טופיק

invAsion

New member
../images/Emo41.gif טופיק ../images/Emo41.gif ../images/Emo103.gif

אני יודע שזה בטח מוזר לכם, אבל חלאס, אנחנו לא פורום אוף טופיק או "שייגעצ חברתי". חשבתי על זה דיי הרבה, ולא ממש הצלחתי להבין מה מונע משייגעצ, פשוט, איך לומר, לפרוץ לתודעה הישראלית? נכון, אם תגיד "שייגעצ" כולם בטח יתחילו לזמזם לך את אינטרקום, אבל בכל זאת הם לא מצליחים לעשות את הפריצה הזאת. הדבר היחיד שקרוב לפריצה שאני יכול לחשוב עליו זה "אינטרקום", כמו שכבר אמרתי, שיש לו מקום בתודעה הישראלית, אבל בסה"כ שייגעצ הם פשוט.. לא. ועכשיו, השאלה, למה? אתם יכולים להגיד "בגלל שהמוזיקה שלהם שונה מהנורמה". אבל זה לא נכון. היהודים פרצו הרבה מהמוסכמות, ובכל זאת הלך להם. הם כן עשו כל דבר - חרשו את הארץ בהופעות, הוציאו סינגלים, יש להם קהל קבוע.. אבל בכל זאת, הפריצה לא מגיעה. אז תגידו לי משהו. למה?

למה, למה, למה, למה? ../images/Emo15.gif

אתה חייב לדחוף את היהודים שלך בכל חור
אגב, את הבעיטה ואת הכאפה תדחה לפעם אחרת
אני לא באה

Hezi The One

New member
למה נראה לך שהם לא פרצו?

הם אמנם לא הגיעו למה שהיהודים הגיעו,או למה שמשינה או אביב גפן הגיעו. אבל בכל זאת אני חושב ששייגעצ כן פרצו. סה"כ יש להם קהל מעריצים שרק הולך וגדל. אני בטוח שבצאת הדיסק החדש בעוד כמה חודשים יצטרפו עוד המון אנשים לקהל של הלהקה. שייגעצ עושים מוזיקה מצויינת,חסרה הדחיפה של הרדיו אולי. אבל הנה אפשר לקחת דוגמא מהיהודים שפרצו גם בלי רדיו. אגב,זה לא שהיהודים פרצו על השנתיים-שלוש הראאשונות שלהם. צריך לזכור ששייגעצ קיימים "רק" 5 וחצי שנים. מספר האלבומים בהתאם. אז צריך לתת קצת זמן,שייגעצ יעשו את הפריצה שלהם. ומי אמר בעצם שהיא עוד לא נעשתה? צריך רק לחכות.

Hezi The One

New member
אויש שתקי באמאשלךXD

אני מחכה לדיסק כי הוא אמור להיות ממש טוב,באמת.

שטיצה

New member
לדעתי,

זה בגלל שלרוב הם נלקחים כ'להקת נוער'(?) מטופשת ולא רצינית.. לכן גם קהל היעד שלהם נחשב די נמוך (ולא נראה לי שיובל או הלהקה מנסים לנפץ את התדמית הזו שנוצרה להם).

כרגע ההיתי במסעדה..

ויש שמה טלויזיה חח אז תנחשו את מי ראיתי? את יובל!! חח את שייגעצ אצמם
חח הם היו באיזו תוכנית חח ואנלא רציתי ללכת חח שהלכנו בידיוק ראיתי אותם חחXD הם היו אצלנו בבצפר בפורים השנה!! חח נתנו הופעה כל פעם הבצפר שלנו מביא מישו אחר

yardenbm

New member
אי אפשר לשוות אותם ליהודים

שהתחילו בתקופה שונה שקיימים יותר זמן מי יודע מה יהיה עוד 4 שנים שלשייגעצ יהיה עשור אולי הם יהיו להקה ענקית. אני חושבת ששייגעצ קצת אין קהל אין סוג שם אנשים ששומעים שייגעצ אין להם קהל יעד וזה חסרון להם. וגם שייגעצ הם דיי פופ ובארץ כבר ידוע לנו שפופ לא ממש מגיע למעמד. תראו את רוני כמה שאומרים שהיא מצליחה עדיין אין לה הופעות של עצמה שאנשים באים לשמוע רוני

../images/Emo45.gif

ובאמת אין לרוני הופעות:O ושייגעצ ממש ממש יותר טובים מרוני! אי אפשר להחשיב אותם לפופ נו טוב אולי כן
אבל לאדעת עזבו אני משועממת

למעלה