבקשה, להשתרשר להודעות באותו נושא ולא לפתוח חדשות זה גורם לשרשורים שעדיין רלוונטיים לרדת למטה ולהיעלם... גם לא נעים לי לשרשר אך למי ששם לב, אני עושה זאת מדי פעם, בלית ברירה.. אתכם ה

למעלה