טורניר CM ברשת

ליטן א

New member
../images/Emo41.gif טורניר CM ברשת ../images/Emo41.gif

הרעיון הוא כזה: להקים ליגה קטנה של חברי הפורום, ברשת. מכיוון שאני לא מתמצה כ"כ במשחקי רשת (ואני מודה שמעולם לא שיחקתי ברשת), אני אשמח אם יהיה פה מישהו שקצת יותר מבין ממני בקטע הזה, בשביל לארגן את הטורניר. תזכרו - הטורניר יוכל להתקיים רק עם שיתוף פעולה מצידכם..

JRM

New member
רעיון יפה, אבל...

תמיד לרעיונות יפים יש "אבל" אני מתמצא במשחקי רשת ואני מוצא את זה הרבה יותר מהנה ובעיקר מאתגר הבעיה היחידה עם משחקי רשת שיש בהם יותר מ2 אנשים - הם נוטים להתפרק...מהר... כדי להחזיק ליגה ברשת של 3+ אנשים צריכים שכולם יהיו רציניים ויגיעו לשעות קבועות לא יעשו שטויות לא יהיו מריבות וכו´ אם אחד ששם סיסמא מחליט לפרוש באמצע הרי אי אפשר להוציא אותו...וזה נורא לא כיף שמשחקים נגד האסיסטנט של מישהו שהחליט לצאת להולידיי וכשהוא חוזר הוא לוקח חצי שעה לשקם את הסגל לבדוק שאין לו רכש חדש וחסר תועלת וכו´ וכו´...

N a V e

New member
לא רק זה

עוד פאק רציני הוא שצריך שלכולם תהיה אותה גירסא בדיוק.

JRM

New member
מה??

על בעיות גירסא בחיים לא שמעתי אולי יש סיכוי שאתה מתכוון 99/00 או 01/02 בתור גירסא?

JRM

New member
צריכים לארגן את זה

אז יש פה מישהו שבאמת מעוניין להשתתף בטורניר אז תדברו...שיהיה אפשרי לגלגל את כל הסיפור

סליידר

New member
אני מציע לחכות סה"כ עוד חודשיים ל

CM4. שם משחק הרשת יהיה הרבה יותר טוב. אני בטוח יבוא. אבל אם בא לכם לשחק CM3 תהנו.

JRM

New member
תראה

כשצא סי אם 4 אני לא אשחק ישר על הרשת תן קודם חודש-חודשיים לחרוש אותו

IOJDFG

New member
אני מעוניין לשחק

ואני מבטיח להיות רציני במשחק ולא לעזוב באמצע. מי עוד מעוניין?

למעלה