טוויט-טוויט. :)

RockinKeren

New member
../images/Emo41.gifטוויט-טוויט. :) ../images/Emo226.gif

אני מצטערת על האיחור, אבל אני פשוט קצת עצלנית לאחרונה.XD והבנים החליטו לפתוח שביטה על טוויטר והצטרפו לאיזה משהו שקוראים לו טאמבלר. >< ~שזה גם משהו של הטוויטר, פשוט זה מסובך, ואני לא מצליחה לעקוב כ"כ אחרי זה.XD~ ואני אנסה לפתוח מעכשיו את הפינה כל יום שני. D: אוקיי ולמשחק > כל שבוע אני אעלה 4 טוויטים סקסיים של הבנים - מצחיקים, חמודים, טיפשיים וכו'. ואתן? תבחרו את הטוויט הכי מרגש, מרטיט לבבות, מצחיק, משגע ומשעשע לדעתכן.
מידי פעם אני גם יעשה בונוסים של מקורבים של מקפליי (דבי, קרי, ג'יו וכו'). ומה אתן צריכות לעשות? לעשות
/
לטוויט שהכי אהבתן.
והטוויט המנצח להשבוע הוא -
טום: " Morning. Was woken up by Marvin giving us a dead bird...cheers mate!" אין על מרווין החמוד הזה. 8)
למרות שבתור אחת שעברה את הדבר הזה, זה לא כייף, באמת שלא.XDDD ועכשיו לטוויטים של השבוע ~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 1.

טום- Is it just me that gets a little bit scared of sharks when you're in a swimming pool where there's NO chance of a shark being there? הוא אכן החכם שביניהם. :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifזה יחסית ישן את האמת.XD

אבל מה אני אעשה, אין להם משהו מאגניב לאחרונה, ואיזה ילדה שאני עוקבת אחריה עשתה לזה RT, וישר אמרתי "גאד!! אדיר, אני חייבת לשים את זה"XD אז שמתי את זה...P:

sweet shir

New member
חחחחחחח נראה לי שהוא אמר את זה לפני חודשים.

כנראה שהילדה בדילייXD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 3.

טום- I'm sooooo tired!!!! And sooooo hot! Might go sleep in the fridge.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifטוויט 4.

דאגי- Just said bye to my black Vans that smell like the dirt behind Dannys ears, they have gone to a better place מגעיל.XD ד"א אני מצטערת שהשבוע היה רק דאגי וטום, פשוט דני והארי לא ממש כתבו..XD

למעלה