טופיק השיר הכי אהוב !!!

the hell man

New member
השיר הכי יפה של רובי זה............

No Regrets ככה לפחות אני חושב :)
ומזל טוב על הפורום!!!!!!!!!!!!!!!

Drorrrrrr

New member
שיר נהדר! ../images/Emo60.gif

השירים האהובים עליי: מקום ראשון: Supreme מקום שני: No regrets מקום שלישי: Phoenix from the flames וכאן התחיל השרשור: "השיר האהוב עליכם של רובי"

love amor

New member
"אנג'לס" הכי יפה!

וגם "אטרנטי" (מצטערת שזה בעברית אין לי כח להחליף....)

../images/Emo15.gifהנה השיר הכי אהוב עליי...

הנה ה- Lyrics של השיר... תיהנו !!!
Angels/Robbie Williams I sit and wait Does an angel contemplte my fate And do they know The places where we go When we're grey and old 'cos I've been told That salvation lets their wings unfold So when I'm lying in my bed Thoughts running through my head And I feel that love is dead I'm loving angels instead And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me I'm loving angels instead When I'm feeling weak And my pain walks down a one way streer I look above And I know I'll always be blessed with love And as the feeling grows She breathes flesh to my bones And when love is dead I'm loving angels instead And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead

Betty Boop

New member
אווו.. שאלה קשה.. ../images/Emo4.gif

אני מאוד אוהבת את האלבום - I've been expecting you וקשה לבחור איזה שיר משם אני הכי אוהבת.. אולי Karma Killer.... חוץ מזה שיש עוד מלא שירים שאני אוהבת... אז אין החלטה חד משמעית..

Human Nature

New member
האמת שיש לי רק את "Swing When You'r

e Winning" של רובי. אני מאוד רוצה את האחרים שלו. בכל מקרה, מהסינגלים אני נורא אוהב את "Eternity" ו-"The Road to Mandaly" (וגם את "Angels"). מ-S(W)WYW אני אוהב במיוחד את הכיסוי שלו ל-"It Was a Very Good Year" שהוא שיר פשוט מדהים. בכלל, לדעתי זה אחד מהאלבומים היותר טובים שנעשו על-ידי אמן פופ.

Betty Boop

New member
צודק... ../images/Emo45.gif

Swing When You're Winning... הוא אלבום מצויין!!! הקוברים שהוא עשה שם מדהימים..
אין כמוהו!!

Human Nature

New member
אני אוהב את האלבום הזה במיוחד כי

לרובי היה את האומץ להתמודד עם שירים לא קלים לביצוע. והוא, בניגוד לאמנים אחרים, בחר לעשות את זה ב"דרך הישנה" עם תזמורת חיה. זו הסיבה שיצא לו אלבום מדהים. באמת מלך

netaK

New member
אנג'לס ואיטרניטי

שני השירים הכי מדהימים שקיימים.

Dawson girl

New member
אממ...

היי, רק קפצתי להגיד שלום לקריני הבובה!! מה שלומך??? תתחדשי על הפורום!! ואני לא ממש אוהבת את רובי, אבל יש שיר אחד שלו שעושה לי צביטה בלב בכל פעם שאני שומעת אותו: not of this earth.... הוא לא מופיע כנראה בדיסקים שלו (אם כן אל תכעסו עלי... אני לא מבינה הרבה ברובי!), אבל הוא מופיע בפסקול הראשון של "יומנה של ברידג'ט ג'ונס"..... שיר מדהים!!!! תיהנו בפורום....

escaping

New member
ממ...

נראה לי ש- toxic וגם karma killer וברור שגם sexed up.... אהה!!! כולם טובים!

מרילנצח

New member
השיר הכי יפה שלו הוא ללא ספק...

angel לא יעזור כלום !!!! זה השיר הכי מדהים ששמעתי ממנו..

adis90

New member
אנג'לס../images/Emo70.gif השיר שממנו התאהבתי בזמר

לאב יו רובי
אחרי זה בא feel ו-מילניום-אחלה קליפ

למעלה