טוויטר

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifטוויטר../images/Emo41.gif

Guess where I am...-j נחשו איפה אני... -ג' איפה

DarkSecretLove

New member
חחחח האמת שיכול להיות הוא כ"כ פסיכי

חחח הוא בטח במועדון חשפנות .. XD ושיכור XD

etmiys

New member
נשמע לי סביר ביותר...../images/Emo6.gif

למרות שגם זימבבואה יושב עליו. הלך להאכיל איזה ילד רעב או משהו... בצמחים בלבד, כמובן! לא הורגים חיות...

i am777

New member
הוא לא צריך ללכת לטייל!../images/Emo13.gif

הוא צריך לסיים ת'אלבום!

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifמסתבר שג'ארד נמצא ב../images/Emo2.gif...../images/Emo41.gif

הוואי! בהתחלה הוא שם את התמונה המטרידה הזאת http://twitpic.com/38gtu Nobody figured out where I am! Any more guesses? -j אף אחד לא ניחש נכון איפה אני נמצא! יש עוד ניחושים? -ג' Ill give you a hint...its an island אני אתן לכם רמז... זה אי Yes you have finally guessed it right! I'm in HAWAII סופסוף ניחשתם נכון! אני בהוואי זה אומר שהאלבום מוכן ג'ארד? לא נראה לי
טוב הוא באמת צריך לנוח קצת מסיבוב ההופעות והקידום של האלבום החדש שיהיו עוד חצי שנה. מעניין עם מי הוא שם
משתזף עם החברה הדוגמנית לכאורה או פוקד מועדוני חשפנויות עם שאנון ותומו?

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטעינו טעות מרה!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך חשבנו שג'ארד המסור לעבודה עד כדי טירוף יסע לחופשה באמצע הקלטות האלבום? shame on us. 2 days of recording in hawaii and we are back in the lab in cali. Shan and tomo were here in LA holding down the fort...getting closer הקלטנו יומיים בהוואי ועכשיו חזרנו למסעדה בקליפורניה. שאנ וטומ היו פה בלוס אנג'לס ושמרו על המבצר... מתקרב כפרה עליהם

A Modern Myth

New member
אין עדיין תאריך יציאה רשמי בארה"ב,

כך שבוודאי גם לא יהיה תאריך יציאה בארץ.

The Fantasy

New member
זה לא טוויטר אבל..

זאת תמונה של ג'ארד עם קנייה ווסט וברנדון פלאוורס מהקילרס..[אל תשימו לב לכיתוב..זה סתם מאתר שיורדים בו על מפורסמים וכל זה חח] וקנייה מסביר על זה.. I WAS WORKING ON THIS DOPE ASS SONG WITH JARED AND BRANDON STOPPED BY. I PLAYED THEM SOME OF THE NEW JEEZY BEATS AND BEFORE EVERYBODY BOUNCED BRANDON HOPPED ON THE KEYBOARD AND I HOPPED ON THE MPC. SHIT WAS DOPE. OH AND YES THOSE ARE SWAROVSKI CRYSTALS ON BRANDON'S SHIRT BY DRIES VAN NOTEN. אני אנסה לתרגם איכשהו חח: עבדתי על השיר הבנזונה הזה עם ג'ארד [אוקיי!! יש להם שיר ביחד כנראה] וברנדון קפץ לביקור. השמעתי להם כמה מהביטים החדשים ואז מול כולם ברנדון קפץ על הקלידים ואני קפצתי על ה$%&$^%[לא הבנתי מה זה].החרא הזה היה טוב. אה וכן זה קריסטלי סוורובסקי על החולצה של ברנדון ע"י דרייס ואן נוטן [אין לי מושג מה הוא אמר פה חח].

אה וMPC זה מחשב של אישי של מאק.../images/Emo125.gif

יעני מאק פרסונל קומפיוטר (אני חושבת. 99% שזה נכון חח). דרייס ון נוטן (או איך שלא כותבים את זה בעברית) זה מעצב אאל"ט (לא מעצב משהו מהמעט שזכור לי), ואני חושבת שהוא התכוון ב"קריסטלס" לקריסטלים (כמו אלו של התכשיטים). אולי סוורובסקי זה איזה סוג של קריסטל או איזה ליין שמייצר קריסטלים או משהו בסגנון. ~חוזרת להיות סמויה
~

A Modern Myth

New member
שיואוווו

ג'ארד נראה כמו הומלס! וסוורובסקי זו רשמת יהלומים מפורסמת ויקרה. הם לא מכינים רק תכשיטים אלא גם פסלים ומנורות וכאלה. מגניב.

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

i guess the proverbial cat is out of the bag! אני מניח שהחתול הפתגמי יצא מהשק! חח התרגום נשמע ממש דפוק.

למעלה