טוב, קצת להחיות.. מקווה שתזרמו..

etmiys

New member
../images/Emo41.gifטוב, קצת להחיות.. מקווה שתזרמו..../images/Emo41.gif

וגם כי זה ממש מעניין אותי מה אנשים חושבים.. זה הולך ככה: אני אתן מילים של שיר של 30, ומי שרוצה יכתוב מה השיר הזה אומר, לדעתו, מה הייתה הכוונה, או סתם מה זה מעלה בו. מכיוון שאנחנו כבר יודעים שהלהקה לא אוהבת כל כך להחליט בשביל המאזינים שלהם מה השירים אומרים להם, הם אף פעם לא ממש מדברים על המשמעות שלהם, ונותנים לכל אחד לתת לשירים פירוש משלו. למי שמגיב- תוסיפו שיר אחר על מנת שנוכל להמשיך עם זה...
והשיר הפותח שלנו הוא.... CAPRICORN So I run and hide and tell myself I'll Start again with a brand new name And eyes that see into infinity I will disappear I told you once and I'll say it again I want my message read clear I'll show you the way, the way I'm going So I run and hide and tell myself I'll Start again with a brand new name And eyes that see into infinity I was almost there Just a moment away from becoming unclear Ever get the feeling you're gone I'll show you the way, the way I'm going So I run and hide and tell myself I'll I'll start again with a brand new name And eyes that see into infinity So I run Start again With a brand new name With a brand new name So I run and hide and tell myself I'll(so I run) Start again with a brand new name (start again) And eyes that see into infinity (with a brand new name, with a brand new name) I will disappear
שיהייה לכולנו סתיו נהדר!!!

A Modern Myth

New member
Capricorn

אני בורחת ומסתתרת מהצרות, ממה שאני לא רוצה להתמודד איתו, ואז כועסת על עצמי שעשיתי זאת. שוב, ושוב, ושוב. פותחת דף חדש ומנסה להשתפר, אך הכל שוב חוזר על עצמו, שוב ושוב ושוב. העיניים לוקחות אותי עד אין-סוף, מראות לי מה אוכל להיות רק אם... רק כש... אך אני ממשיכה לאכזב את עצמי. אני מאיימת להעלם, דואגת להבהיר את זה טוב-טוב, מחפשת אחר תשומת הלב שמאכילה את האגו שלי וגורמת לי להגיד מעט מיוחדת לכמה רגעים. אך האיומים שלי אינם נכונים ואינם עתידים להתגשם, איני מסוגלת לבצע מה שאני אומרת, הכל נובע מאגו ומקנאה, מרצון נואש לתשומת לב, שירגישו בי, שיראו שאני שם. אחרי שאני רואה שהקריאה הנואשת לתשומת הלב לא מניבה פירות, אני משתכנעת להראות לאחרים את הדרך בה אני הולכת, לעוד סיבוב נוסף של שתית-דם. להעביר את תחושת הצמא הנוראה לגרגרנותי, לתשומת לב שאני משתוקקת שתופנה אלי. אני מגלה הכל, אני מגלה הכל כי איני מסוגלת להתמודד עם דברים גדולים ממני, ואולי אני מסוגלת-אך לא רוצה. לא רוצה לעבור את הדרך ואת המרחק הרב שכרוכים בכך, רוצה להגיע לסוף הטוב ללא המאמץ וללא היזע והדמעות. ושוב בורחת, מסתתרת, כועסת, מתחרטת, מנסה לשנות, והכל חוזר שוב, ושוב, ושוב. הייתי על סף ההתגלות, על סף הepiphany, הייתי כל-כך מרוצה מעצמי ומכח הרצון שלי, כמעט ונגעתי באושר, אך שוב, כשגרה המייגעת שחוזרת על עצמה מחדש, מרימה ידיים שניה לפני קו הסיום. כמעט והייתי שם. כמעט. הייתי במרחק רגע אחד מלהיות אותה המסתורית, המרוחקת, המעניינת והמדהימה שאני משתוקקת להיות. אך שוב, כמו תמיד, עם התקוות שנמוגות בכל הזדמנות ובכל נסיון שעובר, מרגישה את ההפך ממה שאני משתוקקת לו. מרגישה בלתי נראית, מרגישה כרוח על פני המים, מרגישה כטיפות גשם קטנטנות שנהפכות לפיסות שלג שנוחתות על כביש רטוב. משנות את עצמן ברגע אחד, ורק אחרי שהשמש מתגלה וההארה מתרחשת לחזור להיות מי שהייתי פעם, אך בכל זאת- מעט שונה. ולחוות את אותו התהליך מליוני פעמים, לשנן אותו ולזכור אותו ובכל-זאת להכשל מלהמנע ממנו, כמו בכל פעם מחדש. ולהעלם, ולהסתתר, ולכעוס, ולהצטער, ולכפר, כמו בכל פעם, שוב, ושוב, ושוב. להתבונן דרך עיני זהב שמסוגלות לקחת אותי מעלה, אך בכל-זאת לבחור להתעלם ממה שיש לי בידיים ולהתרכז במה, שכנראה, לכולם כבר לא אצליח להשיג, לא בקצב הזה. מתיימרת להשתנות, לבחור לעצמי שם חדש וזהות חדשה, אך כמו תמיד חוזרת להיות אני הישנה- הבלויה, המשעממת, והמונוטונית. ובסופו של יום, כשהאור המובטח יוצא מן העננים ומנסה להדריך אותי ולהאירי כל הדרך למעלה, אני בוחרת לברוח מהחיים האמיתיים, כמו תמיד, שוב ושוב ושוב, ובוחרת להעלם. פשוט להעלם, ללא זכר. למחוק עצמי מעל פני האדמה ולדעת שלעולם לא אוכל להשתנות, לא אוכל להשתפר, לא אוכל, כל עוד אני מנסה זאת.

