טור אישי לטרוריסט בNRGמעריב!

the first duke

New member
../images/Emo198.gif אחשלו לבנים, אההההא

האמת שיחסית לחמאסניק הוא משעשע אבו-טיר הזה, כנראהש ארץ נהדרת באמת יכולה לרכך ולעוות דמויות של אנשים חח...

the first duke

New member
ואם להתייחס למאמר שלו ברצינות:

1) הוא ציני מאוד ורוצה לראות רק את הצד שלו אבל זה לא מפתיע אותי. 2) הפתרון בעיר העתיקה שהיא כביכול לב הסכסוך בעיר יכול להיות לדעתי פתרון דתי-לאומי לדעתי יותר מאשר פוליטי. כל דת תקבל את האתרים הקדושים לה ולא יוכנסו כוחות צבא לאזור למעט משטרה מקומית. אסור להעביר חלילה את העיר העתיקה בשלמותה לפלשתינים כמו שאבו טיר רוצה. 3) בשביל חמאסניק הוא התמתן והתרכך זוה כבר סימן חיובי, ההודנה שלו בהחלט לא מספקת ולא "שווה" הסדר קבע או ויתורים על כל הגדה אך זה שהוא מדבר בלשון של שלום (אפילו אם זה מזויף) מבדל אותו מהג'יהאד האיסלמי ומוכיח שהוא קיבל באופן חלקי את כללי המשחר הבין לאומי. 4) אני לא יודע אם הייתי נותן לו טור בעיתון ישראלי אבל זה ניסיון מסקרן ומעניין.

sigmund7

New member
עדיף שיכתוב חמאסניק ערבי עסלי

מתומכי חמאס יהודים. חוץ מזה שהכתב של מעריב לעניינים ערביים שמכניס את החמאסניקים לעיתונו הוא בן דמותו של גדעון לוי מהארץ.

trigotrigo

New member
חבל מאוד שהוא לא רציני

שלום הוא לא הודנה, שנותנים לכמה שנים ואז חוזרים למצב הקודם... אין שום סיבה לחזור לגבולות המלאים של 67, ובמיוחד לא לוותר על הרובע היהודי, אז אם הוא רוצה אותם, שלפחות ידבר ברצינות, אפילו שלא יקבל את הכל.

למעלה