טור אישי

motib4

New member
../images/Emo41.gif טור אישי ../images/Emo41.gif

שימו לב: כל מי שרוצה פינה משלו במאמרים, זה הוא יוכל לפרסם את כתבותיו ולהביע את עצמו יותר, מעכשיו, יכול
כל חבר שירצה לעשות טור אישי שיתפרסם אחת ליום או שבוע (אפשר גם לבחירתכם), שיפנה אליי בשרשור הזה. ליוני (numero uno) יהיה בקרוב מאוד קטגורייה משלו במאמרים: "הטור של יוני". מראש אני אומר- לא כל מי שירצה יוכל לכתוב טור אישי (ד"א, על התאומות בלבד). יש כאלה שמתאימים יותר ויש כאלה שמתאימים פחות. אז אנא, לא להפגע. שלכם-

נכון../images/Emo9.gif + ניצול לרגע../images/Emo8.gif

אני לא יודעת עם אני מתאימה תאמ´ת אני גרועה בדברים האלו מודה אבל דווקא על התאומות לא יהיה חסר לי מה לכתוב
ניצול- אני הולכת עכשיו יחזור רק ביום שישי אני התשדל לכתוב מידי פעם עם אני יחזו קודם ה-
תה :0)

Alexis14

New member
אני מקווה שאני מתאימה כי הייתי שמחה

לכתוב טור... רק שאלה קטנה- הטורים יהיה כלליים או כל אחד בנושא (קו האופנה, משפחה, סרטים, סדרותוכו´)? נראה לי שאני מתאימה...

KISHKOSHA

New member
אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פליז מוטי, אני מתה לכתוב טור אישי!!!!!!!! מתי תודיע מי נבחר?

motib4

New member
לכל המעוניינים...

קודם כל זה יכול להיות בכל הנושאים. למשל טור אחד על האופנה וזו בהחלט יכולה להיות דעתו האישית של הכותב. טוב, אז כל מי שרוצה, שישלח לי מסר עם טור. אם הטור יהיה טוב, נתחיל לעשות את זה על בסיס קבוע. שימו לב: טור לא יהיה משפט 1 או 2. זה צריך להיות משהו רציני ומובן. אז שוב לכל המעוניינים- שלחו לי מסרים עם הטור הראשון שלכם (אם כן תמצאו מתאימים לתפקיד, הטור ששלחתם לי יתפרסם בפורום (כמו כל טור אחר שתכתבו) ומייד למאמרים). שלכם-

