טופיק ראשון!

PopPy

New member
../images/Emo41.gifטופיק ראשון!../images/Emo41.gif

מה גורם לכם לצפות ברוזוול? הקטע של המד"ב, או סדרת הנעורים הקיטשית מעט, או שניהם יחד (הרי רוזוול הוגדרה לא פעם כX FILES לנוער, או שילוב של X FILES ודוסון קריק..)?

Fozzie

New member
יה!

סוף סוף.. פורום שאני מההתחלה! חי חי חי... טוב.. ולנושא.. התחלתי לראות כי במקרה פתחתי את הטלויזיה וזה התחיל.. ו.. זהו!
המשכתי לראות...

King Of Kromags

New member
וול...../images/Emo103.gif

היה משעמם, סם כתב על התוכנית בכזאת התלהבות שלא יכולתי שלא לראות. ראיתי, אהבתי, התמכרתי.
סדרה כזאת גאונית, חבל שיש לה שלוש עונות בקושי.

PopPy

New member
השאלה היא לא איך התחלתם

לצפות, אלא מה השאיר אתכם מול המסך
אבל אני מניחה שהרחבנו את הטופיק
. האמת שאני לא זוכרת איך התחלתי לראות, נדמה לי שזה היה סם שאמר שזו סדרה יפה אז ניסיתי, והתאהבתי מהר מאוד. זה השילוב הזה של מד"ב, סדרת נעורים ומריה
ביחד.

Kryptonite

New member
לא לא לא לא!../images/Emo5.gif../images/Emo168.gif

לא דוסון קריק! הם לא מתחילים לנתח את החיים שלהם תוך שימוש במונחים פוסט מודרנים, מדברים על חיי האהבה שלהם כבני 35 וכולם שוכבים עם כולם.
זה פשוט, סידרה נחמדה, העלילה מעניינת, מקס וליז זוג חמודים, מריה מצחיקה. צריך יותר מזה...?

Charmed 4ever.

New member
הממ.. |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

בעיקרון הפרומו משך אותי בעזרת העל טבעי שבו. אני נורא אוהבת מד"ב. המשכתי לראות בגלל ששני הדברים ביחד יוצרים את הסדרה הכמעט מושלמת עבורי. הפסדתי המון פרקים בדרך כי פשוט לא היה לי זמן לראות, אבל אני ממשיכה עכשיו.

Kryptonite

New member
שתיים וחצי../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

עונה שלישית של 14 פרקים, לפי נדב...

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

סדרת הנעורים הקיטשית!
דוסון קריק ודומותיה רולז!

the z girl

New member
אני..

כשראיתי את הפרומו החלטתי שאני חייבת לראות, אני מתה על סדרת נעורים ומתה על מדע בדיוני (ומתה על רוזוול).. ואחרי שראיתי מה שהשאיר אותי דבוקה למסך זה הכל! הסדרה, השחקנים, העלילה, והמתח (שלא תמיד יש..) בכל אופן זה מכורה גאה.

OrdinaryDay

New member
אממ...

(קצת באיחור) אני חושבת שמשני הסיבות... אבל אני מניחה שבהתחלה זה היה בגלל סידרת נעורים קיטשית (לא יודעת שמסופר שם על עבמים וכ'ו...) אך עכשיו, אני חושבת שכל הקטע הקיטשי הזה של סידרת הנעורים די מיותר..זה מפריע לכל האלילה עצמה ודי תוקע את זה.

למעלה