טוויטי

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifטוויטי../images/Emo41.gif

deep in the lab...revelation, this is war, search and destroy....coming together one step at a time. cant wait to share with you all.... עמוק בתוך המעבדה... revelation (התגלות), this is war (זוהי מלחמה), search and destroy (חפש והשמד)... כולם מסתדרים צעד אחד צעד. אנחנו לא יכולים לחלוק את הכל איתכם... see this yet? from our friends at buzznet.. http://tinyurl.com/dl87q4 ראיתם את זה כבר? מהחברים שלנו בbuzznet good luck with the trending topic mission!!! 30 seconds to mars, kfc, oprah and star trek??? we will see.. בהצלחה עם משימת הטרנדים!!! 30STM, קנטקי פרייד צ'יקן, אופרה ומסע בין כוכבים?? נראה.. (מה?) what should we call this album??? איך כדאי לנו לקרוא לאלבום הזה??? final touches on NIGHT OF THE HUNTER!!! נגיעות אחרונות בnight of the hunter (הלילה של הציד) מישהו יואיל בטובו אולי לתרגם את הכתבה בבאזנט?

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוידיאו מהsummit!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

summer is here...good time to finish this record...tick tock הקיץ כאן... זמן טוב לסיים את האלבום הזה... טיק טק Check out The Summit here...http://bit.ly/fRQsS

TA127

New member
אני לא בטוח שאני שמח עם כל הקטע של הקהל המזמר

אני רק מקווה שהם לא דפקו עם זה איזה שיר. הרמוניה כזאת לא מתאימה תמיד. וכנ"ל עם השיר ששיתפו בו את קניה...אני לא ממש בקטע של ראפ אז אני מקווה שזה לא ידפק.

TA127

New member
הייתה לי אמונה עד שראיתי את הסרטון הזה

ושמעתי את הקהל שר וכל זה. אני פשוט לא מסוגל לראות איפה זה יתאים עם שיר שלהם.

אנחנו פשוט נצטרך.. לחכות ולראות..

לא? בדר"כ הרעיונות שלהם טובים. עוד לא שמעתי שיר אחד שלהם שלא אהבתי. ואני מאוד מקווה שזה ישאר ככה.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif גם אני לא אוהבת את הסגנון

של הראפ אבל הם לא נראים להקה שיהיו להם שירי ראפ .. חח וג'ארד בכלל לא נראה כזה XD

i am777

New member
אני שומעת הרבה סוגי מוזיקה...

אין לי בעיה עם ראפ , אבל את קניה לא הייתי רוצה באלבום. הוא בן אדם שחצן... , הוא היה לפחות ככה אומרים והוא "|השתנה" לא מאמינה בזה.

מה זה משנה איך קניה הוא כבן אדם?

תכלס הוא בן אדם מוכשר בטירוף. אז הוא גאוותן. לפחות הוא יודע לחזור בו לפעמים. בעיקרון, קאניה הוא אחד הטובים שיש היום במוזיקה. ושתדעו לכם שרוב הדיסק החדש שלו הוא בעיקר שירתי שכזה ופחות.. ראפ. לכו תדעו עם מה הם הפתיעו אותם ב"הוריקן" עם קאניה. ובנוסף.. כל שיר שהוא עם מישהו מדה קילרז חייב להיות טוב. כי הם גאונים.

וואו לפעמים אני כותבת כמו ילדה עם פיגור

זה יצא כמו האגריד מהארי פוטר "מזה משנה איך קאניה הוא כבן אדם?" אלוהיי. זה בטח כי מוקדם בבוקר

I AM7

New member
טוב , את חושבת ככה

אני לא. כשאני לא אוהבת את סוג הבנאדם - אני לא שומעת אותו. וכשבתוכנית הוא אומר "אני המלך"....וכל מיני דברים מטופשים , לא בא לי לשמוע אותו. אבל אני עדיין אשמע כי אני אוהבת אותם , ולמרות שהוא משתתף בזה לא חשבתי לרגע שהשיר יצא לא יפה.

I AM7

New member
אה ואם אני כבר פה....../images/Emo3.gif

שיניתי את הכינוי בקלילות....חח... שיניתי את המשתמש בגלל שהתפוז לא עבד לי כמו שצריך, אז אני ממליצה לכולכם ..שאם התפוז לא עובד טוב תשנו משתמש. אזזזז היי....אני I AM7 החדשה...D: יום טובבב

A Modern Myth

New member
אבל ג'ארד אמר בראיון

כששאלו אותו על שיתוף הפעולה עם קאניה שהוא אוהב יותר כשהוא שר ולא עושה ראפ. אז אני מסיקה מזה שהוא כנראה... שר ולא עושה ראפ בשיר
וזו לא ממש "הרמוניה" לדעתי, לא שזו איזו מקהלה ששרה בסופראן שירי מקהלה, אלא ישלבו אותם נגיד כמו שלפעמים ג'ארד צועק משהו בשיר או אולי אפילו ברקע שיצא משהו גדול כזה ומרשים. אם כולנו פה כל כך אוהבים את 30 אני מאמינה שהם מכירים את הטעם של המעריצים שלהם ואפילו אם הם רוצים לחדש הם לא ילכו מקיצוניות אחת לקיצוניות שניה ככה. ואני דווקא חושבת שזה פשוט מדהים שהם משתפים את המעריצים שלהם בהקלטות ושאין ספק שזה יגדיל את מכירות הדיסקים והכרטיסים להופעות, אם לא מהשירים עצמם אז רק מהסיקור הזה של MTV וכל אתר מוזיקה אחר= אולי גם ביקור בארץ. תסמכו על הבנים קצת
אני בטוחה שמה שהם לא יעשו זה יצא מדהים.

../images/Emo45.gif מסכימה איתך מאוד.

אני חושבת שזה יהיה ממש מגניב אם יהיה להם קולות רקע כאלה בדיסק שלהם. הם גם הקליטו רק דברים מסויימים אז זה בטח יהיה רק בקטעים מסויימים בדיסק. זה ממש מהליב כזה פתאום לשמוע נוכחות של קהל באמצע שיר. אני סומכת על הטעם שלהם

adiiiXD

New member
באמת?

דווקא הקטע עם הקהל מממש הלהיב אותי ונראה לי מתאים מאוד... על טעם ועל ריח אין להתווכח , לא?

למעלה