אוי רעיון נהדר..

זה כל כך הולך להכנס לטאגליינס אם בנות יחליטו להשתתף. וול, בעיקרון, אני עשיתי פירושים כברל דיסק וחצי. הכל במאמרים והכל פירושים שלי. זתומרת, לא לקחתי מאף אחד. זה הכל מה שאני מרגישה וחושבת, אבל אני לא אבאס ואסגור את הפוסט שלי ככה. זה נראה לי מטומטם "אני כבר פירשתי. תקראו תודה שלום." אז מעבר לפירוש שלי.. מבחינתי זה שיר מוטיבציה ענק. וזה שיר שמכניס אותי להוויה מסויימת. הם לא היו יכולים לפתוח את האבלום שלי עם שיר יותר מתאים מזה. זה כאילו.. כמו בקליפ של From yesterday, שהם הולכים ונפתחות להם הדלתות בדרמתיות שכזאת והם נכנסים לעיר האסורה ולעולם אסור ולתרבות אחרת. ככה זה עם קפריקורן. קפריקורן זה הדלתות הענקיות שנפתחות אל ההוויה של 30. השביל שאנחנו פוסעים בו והמדרגות שאנחנו עולים בהן. לאט לאט, צעד צעד, לכיוון עולם אחר. ומבחינתי זה שיר מוטיבציה, כי.. הוא לא מספר על אדם אחרי שינוי, שהוא מספר על הכל במבט לאחור, לדעתי. הוא מספר על החלטה. ואפשר להזדהות עם השיר הזה, כי תמיד בתחילתה של החלטה כולם נחושים. והשיר הזה מחזיק את הנחישות הזאת. ההרגשה הזאת כשמחליטים החלטה. ואיך אנחנו מתכננים את הדרך בראש שלנו. ואיך זה הולך לקרות ובדיוק איך זה הולך להצליח. ולא משנה מה קורה אחר כך , אם אנחנו נכשלים או מפסיקים או לא. אז זה שיר ניצחי על ההרגשה הזאת של הנחישות ברגע שמחליטים. זה מתצמת את הרגע הזה. שבחינתי זה אדיר.

adiiiXD

New member
גם אני חשבתי על משחק כזה ../images/Emo6.gif

בעיני השיר מדבר על התחלה מחדש ועל לא לשים *** על התגובות או המחשבות של האחרים בקשר לזה. אני חושבת שהפואנטה בו היא ללכת עם זה עד הסוף, בלי פשרות- כמו שצריך...

DarkSecretLove

New member
well Capricorn...

האמת שלא יודעת. השיר בסך הכל מראה [בשבילי] כמה בן אדם צריך לעבור בשביל להיות שלם עם עצמו עד כמה הוא צריך להקריב מעצמו ולתת,בשביל למחוק את הכל בעצם ולהתחיל הכל מחדש,לפתוח דף לבן לגמרי! כמה תהפוכות צריך בן אדם לעשות בשביל לקבל את ה"אני עצמי" שלו. רק בשביל להיות שלם עם עצמו ועם המחשבות שלו,כי בסה"כ זה כל מה שבנאדם רוצה לעשות. זה מצחיק כי גרמת לי לשמוע את השיר הזה פעם ראשונה מזה חודשיים בערך . תודה |U4U|

etmiys

New member
../images/Emo9.gifהשיר הבא...../images/Emo9.gif

אני ממש שמחה שאנשים התחילו לזרום עם זה, כי זה באמת ממש מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים, וכולם פה באמת כתבו דברים מעניינים. תתנו שירים נוספים, שיהייה עוד על מה לכתוב... אני אתן את השיר הבא, שהוא קצת שונה, ואחד האהובים עלי, וממש ממש ממש חבל שהוא לא נכנס לאלבום... REVOLUTION Tonight, it's a revolution Tonight, we're going to war We're going to war We're going tonight You better make a decision Tonight, It's the end of the world It's the end of the world I'm not a patriot I'm not illegal I'm not a fugitive I'm un-American* I'm un-American* I think you need some education I think you need some thought control Tonight, there is a situation Tonight, it's the end of the world It's the end of the world It's the end of tonight We'll take control of the nation Tonight, we take control of the world We take control of the world I'm not a patriot I'm not illegal I'm not a fugitive I'm un-American* I'm un-American* Come lets crush these weak defenses Let's all lose our self-control We will fight the false- pretenses And break the arm that has a hold Come lets crush the opposition And let us not do what we're told We can kill the competition And brake the face off of the mold I'm not a patriot I'm not illegal I'm not a fugitive I'm un-American* I'm un-American* I think you need some education I think you need some thought control יש קצת חילוקי דעות בנוגע ל"i'm un-American"' ולפעמים זה מופיע בתור "i'm an american"' שזה קצת סותר... אבל לדעתי זו הגרסה הנכונה... תהנו!!

DarkSecretLove

New member
ואו רבולושן

זה שיר שכאילו מלכלך על הכל
זה נראה לי מראה על עד כמה אנשים יכולים להיות חרא ובורים,כאילו שאיך אנשים יכולים ללכת אחרי אחד,כאילו אחרי דעה אחת ופשוט לתת לה לקחת אותם. אני פשוט אוהבת איך שג'ראד אומר "you need some education"

למעלה