Alexis14

New member
מחשבותיהן של מרי קייט ואשלי

אוקיי אני רוצה לפרסם טור שכאילו מרי קייט ואשלי חושבות אותו בעצם (כל פעם מישהי אחרת), ה´פרקים´ מבוססים על דברים שקרו לתאומות אבל חוץ מזה הכל בדיון. אני מביאה כאן את ´הפרק´ הראשון. בבקשה הגיבו (תגידו אם נגיד צריך לעשות את זה יותר מצחיק, וכו´...) הקדמה לפרק ראשון- מרי קייט: עשיתי את מרי קייט כפלספנית קצת, כי לדעתי זה מתאים לאופי שלה. כאן אנחנו מגלים שהיחסים בין התאומות לא לגמרי מושלמים, כי אין דבר כזה להיות מושלם. לפעמים האשלי הזאת יכולה לעלות לי על העצבים. אז מה אם לא זכיתי באמי? היא בכלל לא הייתה מועמדת! אבל ליזי עיצבנה אותי הכי הרבה- "לא נורא, מתוקה. הכל בסדר". היא מתנהגת כאילו היא האקטינג-קואץ´ שלי או משהו. לפחות טרנט הביא לי זר פרחים. אוי, חמניות. אני צריכה להודות לו. הוא כזה מתחשב. כשהגענו הבייתה מהטקס רק רציתי לישון. ברחתי לחדר שלי, חצי בוכה (בלימוזינה הסתגרתי בצד ובכיתי קצת. אני אוהבת לבכות. זה נורא משחרר, לדעתי). הורדתי נעליים ונשמתי לרווחה. זו בהחלט הייתה הקלה. ידעתי שאם אני אפתח את המחשב ואפעיל את המסנג´ר, מלא מעריצים ישלחו לי הודעות נחמה. ידעתי שזה רק יגרום לי לבכות יותר, ואז אני לא אצליח להרדם. נפלתי על המיטה ועצמתי את העיניים. נזכרתי בטקס. ניסיתי לדמיין אותי זוכה- עולה לבמה ומקריאה את הנאום שכתבתי, אבל לא הצלחתי. ראיתי את עצמי עולה לבמה, ואז אני שומעת מישהו אומר- "רדי מהבמה! בכלל לא זכית!". פקחתי מהר את העיניים, וטרנט היה מולי. הוא הוציא זר חבצלות מאחורי הגב שלו, חיבק אותי ולחש לי "היית נפלאה". ניסיתי להגיד תודה אבל לא הצלחתי. במקום זה יצא לי "אבל לא זכיתי". טרנט הסתכל לי בעינים ואמר לי שאני רק בת 16- ואין לי מה למהר. יש לי עוד המון שנים לזכות באמי, הוא אמר. אני מקווה שהוא צודק. כשאני חושבת על זה עכשיו- אני צריכה להעריך את אשלי. אני לא הייתי מתמודדת עם זה כל כך יפה אם היא הייתה מועמדת ואני לא. אני ואשלי, אנחנו צוות. אנחנו תמיד יחד. כשגיליתי שאני מועמדת והיא לא- היה לי מוזר. בכלל לא הסתכלתי על הרשימה שפורסמה באינטרנט. רק אנשים התחילו להגיד לי מזל טוב. ביררתי על מה מדובר, ועדיין לא ידעתי שאשלי לא מועמדת. אחרי כמה ימים קיבלתי את המכתב הרשמי ואז הבנתי. הרגשתי גאה בעצמי, אבל לא היה לי נעים ´להשאיר את אשלי מאחור´. הייתי רוצה לנסות את מזלי לבד. בלי אשלי, אני מתכוונת. אני חושבת שזה יהיה מעניין. לפעמים אני שוכבת במיטה, ומתפלספת עם עצמי. מדמיינת איך החיים שלי היו נראים אם לאמא לא היה משעמם והיא לא הייתה לוקחת אותנו לFull House. כרגע היו לי חיים רגילים. אף פעם לא הייתי רגילה. מאז שאני זוכרת את עצמי אני משחקת. ´מאז שאני זוכרת את עצמי´. אני זוכרת את עצמי מאז ומעולם. לא בדיוק זוכרת, אבל התמונות מזכירות לי. התמונות. כל כך הרבה תמונות... אף פעם לא הבנתי את ההערצה אלינו. ברור שיש לי פוסטר של בראד פיט בחדר, אבל מה? לאנשים יש פוסטר שלי בחדר? זה מוזר! הייתי רוצה לבקר בבית של מעריץ מארץ אחרת. מצרים, נגיד. יש לנו שמה מעריצים בכלל? הלוואי. מעריצים לא מבינים שבלעדיהם לא הייתה לנו קריירה. הם ממעיטים בערכם. לפעמים האקטינג-קואץ´ שלנו אומר לנו שאנחנו ממעיטות בערכנו. נגיד, ב"להגיע לשם", אמרנו שלא נצליח לשחק איזה סצינה, ואז הוא עודד אותנו, והצלחנו. וואי, אהבתי לצלם את "להגיע לשם". לנהוג. לנהוג זו חוויה. אשלי היא החברה הכי טובה שלי. זתומרת, כשאנחנו לא רבות. וזה בקושי קורה. היחסים ביני ובין אשלי מסובכים. או שאנחנו ´בסט פרנדס´ שמגלות לשנייה הכל, או שאנחנו רבות ולא מדברות אחת עם השנייה. הריב הגדול האחרון שלנו היה כש´מזל תאומות´ התחילה. אשלי רצתה לשחק את ריילי. אני גם רציתי לשחק את ריילי אבל שייקראו לה קלואי. בקיצור- בלאגן שלם. בלגנתי לה את החדר, היא סיפרה לחבר שלי שקרים עלי, והמשכנו ככה עד שאמא לקחה אותנו לשיחה והסבירה לנו שזה מאוד לא בריא לריב, וזה לא טוב לאף אחת מאיתנו ובטח שלא ליחסי הציבור. אז מהר עשינו סידרת צילומים כדי להראות לעולם שאנחנו אוהבות אחת את השניה. אני לבשתי ג´ינס צמוד כהה עם סטרפלס פסים צהוב-ורוד. אשלי לבשה חצאית ורודה, גופיה צהובה וג´קט ג´ינס. היה נורא כיף בצילומים, במיוחד שהתחלנו מלחמת חול עם הצוות, ובנינו ארמונות חול. אבל עכשיו אשלי שוב מעצבנת אותי, בגלל האמי. אבל זה כבר סיפור אחר. מה דעתכם? נא להגיב!

וואו ממש מגניב הלוואי והיינו יכולים

לדעת בדיוק מה הן חושבות במציאות איך הן מתנהגות וכאלה זה נורא מסקרן אותי אבל כנראה שאף פעם לא נדע אוף!!!

rahelm

New member
למי קוראים טלי פה בפורום???????????

?????????????????????. ??????????.

motib4

New member
לבקשתכם- טור דוגמא ../images/Emo124.gif

התאומות אולסן. מי ומה הם בעצם? שתי נערות מתבגרות המנסות למצוא את דרכן בחיים? לא. שתי בנות שהצליחו בארץ נידחת בהופעתן בפרסומת או שתיים? כנראה שגם לא. אולי שתי בנות מצליחות שהפכו לאט לאט למשהו שאולי לא רצו? נכון. האם אתם רואים כל יום בן אדם שעובד כל חייו? מגיל 9 חודשים? נדיר. אבל כאן- יש לנו שתיים כאלה. מידע? למצוא זה כבר לא בעיה. תמונות? אלו שטויות. ההצלחה של התאומות מרי קייט ואשלי הפכה להערצה מצד מאות אלפי ואפילו מליוני ילדים ומבוגרים בכל רחבי הגלובוס. אצל חלק גדול כבר אפשר לקרוא לזה אובססיה. אלפי אתרי אינטרנט, עיתונים, קו איפור, קו אופנה, ספרים, דיסקים, לוחות שנה ומה לא? לתאומות מוצרים רבים הנושאים את שמם ואת תמונתם על המוצר או על עטיפתו העשוייה מפיסת קרטון לבנה. התאומות לא לוקחות חלק גדול בכל יצירת המוצרים האלה. ואם כן, הוא מאוד קטן. אין להן זכות קביעה ושינוי. ולמה אין ספק שהמוצר יהיה הצלחה אפילו אם ניתן לקנות את אותו מוצר ב-2 שקלים בשוק הפשפשים? כי הן הפכו למותג עם השנים, דבר שכנראה הן לא ממש רצו. אז בפעם הבאה שאתם רואים מוצר עם תמונה של התאומות בקניון, עצרו לרגע וחשבו שזוהי רק פיסת קרטון... --------------- אשמח לשמוע תגובות.

KISHKOSHA

New member
זה הטור הראשון שלי! כמה מרגש...../images/Emo7.gif

מחיר התהילה של התאומות אולסן! בגיל 7 חודשים דחפו אותן, גם אם לא רצו, לאודישן לסדרה "צער גידול בנות", התאומות לבית אולסן נבחרו לתפקיד של מישל טאנר, התינוקת. התפקיד בצער גידול בנות הזניק את הקרירה של מרי קייט ואשלי, ומאז ועד היום הן שחקניות מבוקשות ומפרוסמות . בגיל 16 יש לתאומות אולסן רפארטואר מרשים, ספרים, קו אופנה, קו טיפוח, קלטות וידאו, סרטים,המוני מעריצים מכל העולם, כסף, פירסום ותהילה, אבל לצד ההצלחה התאומות אולסן משלמות מחיר כבד-את מחיר התהילה- אובדן האנונימיות ואובדן הילדות. במקום לשחק בחצר היו מרי קייט ואשלי צריכות לחלק חתימות, לעבוד קשה מאד, לרוץ אחרי תפקידים ולגלות את הצד המכוער של השואו ביזנס. שהיו התאומות בנות 5 , התמנה להן שומר ראש צמוד. אותו גיל, שילדים בגילן משחקים עם בובות וקוביות, ליווה אותן שומר ראש. כתוצאה מתהילתן בגיל 10 הוריהן מתגרשים. אז נכון שהתאומות מצליחות מאד ומקבלות הרבה כסף ופירסום, אבל לכל דבר יש מחיר, והתאומות שילמו על פירסומן בהרבה...אולי ביותר מידי. מתוך נקודת מבט אישית כשאני חושבת על כך שלא אוכל לצאת לבדי מבלי שכל העולם יסתכל עלי ולא אוכל לבטוח בחברים שאולי הם פשוט אוהבים אותי רק בגלל הפירסום שלי ולא אוכל להקדיש שעות רבות לתחביבי - חבריי, או סתם צפייה בטלוויזיה. אני יודעת שהכסף והפירסום לא שווים את כל זה! קשת

למעלה